tevreden
Goed geholpen en duidelijke communicatie!
Fijne persoonlijke benadering
Alles is goed alleen de wachtruimte laat te wensen over
Mijn ervaringen zijn goed. Ik kom al jaren bij de kliniek. Door hun advies ben ik mijn tanden anders en zorgvuldiger gaan poetsen
Prettige ervaring zowel persoonlijk als professioneel
hele fijne..vriendelijke en professionele begeleiding. zeer tevreden.
Vriendelijk benadering en mijn angst serieus nemen maakt dat ik de behandeling aankan.
ok
Altijd vriendelijk zijn ze hier en wordt supergoed begeleid vanwege dat ik in het verleden tandartsvrees had.
Altijd even aardig personeel.
Ik ben nu al een aantal jaren onder behandeling tot volle tevredenheid. Nooit langer wachttijden en goede zorg
De behandeling/vriendelijkheid/belangstelling van de mondhygiëniste (Miranda) is erg prettig. De dames achter de balie zijn zeer vriendelijk en zij zijn altijd bereid om mee te denken qua afspraakplanning. Ik ben erg tevreden!
Ik ben heel erg blij ,dat ik naar deze praktijk verwezen ben! Degenen die mij behandelen zijn zeer kundig en bijzonder vriendelijk.
Professioneel, correct, vriendelijk
Ik word altijd met veel deskundigheid en vriendelijk behandeld. Ook de baliemedewerksters staan je alleraardigst te woord.
Ik ga niet voor m'n lol, maar ben altijd blij dat ik toch gegaan ben
Goede ervaring met wat niet echt fijne behandeling is maar wel goed resultaat. En prettige en zorgvuldige uitleg. Stellen je echt op je gemak
Professioneel, betrokken, aandacht, openheid, to the point
Ik ben normaal een angsthaas, maar bij Paro Breda voel ik me erg op mijn gemak door de professionele rust die het deskundige personeel uitstraalt.
top
De behandeling vind ik altijd wel een dingetje ,maar door de lieve en vriendelijke benadering valt het altijd weer mee en loop ik met een schoon gebit weer naar buiten. Mijn behandeling werd uitgevoerd door Nikkie , die altijd ruim voor mij tijd neemt. Super !
Ik ben heel tevreden over de deskundigheid en benadering. Ik kom er al jaren.
Bevalt uitstekend. Goede zorg en advies. Ruim voldoende aandacht voor eventuele klachten.