Erg leerzaam op leuke manier

Positief

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Hele leerzame ervaring - ik voel me bekwaam om, mocht het nodig zijn, de theorie toe te passen

Kevin was een enthousiaste, bekwame instructeur. Hij wist de theorie goed uit te leggen en over te brengen, met een grapje tussendoor om het zo nu en dan wat lichter te maken.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja!

Ontzettend leerzaam

Vandaag heb ik voor het eerst een BHV-cursus gevolgd. Onwijs leerzaam en nuttig.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Ontzettend leerzaam en fijne sfeer

De dag was heel nuttig en leerzaam. Kevin gaf duidelijk uitleg, liet ons goed oefenen en hield de sfeer ook luchtig. Vooral dat laatste ook heel fijn doordat het zo’n beladen onderwerp is.

Leerzame dag

Goede mix theorie en praktijk. Niet te zwaar

Prachtig

Mijn ervaring met de docent deel ik als volgt. Hij gaf super duidelijke uitleg, en met zijn grappen werden de lessen leuker. En ging de tijd sneller.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Goed en duidelijk, maar langdradig.

De docent/cursist was erg duidelijk en legde veel uit. Hij nam veel de tijd maar sommigen hebben dat ook nodig. Ik ben van mening dat het langdradig is en korter mag.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Jazeker

great course

Everything was explained very well and there was a lot of practice, which is the most important thing.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Yes

Jest zpoko

Dużo nowych informacji

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? N.v.t.

Alles goed

All was good

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Tak

Rustig en goeie uitleg

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Zeer goede lesgevers met een ruime kennis

Zeer positief

Leuke vrouw

Fijne vrouw in omgang en duidelijk met uitleg streng maar rechtvaardig

Supper leuke bhv les-middag

Leuk en leerzaam

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Informatieve les die op een leuke manier gegeven wordt! Voor herhaling vatbaar.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

No nonsense lekker snel door de stof heen maar wel vragend dat iedereen erbij blijft

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

No nonsense bedrijf, prima kwaliteit

Denken mee Zijn oplossingsgericht Zijn goed bereikbaar Bekwame instructeurs Al meer dan 5 jaar onze partner inzake VCA certificering en Werken op hoogte.

Fijn ,gezellig en leerzaam

Leuke kerel die het op een leuke en fijne manier aan de man brengt

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Is altijd goed om te herhalen!

Ik vond het zeer leuk om ook verschillende situaties te doorlopen en te kijken hoe we daar mee omgaan.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

We hadden Het was een geweldige ervaring. Goede uitleg en goede oefeningen.

Helemaal goed

Goeie en rustige les

Duidelijk en niet te veel poespas, met een focus op veilig met de machines omgaan.

Rustige en duidelijke uitleg

Ik heb twee dagen cursus gehad voor de hef en reachtruck met uitleg en training

Top goeden uit leg

Opheldering

Veel moment bespreken en kijken wat er verbetert kan worden in procedures en leren in bepaalde situaties om te gaan

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Duidelijk wat er word verwacht van mij

Dit gaf mij een idee dat het oefenen meer ervaringen en rust geeft .

Luchthavenweg 81 unit 2.44

5657 EA Eindhoven

085 13 04 127

Over Kenniscentrum Veiligheid365

VEILIGHEIDS VRAGEN? WIJ HEBBEN JE ANTWOORD. 365 DAGEN PER JAAR. ADVIES - CERTIFICERINGEN - OPLEIDINGEN Wat vertelt de huidige wet- en regelgeving je over veiligheid binnen jouw branche? Heb je enig idee? Geen zorgen. Wij wel. En laten we nu óók graag ont-zorgen en be-veiligen. Dat betekent dat we jou, en je bedrijf, mee willen nemen in een compleet veilige werkomgeving. Want wist je dat, gezien het belang van fysieke veiligheid voor je werknemers, ook eventuele risico’s op de werkvloer al zoveel mogelijk moeten worden beperkt? Veilig voorkomen is tenslotte beter dan veilig genezen. Inderdaad. Risico-inventarisatie it is. Én, is jouw organisatie VCA-gecertificeerd? (Nog) niet? Doen! Het zorgt tenslotte voor draagkracht en gewenste veiligheidsnorm. Heb je het door? Echt álles hangt met elkaar samen. ‘Als veiligheid staat als een huis, volgt de rest tenslotte vanzelf.’