SHOPREVIEWS

Bouw vertrouwen op met Shop Reviews

Wanneer consumenten zich oriënteren op een online aankoop, zijn reviews over je webshop als geheel van grote meerwaarde. Laat zien dat je betrouwbaar bent: met geverifieerde reviews van echte klanten.

Live
Google Review Partner
9,4

Productreviews

meer conversie

koppelt met je webshop
ECHT KLANTVERTROUWEN

Laat je reputatie vóór je spreken

Geverifieerde shop reviews geven nieuwe bezoekers precies het vertrouwen dat zij nodig hebben om voor jouw webshop te kiezen, nog voordat ze een product hebben bekeken.

• Reviews van echte klanten over je webshop als geheel
  • Zichtbaar op je reviewpagina en website
  • Eén score die helpt bij de aankoopbeslissing
WEBSHOP

Winkelscore die converteert

Toon je shopscore en recente reviews op sleutelpagina’s: en koppel met gangbare e‑commerce platformen.

VERTROUWEN

Toon je shopscore in Google

Als officieel Google Review Partner en marktleider in de Benelux koppelen we jouw shop reviews aan Google. Daardoor kunnen je sterren zichtbaar worden bij je Google Ads en organische zoekresultaten, wat kan helpen om de CPC van je advertenties te verlagen.

• Officieel Google Review Partner
  • Marktleider in de Benelux
jouw webshop: betrouwbaar & snel reviews
Jouw Webshop: Betrouwbaar & Snel www.jouwwebshop.nl

Jouw Webshop: Betrouwbaar & Snel: bekijk de beoordelingen

4.8 (847) · Klantenvertellen

Lees 847 geverifieerde klantbeoordelingen. Gemiddeld 4.8 uit 5 sterren op basis van echte ervaringen.

Advertentie www.jouwwebshop.nl

€ 29,00

Smartwatch Pro

€ 79,50

SOCIAL PROOF

Laat je klanten het verhaal vertellen

Elke review is een mini-testimonial. Potentiële klanten lezen over levertijden, klantenservice en algemene ervaring: in de woorden van echte kopers. Dat is krachtiger dan elke marketingtekst die je zelf kunt schrijven.

9.3
2.1 mln
geverifieerde reviews
Klantenvertellen widget
LIVE
  • K
    Klant via Webshop Shop review

Snelle levering, goede communicatie en het product was precies zoals beschreven. Top webshop!

• A
    Anoniem Shop review

Perfecte service! Ik had een vraag over mijn bestelling en werd direct en vriendelijk geholpen.

MOGELIJKHEDEN

Waarom Shop Reviews verzamelen?

Ontdek de voordelen van geverifieerde reviews over je webshop als geheel.

Vertrouwen op shopniveau

Eén score die laat zien hoe klanten jouw webshop als geheel ervaren, los van individuele producten.

Betrouwbaarheid

Laat direct zien dat jouw webshop veilig en betrouwbaar is voor nieuwe bezoekers.

Google sterren

Val op in de zoekresultaten en advertenties met sterren op basis van je geverifieerde reviews.

Duizenden bedrijven verzamelen reviews met Klantenvertellen

Pon CenterAutoprofijtOFVEnecoBroekhuisAutohopperPon CenterAutoprofijtOFVEnecoBroekhuisAutohopperPon CenterAutoprofijtOFVEnecoBroekhuisAutohopperPon CenterAutoprofijtOFVEnecoBroekhuisAutohopper
Illustratie van online reviews die de reputatie en omzet van een webshop beïnvloeden
ACHTER ELKE SHOP REVIEW

Vertrouwen begint bij de ervaring van je klant

Een shop review vertelt het verhaal van de complete klantreis: bestellen, leveren en de klantenservice. Door dat verhaal zichtbaar te maken, help je nieuwe bezoekers om met vertrouwen voor jouw webshop te kiezen.

KOPPELINGEN

Eenvoudig te integreren

1. 1

Kies je platform

We hebben kant-en-klare plugins voor o.a. Magento, WooCommerce, Shopify en Lightspeed.

2. 2

Installeer en koppel

Koppel je webshop met je Klantenvertellen account via je unieke API key.

3. 3

Automatisch uitnodigen

Bij elke bestelling wordt automatisch een uitnodiging ingepland voor de klant.

Waarom bedrijven voor Klantenvertellen kiezen

+11%
hogere respons dankzij de Easy Click Module
Google Partner
Officieel Google Review Partner
Benelux
Marktleider in de Benelux
WAT KLANTEN ZEGGEN

Ervaringen van gebruikers van ons platform

Werd perfect geholpen. Vriendelijk en fijn contact gehad.
Kelly Rotterdam
Klantenservice was vriendelijk, kundig en snel. Mijn review-split was binnen een dag geregeld.
Lisanne Lelystad
Ik ben goed en snel geholpen met de oplossing van het probleem met inloggen.
Martijn Volkel
VEELGESTELDE VRAGEN

Alles over Shop Reviews

Wat is het verschil tussen Shop Reviews en Product Reviews?

Shop Reviews gaan over de ervaring met je webshop als geheel: levering, communicatie en klantenservice. Product Reviews zijn gekoppeld aan een specifiek product. Je kunt beide naast elkaar gebruiken.

Verschijnen mijn shop reviews ook in Google?

Als officieel Google Review Partner koppelen we jouw shop reviews aan Google, zodat sterren zichtbaar kunnen worden bij je advertenties en organische zoekresultaten.

Is Klantenvertellen een officiële Google Review Partner?

Ja, Klantenvertellen is een officieel Google Review Partner en marktleider in de Benelux.

Hoe verstuur ik uitnodigingen voor shop reviews?

Je verstuurt uitnodigingen via vrijwel alle communicatiekanalen, zoals je mailsysteem, WhatsApp, SMS en Facebook. Met de Easy Click Module geven klanten direct een score, wat de respons met gemiddeld 11% verhoogt.

Kan ik het effect van mijn uitnodigingen volgen?

Ja. In het dashboard zie je de open- en klikratio van je uitnodigingen, zodat je precies weet wat werkt.

Klaar om te starten met reviews?

Ervaar zelf hoe ons gebruiksvriendelijke reviewsysteem jouw webshop laat groeien.