Laden reviews...
78 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent vriendelijk personeel, heldere communicatie en betrouwbare, hoogwaardige service. De reviews benadrukken snelle doorlooptijden, eerlijke prijzen en nuttig advies bij onderhoud en aankopen. Veel reacties noemen flexibiliteit bij afspraken en duidelijke offertes. Over het algemeen wordt de ervaring omschreven als professioneel, betrouwbaar en bevredigend.
Snelle, correcte service en uitstekende kennis van zaken!
26 August 2026
L
Opeinde
Direct even tijd voor lampje wisselen, komen aan huis als je "stil" staat, vriendelijk en behulpzaam op een professionele manier. Wij zijn zeer tevreden!!
20 August 2026
Jose
Garyp
Goede communicatie, Dat is fijn.
19 August 2026
Henk
Garyp
Voor het eerst bij Auto Wens geweest voor de APK van mijn Tesla Model Y en direct een erg goede ervaring gehad. De keuring was snel geregeld en ondertussen werd duidelijk uitgelegd hoe de auto ervoor stond. Fijn om te horen dat alles technisch in goede staat verkeert en er geen bijzonderheden waren. Wat vooral positief opviel was het persoonlijke contact. Tijdens het wachten een erg leuk en ontspannen gesprek gehad met zowel de medewerker aan de receptie als een van de mede-eigenaren. Geen gehaast gevoel, maar oprechte interesse en alle tijd voor een praatje. Tijdens het gesprek viel mijn oog ook nog op een Porsche 718 Boxster GTS in de showroom, waar we leuk over aan de praat raakten. Ook de prijs voor de APK was erg netjes. Al met al een heel prettige eerste kennismaking met Auto Wens. Een professioneel bedrijf met een persoonlijke en laagdrempelige benadering. Ik kom hier de volgende keer zeker weer terug!
12 August 2026
Mike
Leeuwarden
Auto wens levert kwaliteit in onderhoud en is flexibel in het maken van een afspraak, via de app. Wanneer nodig een vervangende auto.
10 August 2026
Luut
Garyp
Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van het personeel en ben vriendelijk geholpen.
8 August 2026
Nynke
Oudega
Duidelijke en transparante communicatie over de werkzaamheden. Goed advies en zeer vriendelijke medewerkers. Een garage die meedenkt!
5 August 2026
zeer goed
3 August 2026
Jelmar
oudega
goede service, duidelijke uitleg wat er moet gebeuren
2 August 2026
Klaas Bakker
Garyp
Mensen met hart voor de zaak maar nog belangrijker hart voor de klant!
1 August 2026
Bareld
Garyp
Wat op hun website staat , dat klopt Open en eerlijk en transparant Komen afspraken na Hier vind je nog de ouderwetse service zo als ke verwacht
30 July 2026
Bauke
Garyp
Mijn auto maakte een raar geluid en ik wist niet of het wel veilig genoeg was om ermee door te rijden. Er werd geluisterd naar mijn verhaal en binnen no time stond de auto op de brug. Ik kreeg een leenauto mee en een paar dagen later reed ik weer in mijn eigen auto! De reparatie was snel uitgevoerd! Zeer vriendelijke monteurs die de tijd namen om alles uit te leggen. Zeker een aanrader!"
16 July 2026
Bertina
Noardburgum
Prima service, zegt het voort !!
2 July 2026
Freerk
meedenkers en aanpakkers
1 July 2026
Marten
Garyp
Goed advies gegeven over vervolg van onderhoud
28 June 2026
Lieuwe
Burgum
Door de drukte zou de auto pas over paar weken gemaakt worden. Maar ondanks de warme temperaturen was hij binnen een week klaar. Hier zeer tevreden over.
28 June 2026
Esther
Perfect geregeld
26 June 2026
Minne
Eastermar
Ron heeft ons uitstekend geholpen met onze wens voor een v90 die voldoet aan specifieke eisen. Zodra we een auto hadden gevonden, heeft hij alles voor ons uit handen genomen. Geheel ontzorgd dus. Daarnaast is de auto heel snel geleverd. Wij zijn er nu mee op vakantie en de auto rijdt fantastisch. We zijn er super blij mee. Dank Ron!
25 June 2026
Marco
IJlst
snelle service,vriendelijk contact.
22 June 2026
janneke
garijp
Ik had nogal wat wensen en niet al te veel tijd en dat kon allemaal geregeld worden. Betrouwbaar en een goede deal, hele blije klant!
22 June 2026
Anke de Jong
Amsterdam
We hebben in afgelopen periode 2 nagenoeg nieuwe auto’s gekocht op grote afstand van Auto Wens en het vertrouwen dat ze ons al telefonisch gaven was ongekend. Ook zeer oplossingsgericht meedenken, mooi om mee te maken. Bedankt.
19 June 2026
Raoul
Mechelen
Duidelijk, behulpzaam en vriendelijk.
17 June 2026
Pieter
Leuke en vakkundige personeel
14 June 2026
Jaap
Hardegarijp
Auto Wens is altijd heel klantvriendelijk en servicegericht. Dat geeft naast de vakkennis een goed vertrouwen.
14 June 2026
Marc