Terug

Vakgarage Nederland verkiest klantenvertellen als de ultieme reviewpartij voor al haar filialen!

Klantenvertellen is al jarenlang de trotse reviewpartner van Vakgarage Nederland. Bij klantenvertellen zorgen wij ervoor dat iedere Vakgarage- klant een review kan achterlaten in minder dan 60-seconden! Wij maken het mogelijk dat iedereen zo snel en efficiënt mogelijk een review kan achterlaten na een aankoop of dienstverlening. Reviews zijn enorm belangrijk voor elk bedrijf, zeker in de automotive sector. Later in dit artikel hoor je meer van Robert Landeweerd van Vakgarage Landeweerd, Hij gaat ons laten zien hoe klantenvertellen het makkelijk maakt voor zijn klanten om een review te schrijven – en dus zo meer omzet kan genereren!

 

Wat is Vakgarage Nederland?

Vakgarage is de oudste en meest ervaren universele garageformule van Nederland. Bij Vakgarage is elke auto welkom. Hun toegewijde team biedt onderhouds- en reparatiediensten, inclusief APK-keuringen, aircoservice, accuservice en uitgebreide beurten. Met 339 vestigingen door heel Nederland staat Vakgarage garant voor nabijgelegen service; van regulier onderhoud tot bandenwissels. Ook onderweg biedt Vakgarage bijstand bij reparaties en pechhulp. Ontdek de kwaliteit en betaalbaarheid van autorijden bij Vakgarage, waar mobiliteit centraal staat.

 

Waarom zijn Reviews zo belangrijk in de automotive sector?

In de dynamische wereld van mobiliteit, spelen reviews een cruciale rol bij het vormen van vertrouwen bij potentiële klanten. Reviews bieden een waardevolle bron van inzicht voor potentiële autobezitters en klanten, zij nemen vaak beslissingen over hun nieuwe auto gebaseerd op de ervaring van anderen. Of het nu gaat om betrouwbaarheid, service, kwaliteit of kostenefficiëntie, reviews spelen een sleutelrol in het begeleiden van consumenten naar de meest geschikte auto-ervaring. Vakgarage Nederland weet dit maar al te goed, daarom werken zij al jarenlang samen met klantenvertellen.

 

Case-study: Vakgarage Landeweerd

Dankzij de nauwe samenwerking tussen Vakgarage en klantenvertellen worden onze reviews gedeeld op de Google Bedrijfspagina.

Vakgarage Landeweert maakt al jarenlang gebruik van klantenvertellen, tegenwoordig maakt klantenvertellen een integraal deel uit van hun online strategie. Met meer dan 900 verzamelde enquêtes en een reviewpagina die meer dan 10.000 keer bekeken is, haalt Vakgarage Landeweerd nieuwe klanten binnen dankzij hun reputatie. In onderstaande alinea laten wij Vakgarage Landeweerd zelf aan het woord over zijn ervaring met klantenvertellen.

Klantenvertellen: “Robert, kun je wat meer vertellen over het belang van reviews bij het aantrekken van potentiële klanten en hoe jouw bedrijf reageert op eventuele problemen of ontevredenheid bij bestaande klanten?”

Robert Landeweerd: “Absoluut. Reviews spelen een cruciale rol in het aanspreken van potentiële klanten voor ons bedrijf. Ze dienen als sociale bewijsvoering van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. In het zeldzame geval van een klacht of ontevredenheid van een bestaande klant, geven we prioriteit aan een snelle reactie. Met als doel om problemen snel op te lossen en de klanttevredenheid te behouden.”

Klantenvertellen: “Interessant. En hoe helpt klantenvertellen bij het verzamelen van deze reviews en het bevorderen van jullie online reputatie?”

Robert Landeweerd: “Klantenvertellen biedt ons een efficiënt platform voor het verzamelen van reviews. Hun tool vereenvoudigt het proces, waardoor we feedback kunnen verzamelen en een sterke, eerlijke online reputatie voor ons autobedrijf kunnen opbouwen. Door onze samenwerking met Vakgarage en klantenvertellen worden onze reviews gedeeld op onze Google Bedrijfspagina, waardoor onze zichtbaarheid en ranking op Google worden verbeterd.”

Klantenvertellen: “Dat klinkt als een vruchtbare samenwerking. Kan je wat statistieken of ervaringen delen die de impact van deze samenwerking op jullie bedrijf laten zien?”

Robert Landeweerd: “In de loop der jaren hebben we meer dan 900 enquêtes verzameld via klantenvertellen en onze reviewpagina is meer dan 10.000 keer bekeken. Deze cijfers weerspiegelen het vertrouwen en de interesse die onze klanten hebben in onze diensten. Daarnaast horen we regelmatig van klanten die contact met ons opnemen dat zij dat doen op basis van het vertrouwen dat ze online hebben gevonden. Met een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,4 zijn we buitengewoon tevreden over de positieve resultaten van onze inspanningen.”

 

Wat betekent de samenwerking tussen klantenvertellen en Vakgarage voor Vakgarage Nederland?

Vakgarage Nederland heeft klantenvertellen uitgekozen als dé ultieme review-partner voor al haar vestigingen. En dat is niet zonder reden! Klantenvertellen biedt een snelle en moeiteloze manier voor klanten om hun ervaringen te delen, wat van onschatbare waarde is in een sector waar vertrouwen en kwaliteit de boventoon voeren. Door de hechte samenwerking tussen Vakgarage en klantenvertellen worden reviews gedeeld op de Google Bedrijfspagina, Google Advertenties en Google Shopping wat de zichtbaarheid en vindbaarheid van Vakgarage een flinke boost geeft. De case-study van Vakgarage Landeweerd is daar het bewijs van, met opmerkelijke statistieken en lovende feedback van de tevreden Robert. Deze dynamische alliantie tussen klantenvertellen en Vakgarage draagt bij aan de alom gerespecteerde reputatie van Vakgarage Nederland in de automotive branche. Dat belooft een nog rooskleurigere toekomst!