Een zeer vriendelijk en behulpzaam team onder leiding van Mike. Altijd bereid om te helpen en ze beantwoorden vragen snel. Hun autokennis is ook uitstekend (10/10).
Dank u wel.
Apk en grote beurt. Uitleg wat er precies bebeutd is.
Topgarage
Dank u wel.
Ik heb er eigenlijk niets op aan te merken. Ze doen wat ze beloven.
Dank u wel.
Geen afspraak .. geen probleem ze zoeken direct naar een passende oplossing.
Ik kom er al jaren altijd vakkundige advies en service, super bedrijf.
Dank u wel.
Sinds ik ben overgestapt naar ABCvanErp altijd snel en goed geholpen. Voor de camper en voor de personenauto. Top service.
Eerlijke garage, aanrader!
Fijn om een vertouwd adres te hebben voor onderhoud van onze citroen c4
Zoals het hoort
Dank je wel.
een goede ervaring reden om daar steeds te komen voor onderhoud aan mijn camper
Dank je wel.
Ondanks drukte toch tijd gemaakt om met acute problemen met de auto langs te kunnen komen. Deskundig advies
fijne mensen
Geven goede uitleg over wat er voor welke reden aan de auto gefixed is
Gemoedelijk bedrijf, werd prima geholpen en dicht bij mij in de buurt.
Dank je wel.
Fijn bedrijf, goede service en prima prijs/kwaliteit
Top bedrijf, eerlijk en correct. Goede service.
Dank je wel.
Klantvriendelijk heel deskundig en neemt altijd om je probleem aan te horen en oplossen.
Dank je wel.
Ze staan altijd klaar voor je, proberen het probleem op te lossen, denken met je mee. De garage is zeer goed te bereiken, zijn ze in gesprek dan bellen ze terug.
Dank je wel.
Goede service, behulpzaam en klantvriendelijk, denken met je mee.
Dank je wel.
We stonden met de caravan aangekoppeld om met vakantie te gaan en ontdekte een olie lekkage. Ondanks de drukte bij ABC van Erp werd de auto er tussen door gepakt en konden we na pakweg een uurtje op pad naar ons vakantie adres. Dit noem ik service.....
Dank je wel.
Nette en vriendelijke eigenaar. De prijzen zijn ook normaal. En je vragen worden ook beantwoord zodat je weet waar je aan toe bent.
Dank je wel.
Storing aan waterpomp is na constatering binnen één aar dagen opgelost
Dank je wel.
Een betrouwbare garage, waar ze kennis van zaken hebben. Goed meedenken en waar je altijd terecht kan.
Dank je wel.
Ik werd zeer goed geholpen;er stond een leenauto klaar en alles verliep zoals afgesproken.Enkele techniese mankkementen werden zeer nauwkeurig gerepareerd en verholpen. Al met al een uitstekende garage met Mike als een zeer vriendelijke ervaren automonteur die meedenkt met oplossingen. Mike heeft heel veel ervaring opgedaan bij zijn vorige werkgever en bij de ANWB-pechthulpdienst. Voor mij een zeer betrouwbaar adres waar ik nog lang hoop te kunnen worden geholpen.
Palestrinastraat 2
5344 AA Oss
ABC van Erp is een allround autobedrijf, vanaf 2008 actief in de autobranche. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit en service. Daarnaast streven we voortdurend naar een hoge klanttevredenheid. Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen wij top kwaliteit onderhoud leveren, snelle diagnoses stellen en voor betrouwbare reparaties zorgen. U kunt dan ook altijd met uw auto bij ons terecht. Of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt, bandenwissel, airco bijvullen of andere reparaties aan uw auto.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.