Meer reviews met slimme Uitnodigingen
Nodig klanten persoonlijk uit om een review achter te laten en bereik ze op het kanaal van hun voorkeur. Van je mailsysteem tot WhatsApp.
SMS
Link
Een persoonlijke vraag, via het kanaal van je klant
Maak van elke bestelling een kans op een nieuwe review. Verstuur een gepersonaliseerde uitnodiging en bereik je klant op de manier van diens voorkeur.
- Bereik klanten via mailsysteem, WhatsApp, SMS, Facebook en meer
- Een gepersonaliseerde uitnodiging die klanten herkennen
- Score direct in één klik met de Easy Click Module
Alles voor een optimale respons
Verstuur uitnodigingen die opvallen en aanzetten tot actie.
Meerdere kanalen
Verstuur je uitnodiging via vrijwel alle communicatiekanalen: je mailsysteem, WhatsApp, SMS, Facebook en nog vele andere.
Easy Click Module
Klanten geven in de uitnodigingsmail direct een score met één klik. Dat verhoogt de respons met gemiddeld 11%.
Persoonlijk & herkenbaar
Verstuur een gepersonaliseerde uitnodiging zodat klanten meteen zien dat die van jouw bedrijf komt.
Inzicht in open- & klikratio
Zie in je dashboard hoe vaak uitnodigingen worden geopend en aangeklikt, met een dag-tot-dag weergave.
E-mail, WhatsApp, SMS en meer
Stuur reviewuitnodigingen via de kanalen die jouw klanten écht openen. Volg open- en klikratio’s in het dashboard.
Duizenden bedrijven verzamelen reviews met Klantenvertellen

Achter elke uitnodiging zit een klant die gehoord wil worden
Een goede uitnodiging voelt persoonlijk, komt binnen op het kanaal dat je klant het liefst gebruikt en maakt het makkelijk om te reageren. Zo verzamel je meer eerlijke ervaringen, zonder je klant te belasten.
Eenvoudig te integreren
- 1
Kies je platform
We hebben kant-en-klare plugins voor o.a. Magento, WooCommerce, Shopify en Lightspeed.
- 2
Installeer en koppel
Koppel je webshop met je Klantenvertellen account via je unieke API key.
- 3
Automatisch uitnodigen
Bij elke bestelling wordt automatisch een uitnodiging ingepland voor de klant.
Alles over uitnodigingen
Via welke kanalen kan ik uitnodigen?
Je verstuurt uitnodigingen via vrijwel alle communicatiekanalen: je mailsysteem, WhatsApp, SMS, Facebook en nog vele andere. Zo bereik je klanten op de manier van hun voorkeur.
Wat is de Easy Click Module?
In de uitnodigingsmail geven klanten met één simpele klik direct een score. Dat verlaagt de drempel en verhoogt het responspercentage met gemiddeld 11%.
Kan ik zien of mijn uitnodigingen worden geopend?
Ja. In het dashboard zie je de open- en klikratio van je uitnodigingen, inclusief een dag-tot-dag weergave, zodat je precies weet wat werkt.
Kan ik uitnodigingen personaliseren?
Je verstuurt een gepersonaliseerde uitnodiging zodat klanten meteen herkennen dat die van jouw bedrijf afkomstig is.
Werkt dit met mijn webshopplatform?
We hebben kant-en-klare koppelingen voor onder andere Magento, WooCommerce, Shopify en Lightspeed. Bekijk alle koppelingspartners of gebruik onze API.