Enorm goed, heel veilig

Ik heb het heel prettig ervaren. Duidelijk, veilig en behulpzaam. Er wordt zeker rekening gehouden met de totale situatie, de personen en ook gekeken naar de beste uitkomst vanuit de situatie. Ik was enorm op mn gemak bij Karlijn. Ik wil het zeker iedereen aanraden die echt geholpen wil worden, die een spiegel durft voor te houden en vanuit daar het beste uit wil halen.

Een positieve ervaring, waardevol in een moeilijke periode

Wij kwamen bij Karlijn in een periode waarin onze relatie het erg zwaar had en het soms zelfs voelde alsof het niet meer te redden was. Door de gesprekken hebben we beter leren communiceren, elkaars triggers leren herkennen en elkaar weer beter leren begrijpen. Karlijn is eerlijk en direct wanneer dat nodig is, maar ook warm, open en toegankelijk. Het traject heeft ons veel inzicht gegeven en heeft een positief effect gehad op onze relatie.

Professioneel, persoonlijk en verdiepend

We zijn erg dankbaar voor de begeleiding die we tijdens de relatietherapie hebben gekregen. Haar aanpak is professioneel, maar tegelijk heel persoonlijk. Ze neemt echt de tijd voor ieder van ons en weet theorie op een duidelijke en praktische manier toe te passen, waardoor de gesprekken niet alleen prettig zijn, maar ook echt helpen. Wat we vooral waarderen, is dat ze niet simpelweg oplossingen aandraagt, maar juist de juiste vragen stelt en doorvraagt. Ze weet onder de oppervlakte te kijken en houdt je als het ware een spiegel voor, zodat je zelf tot inzichten komt die echt blijven hangen. Ik zou haar zeker aanraden aan koppels die allebei ambitieus zijn in hun carrière en elkaar onderweg misschien een beetje zijn kwijtgeraakt. Ze helpt je om weer balans te vinden — zowel voor jezelf als samen.

Een warme en directe aanpak.

Na een bewogen jaar in het huwelijk in combinatie met mijn "drukke" onderneming waren mijn vrouw en ik elkaar uit het oog en hart verloren. Ongelofelijk dankbaar voor haar warme en doeltreffende aanpak.

Eerlijke en duidelijke begeleiding

Mijn ervaring met Karlijn is zeer positief. Er wordt goed geluisterd en duidelijk gecommuniceerd. De begeleiding is praktisch en gericht op oplossingen, vooral rondom de communicatie met mijn ex-partner en de kinderen. Vooral dat gaf mij rust en overzicht. De gesprekken zijn eerlijk en to the point, wat ik als prettig heb ervaren

Hele fijne kundige collega

In de afgelopen jaren heb ik veel samengewerkt met Karlijn in complexe scheidingssituaties. Karlijn is to the point, daadkrachtig en helder in haar communicatie. Ze draait nergens omheen en brengt snel duidelijkheid. Haar betrokkenheid en kennis rondom scheidingen maken haar een betrouwbare professional die ouders en of kinderen helpen stappen te zetten. Wie op zoek is naar iemand die confronterend kan zijn op een betrokken manier en altijd oog houdt voor het doel, is bij Karlijn zeker in goede handen!

Heel prettig

Ik ben samen met mijn ex-partner bij Karlijn geweest voor relatietherapie. Het heeft er niet voor gezorgd dat we bij elkaar bleven, maar wel weer met elkaar het gesprek aan konden gaan. En mede dat heeft ervoor gezorgd dat we op een relatief prettige manier uit elkaar zijn gegaan en nog altijd goed en regelmatig met elkaar in gesprek zijn over de kinderen. Ik zou Karlijn aan iedereen aanbevelen die vast loopt in zijn/ haar relatie.

Een toegankelijke mediator met een schat aan ervaring en een professionele, warme aanpak.

Fijne gesprekken gehad met Karlijn. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en professioneel. Karlijn denkt oprecht mee, luistert aandachtig en is sterk oplossingsgericht. Haar aanpak is helder, respectvol en doordacht, waardoor je niet alleen samen naar oplossingen toewerkt, maar ook zelf echt wordt uitgedaagd om na te denken en verantwoordelijkheid te nemen. Wat haar onderscheidt, is haar vermogen om rust te bewaren, overzicht te creëren en beide partijen het gevoel te geven gehoord te worden. Dankzij haar deskundigheid en betrokkenheid verlopen de gesprekken constructief en doelgericht. Ik kijk met een zeer positief gevoel terug op het traject en kan Karlijn van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kundige, betrokken en betrouwbare mediator.

Mening vol

Als je gaat scheiden val je in een gat , Karlijn heeft me laten inzien dat ik zelf een mooi sterk persoon ben die op haar eigen benen kan staan . En daardoor ben ik weer een leuke moeder en zijn mijn 3 jongens weer gelukkig. Het contact met mijn ex is nu puur zakelijk, door hulp van Karlijn is het gelukt om te communiceren zonder emoties waardoor we afspraken kunnen maken ipv verwijten naar elkaar te sturen, en dit geeft rust en duidelijkheid . Voor alle partijen. Ik ben haar hulp eeuwig dankbaar .

Fijne samenwerking met Karlijn

Ik werk graag samen met Karlijn. We hebben een prettige en open samenwerking, weten elkaar goed te vinden en kunnen inhoudelijk snel schakelen. De wederzijdse afstemming verloopt vanzelfsprekend en haar betrokkenheid en expertise maken haar tot een waardevolle en mooie aanvulling op mijn praktijk.

Deskundig en betrokken

Ik heb een hele goede ervaring met Karlijn. Dankzij haar de juiste keuze kunnen maken. Ik voelde me gehoord en gezien. Doordat Karlijn onze scheiding zo kundig geregeld heeft, heb ik mijn leven met mijn kinderen goed kunnen oppakken. Ik ben bijzonder gelukkig nu en dat is mede hoe Karlijn mijn situatie destijds heeft aangepakt (en doorgepakt).

Pasteurlaan 1

4624 XK Bergen op zoom

Over Op één lijn

Op één lijn biedt begeleiding aan koppels bij hun liefdesrelatie. Enerzijds wordt er onderzocht of koppels nog gelukkig zijn bij elkaar zodat zij kunnen werken aan herstel van de relatie of afronding van de relatie. Anderzijds begeleidt Op één lijn koppels om op een zo fatsoenlijk mogelijke manier uit elkaar te gaan. Aandacht voor de betrokken kinderen is een belangrijk speerpunt in beide trajecten.