Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken de professionaliteit van de trainers en de praktische toepasbaarheid. De leeromgeving is veilig en stimulerend met veel ruimte voor uitwisseling. Locatie en catering worden positief genoemd, wat bijdraagt aan de algehele ervaring. Consistent hoog gewaardeerd met duidelijke toepasbare inzichten.
Met een koel hoofd en een warm hart denk ik terug aan deze intense trainingsdagen. Het heeft mij handvatten gegeven waar ik nog dagelijks profijt van heb. Van een collega heb ik laatst gehoord dat hij mij zo gegroeid vind na het volgen van die training. Theorie, praktijk, creativiteit in de training op de meest fantastische locatie in Breda! Eén echte aanrader met Anita als een zeer kundige trainer.
Priscilla
Halsteren
3 fijne trainingsdagen gehad, veel geleerd en de opgedane kennis goed on de praktijk kunnen toepassen. Prachtige locatie en de bevlogenheid van de trainster was zeer aanstekelijk
Annita Eeuwijk
Willeke Poelsma-Schoofs
Den Dolder
Leerzaam en waardevol. Anita laat je zelf echt duurzaam ontwikkelen.
Sjors
Gorinchem
Tijdens de cursus heb ik zoveel geleerd. Het is mooi te zien dat Anita bij jezelf de kracht naar boven krijgt
Elvira
Eemnes
UYT weet je in je kracht te zetten als leider zodat dit zelfvertrouwen geeft.
Annieta Ewijk
Jolanda van Zwol
Apeldoorn
Anita beschikt over een hoge mate van deskundigheid. De trainingen zijn zeer waardevol, zowel voor teams als voor individuele deelnemers. Door het gebruik van praktijkgerichte voorbeelden is de opgedane kennis direct toepasbaar. De gegeven opbouwende feedback wordt uitgebreid geoefend, waardoor het effect duidelijk merkbaar is. Deze aanpak maakt het mogelijk om de opgedane ervaring breed en in diverse contexten toe te passen. De trainingen vinden plaats op een sfeervolle locatie en worden ondersteund door uitstekende catering.
Anita Euwijk
Monique
Oud Ade
De training is een mooie mix van theorie en oefenen met praktijk cases. In een enorm fijne setting. Annita geeft erg veel vertrouwen en bouw blokken om daarna verder te pakken in de praktijk. En niet onbelangrijk, op een top locatie met heerlijk eten!
Annita Euwijk
Sonja
Rotterdam
Ik heb zelf diverse leergangen gevolgd bij Use Your Talents en ze hebben mij ontzettend geholpen bij mijn ontwikkeling in leiderschap en teamcoaching. Er zit een fijne opbouw in het programma waardoor er steeds meer diepgang ontstaat. De trainingsdagen zijn afwisselend en theorie wordt direct toepasbaar gemaakt in de praktijk. Zeer prettige manier om vol energie met ontwikkeling bezig te zijn!
Annita
Simone
Breda
Super fijne training, de trainer creëert een veilige werk omgeving. Super mooie aanvulling op mijn groei en ontwikkeling. Zeker een aanrader mooie locatie en niet onbelangrijk heerlijk eten!
Annita Euwijk
Charlotte
MAASTRICHT
Use Your Talents is een erkend opleidings-en trainingsinstituut gespecialiseerd in leiderschap, teamontwikkeling en communicatie.
Wij geloven dat het loont om je te richten op ontwikkeling van je sterke punten en “de rest” aan de voorkant goed te organiseren.
Onze waarden zijn:
* Deskundig,
* Creatief
* Inspirerend en Persoonlijk.
Het resultaat van onze programma's? Leiders die stevig staan, teams die echt samenwerken en organisaties waar vertrouwen voelbaar is. Je bent van harte welkom!
Annita Euwijk,
Oprichter Use Your Talents