Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken consequent de vriendelijke instructeurs en duidelijke uitleg. Veel opmerkingen waarderen de heldere begeleiding en de positieve sfeer. Flexibiliteit in planning en een soepele leerweg komen regelmatig terug. Over het geheel genomen wijst de feedback op een sterke leerervaring met goede resultaten.
Erg fijne, leerzame en gezellige lessen zowel bij de scooter als auto. Simone neemt echt de tijd voor je om je het goed te leren. Ze denkt echt met je mee wat je nodig hebt.
Beveelt aan
7 March 2026
Britte
Maurik
Goede lessen en elke les was gezellig
Beveelt aan
5 March 2026
Jerry
Deest
Sinds 1964 is VAN THIEL Opleidingen een begrip in het Land van Maas en Waal en in de Betuwe.
Waar wij ons vroeger vooral richtten op rijopleidingen, zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdig opleidingsinstituut. Ons aanbod loopt uiteen van heftruck- en hoogwerker opleidingen tot BHV, VCA, vaarbewijs, veiligheidsadviseur en NIWO. Dit is slechts een greep uit de vele opleidingen die wij verzorgen.
Wat echter onveranderd is gebleven, zijn onze kernwaarden: service, betrokkenheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid.
Bij VAN THIEL Opleidingen kunt u terecht voor alle rijopleidingen én een breed aanbod aan beroepsopleidingen. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het verzorgen van nascholingscursussen voor chauffeurs die hun Code 95 willen behalen.
Energieweg 8
6658 AD Beneden-Leeuwen