Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat geven de beoordelingen een professioneel en efficiënt team weer met duidelijke communicatie. Klanten waarderen de praktische begeleiding en vriendelijke, snelle ondersteuning. De feedback benadrukt dat zaken betrouwbaar worden afgehandeld en de uitleg helder is. De ervaringen tonen een duidelijke inzet om klanten door complexe processen te begeleiden.
Hele fijne ervaring gehad met Advocaten kantoor Huijzer. Van begin tot het eind zijn ze met je zaak bezig. Mark Huijzer bijt zich gelijk vast en haalt alles uit de kast. Ook de mensen op kantoor zijn erg vriendelijk en werken zeer accuraat. Ik raad iedereen als je met een conflict zit om dit kantoor te bellen!
14 July 2026
Jos
Goede opvolging en communicatie
3 June 2026
DF in't Veld
Stellendam
We hebben een prettige ervaring met diverse zaken. Hierbij wordt pragmatisch gewerkt. Tevens wordt er op een prettige manier gecommuniceerd.
27 May 2026
Bram
Rotterdam
Snel, professoineel en deskundig bijgestaan
20 May 2026
John Wessels
Hendrik-Ido-Ambacht
Heel goed geholpen en gesteun. Bedank mvr Dione bakker en de anderen Uitstekend service❤️
12 May 2026
Mailingear
Rotterdam
Ik ben bijgestaan in een civiele procedure door advocate mevrouw Chara van Noort en kijk daar zeer positief op terug. Tijdens de voorbereiding van mijn dossier heb ik haar ervaren als een vriendelijke en betrokken advocate, met veel geduld en een oprechte intentie om te helpen. Kortom: een fijn en professioneel advocatenkantoor dat ik zeker kan aanbevelen.
Chara van Noort
5 May 2026
Simo
hendrik ido ambacht
Ondanks dat onze opdracht niet jullie dagelijkse werk is, is alles snel en vakkundig afgehandeld. De communicatie was helder en transparant en zelfs moeilijke juridische termen werden duidelijk uitgelegd. Bedankt voor alle hulp!
25 February 2026
Melissa
Sliedrecht
in goede handen
24 February 2026
Lilian Haasnoot
Dordrecht
Kreeg snel vertrouwen in de vrouw die mij hielp.Mogelijkheden en onmogelijkheden goed en snel uitgelegd aan een leek als ik...Realisme in de inschatting van de wegen die we zouden kunnen bewandelen. Daarnaast ook begrip en compassie voor de lastige situatie waarin ik me bevond.
9 December 2025
Arie
Dordrecht
Wij hadden onverwachts behoefte aan juridische ondersteuning en werden dezelfde dag nog geholpen. Elise is professioneel, realistisch en denkt precies aan de die dingen waar je zelf niet aan denkt.
1 December 2025
Bas
van Keulen
We would like to thank our lawyer, as she understood our concerns throughout this process. She did an excellent job. Thank you very much.
27 November 2025
Madelaine
Dordrecht
Altijd goed te woord gestaan duidelijk en goed geholpen met vriendelijke groeten vj
27 November 2025
Vijaykoemar Bajnath
Uden
26 November 2025
John
Rotterdam
Tegen beter weten in gebeurt het wel eens dat niet alles schriftelijk vastgelegd wordt, wat wel vastgelegd had moeten worden. Als er zich dan uitdagingen voordoen, lijkt een dergelijke kwestie moeilijk naar tevredenheid te kunnen worden opgelost. Huijzer Advocaten heeft de casus desondanks tot een goed eind gebracht. De eerlijkheid over kansen, het constructief toepassen van de juiste kennis, maar ook zeker de daadkracht kenmerken Huijzer Advocaten in deze zaak. De mooie beoordeling is dan ook absoluut verdiend.
22 November 2025
Aad
Papendrecht
Mw mr Chara van Noort, advocaat is gespecialiseerd en zeer deskundig in het Gezondheidsrecht Wkkgz! Heeft 2 rechtzoekende patiënten huisartsenzorg heel erg goed bij de SKGE-geschillencommissie te Eindhoven geholpen. Zij is heel vriendelijk, luistert heel goed, werkt erg secuur, houdt zich aan gemaakte afspraken en is heel goed en laagdrempelig te bereiken! Dit betreft ook het secretariaat van Huijzer-Advocaten te Papendrecht! Zeer aanbeveligingswaard in een niche! Vereniging Oudere Surinamers (VOS) te Nijmegen, aangesloten bij Zorgbelang Gelderland te Arnhem
Chara van Noort
7 November 2025
VOS
Nijmegen
Elise gave me the best possible legal help. Not only is she professional, she also has a very human and friendly way of dealing with everyone involved. I highly recommend her.
1 October 2025
Karina Engedal
Hilversum
Dhr. Huijzer heeft mij zaak zeer snel opgepakt en naar tevredenheid af kunnen ronden.
21 August 2025
Niek Immers
Schiedam
Ik ben zeer tevreden over de deskundige en betrokken manier waarop mijn zaak is behandeld.
30 July 2025
Cees
Yerseke
Ik voel me gehoord, goed geadviseerd en geholpen
30 July 2025
Peter
Gorinchem
Alle info werd zsm gebundeld door Mark en in goede orde gepresenteerd aan de schuldenaar. Dit heeft geresulteerd in een snelle afwikkeling van de zaak waar ik een groot deel van het bedrag weer heb ontvangen.
30 June 2025
Ali
Dordrecht
In een gevoelig dossier niet alleen juridisch uitstekend geadviseerd , maar we hebben ook goed kunnen sparren over de verschillende scenario's en de te volgen strategie. Vooral samengewerkt met Chara van Noort.
25 June 2025
Ad
Papendrecht
Dione Bakker en haar team hebben mij geweldig fijn geholpen en altijd met raad en daad voor mij klaargestaan. De persoonlijke en vriendelijke hulp gaven mij rust en vertrouwen om door de moeilijke momenten heen te komen. Ben jullie zo dankbaar!
19 April 2025
T
The best lawyers
8 April 2025
Lucian Blindu
Dordrecht
In deze zaak is snel en zeer doeltreffend gehandeld. We waren daar erg blij mee, zeker met het resultaat.
7 April 2025
William Kennedy
Papendrecht
I would like to sincerely thank the law firm Huijzer Advocaten, and especially Ms. Elise Heijkoop, for standing by my side during one of the most important legal cases of my life. At a time when I truly felt helpless, she defended me with remarkable precision, respect, and professionalism, achieving a result I could hardly believe myself. Despite the complexity of the case, I never felt alone. The sense of security and trust she gave me was absolutely priceless. I’m also deeply grateful to the entire team at the firm for always responding with respect, speed, and clarity. They took the time to explain everything in a transparent and supportive manner. This firm is not just a law office – it’s a trustworthy and reliable legal support system. Without a doubt, if I ever need legal assistance again, this is the only place I’ll turn to. With deep respect, Benyamin Saberi
3 April 2025
Benyamin Saberi