Uitstekend!

Kirsten heeft mij bijgestaan in mijn schadeletsel zaak, ze is altijd heel behulpzaam geweest en stond me altijd bij als het nodig was & goede aanbevelingen omtrent keuzes etc. Heel netjes opgelost en zeker heel tevreden met haar als behandelaar!

Dhr. Verwijk van Sincerus Letselschade heeft mij prima geadviseerd en geholpen na een aanrijding.

Na een persoonlijk contact is er regelmatig mailcontact en soms telefonisch contact geweest over het verloop van de afhandeling met de tegenpartij na mijn aanrijding. Dit verliep op een prettige manier. Dhr. Verwijk heeft mijn zaak goed afgehandeld.

Goed communicatie, ondersteuning en advies

Ik wil meneer de Jong via deze weg heel erg bedanken, heel snel na de ongeval langs gekomen mijn heel goed geadviseerd en bewust gemaakt van wat inhoudelijke punten. De zaak is gekoppeld aan een collega maar ivm gezondheidsredenen kon deze collega mij niet meer helpen. Meneer de Jong naam het weer over en het ging weer heel snel met alles tot het afhandeling van de zaak. Ik raad het idereen aan.

Een aanrader als er wat met u zou gebeuren!

Een paar dagen voor mijn uitdiensttreding bij een vorige werkgever in juni 2021, kwam ik heel lelijk ten val tijdens buitenwerkzaamheden. Ik wist gelijk dat ik hier blijvende letselschade aan zou overhouden en omdat deze vorige werkgever zich langere tijd nalatig opstelde, heb ik besloten deze aansprakelijk te stellen. Via een tip kwam ik bij Sincerus Letselschade terecht. Gedurende de eerste 1,5 jaar werd ik tot begin 2023 vertegenwoordigd door mevrouw Lisanne Bakker (nu werkzaam bij Nostimos Letselschade Experts), en tot de afronding van mijn zaak eind 2025 door de heer Jeroen Haan. Van begin tot eind had ik het gevoel dat mijn belangen oprecht werden behartigd. Er werd geluisterd naar wat ik te zeggen had en waar ik mee zat, werd netjes op ingegaan. Ieder verzoek werd eveneens serieus genomen waar allebei, zowel mevrouw Bakker als de heer Haan, degelijk mee aan de slag gingen. Bij elke belangrijke verandering in mijn zaak, ongeacht of dit positief of negatief was, werd ik per mail of telefonisch benaderd voor een terugkoppeling. Zo wist ik elke keer waar ik aan toe was en waar ik rekening mee kon houden. Het contact was altijd fijn en ik heb er een goed gevoel aan overgehouden, ook na de afronding van mijn zaak na ruim 4,5 jaar. Ik raad Sincerus Letselschade aan als u een (ernstig) ongeval heeft gehad en hier (mogelijk) letselschade aan heeft overgehouden of zal houden. U kunt erop vertrouwen dat zij uw belangen oprecht behartigen en u uitermate serieus nemen. Als mij ooit nog wat zou overkomen, neem ik opnieuw contact op met Sincerus om mij te helpen.

Zeer goede ervaring. Altijd even klantvriendelijk als er contact was en zeer behulpzaam geholpen. Goede uitleg meedenkend enz kortom TOP Echt een aanrader.

Keurig begeleid en geholpen

Remko heeft mij bijgestaan nadat ik een ongeluk kreeg waarbij ik helaas blijvende klachten heb opgelopen. Door een eerdere diagnose geen makkelijke zaak. Remko heeft mij veel zorg en discussie uit handen genomen en alles op alles gezet om voor mij een nette oplossing te zoeken. Ik kan sincerus zeker aanbevelen. Remko bedankt!

Uitmuntende begeleiding en vasthoudendheid bij letselschade.

Ik wil graag mijn enorme dankbaarheid uitspreken voor het team van Sincerus Letselschade. Mijn letselschadetraject was complex en heeft een lange adem gevergd; het heeft bijna twee jaar in beslag genomen. Wat Sincerus Letselschade echt onderscheidt, is hun ongelooflijke vasthoudendheid en betrokkenheid. Gedurende de gehele periode zijn zij een rots in de branding geweest. Ze hebben me uitstekend begeleid door de juridische complexiteit, waren altijd bereikbaar voor vragen en zorgden voor heldere communicatie over de voortgang. Dankzij hun deskundigheid en hun onvermoeibare inzet is mijn letselschadezaak uiteindelijk succesvol afgerond en heb ik een rechtvaardige vergoeding ontvangen. Hoewel het lang duurde, heeft hun professionele houding en vastberadenheid ervoor gezorgd dat ik nooit de moed verloor. Ik kan Sincerus Letselschade aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een letselschadebureau dat niet alleen juridisch sterk is, maar ook een persoonlijke en menselijke aanpak hanteert. Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische afloop!

Boslaan 3

7811 GJ Emmen

Over Sincerus Letselschade

Een ongeval kan vervelende lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen voor u hebben. Als een andere partij aansprakelijk is voor het ongeval, heeft u recht op een schadevergoeding. Zelf beschikt u waarschijnlijk niet over voldoende kennis om goed te kunnen beoordelen of de andere partij aansprakelijk is en welke schade er vergoed dient te worden. U doet er derhalve verstandig aan om een belangenbehartiger te nemen die alle wetten en regels goed kent en in staat is om een rechtvaardige schadevergoeding voor u te realiseren. Sincerus Letselschade helpt u graag hierbij en werkt ook nog eens geheel kosteloos voor u!