Slechte bouwvakkers

Ik heb mijn badkamer en toilet laten doen door dit bedrijf. Het was ook in 6 dagen klaar.. Door de snelheid hoe ze werken heb ik een behoorlijke schade aan mijn huis. Ik benoem maar 2 schades het zijn er zoveel. Terwijl het bedrijf ook prijzig is. Deze 3 mannen spreken geen Nederlands er wordt niks overlegd. Ze hebben in mijn tuin als werkplaats gebruikt. Terwijl ik aan de bedrijfsleider *** heb doorgegeven dat ze voorzichtig moeten zijn met de tuin. Het zit pas 4 jaar in. Aan mij is beloofd dat ze ervaringen hebben en voorzichtig zouden zijn.  Mijn hele tuin was wit uitgeslagen met de voeg van de badkamer. En mijn plantenbak is als werkbankje gebruikt om de tegels op maat te snijden. En er is cement op de plantenbak gemorst en dat is hard geworden. Vervolgens hebben ze een cirkelzaag gebruikt om de cement af te zagen. En daarna is de plantenbak/steen met een koevoet losgehaald die vastzat met lijm en omgedraaid naar de andere kant zodat ik niks zou zien. Ik moest mijn tuin met een hogedrukreiniger schoonmaken. Mijn speciale voeg is daardoor eruit gegaan. Ik heb allemaal witte vlekken op de keramische tuintegels die gaan er niet af. En mijn tuintegels zijn afgebroken en beschadigd en plus 4 stenen van de plantenbak zijn beschadigd. En mijn muren zijn gescheurd door de verbouwing. De muren van de slaapkamer die tegen de badkamer aan zit en de muren van het toilet van beneden die hebben scheuren. En die zouden ze opvullen. Ze hebben witte kit gebruikt maar de scheuren zijn nog steeds zichtbaar ze hebben ernaast gekit. Ik heb **** uitgenodigd om naar mij schade te kijken.  Hij heeft mij gedreigd dat ik een rechtszaak moet aanspannen want hij gaat de schade niet betalen. Hij kwam heel intimiderend over.  Hij heeft er niks gedaan om dit op te lossen.  En hij heeft mij telefonisch geblokkeerd. Ik wist niet dat er zoveel schade was anders had ik nooit betaald. Want mijn hele huis zat onder het stof en vuil daardoor was de schade niet zichtbaar.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap