Vriendelijke ontvangst , persoonlijke patientgerichte benadering, je voelt je geen nummer maar een mens, grondig onderzoek, vertrouwenwekkend, grondige duidelijke uitleg
vriendelijk en kundige mensen, zowel bij contact met de balie medewerksters als de behandelaren.
Tevreden patient
als je binnenkomt is het al gelijk van de dames die aan de balie zitten goedemorgen een en al vriendelijkheid, en je afspraak verzetten ook geen probleem. Als je het maar op tijd laat weten. heb een implantaat laten zetten, heel vakkundig gedaan
Prima geregeld in de praktijk , telefonistes en tandartsen en assistenten goed op elkaar afgestemd.
geen schrik om er heen te gaan.
Goede deskundige behandelingen door zeer fijne en prettige mensen.
Gestart met zware paradontitus met een advies van de tandarts alles te trekken. Bij de praktijk is een plan gemaakt, de behandeling gestart en regelmatig geëvalueerd. Dit met een positief resultaat. Ik vind de praktijk gastvrij aan de balie en informeren je goed over de aanpak en kosten.
Zeer kundig en vriendelijk personeel!
Ik ben tevreden met de behandelingen.
Het is een goede praktijk waar je altijd goed geholpen wordt. Iedereen is vriendelijk.
Gedreven professionals, die trots zijn op hun werk en zeer klantgericht vertrouwen uitstralen.
Goede uitleg
Ervaringen tot nu toe zijn geweldig. Praktijk straalt professionaliteit uit.
Is niet mijn favoriete plek om te komen, maar als het dan toch moet dan is het wel bij Paro Breda. Duidelijk uitleg hoe de behandeling (tandtrekken en implantaat plaatsen) verloopt, en tijdens de behandeling een geruststellend woordje tussendoor. Geen pijn na de behandeling ervaren, meer beetje last/ongemak en mentaal moest ik even bijkomen. Staat open voor vragen en geeft in alle rust antwoordt. Verder is iedereen erg vriendelijk en behulpzaam. Dag na de behandeling belde de assistente op, hoe het gaat. Erg netjes en betrokken. Over 4-5 maanden terug voor de vaste kroonplaatsing. Ben zeer benieuwd naar het eindresultaat.
De behandelingen en controles die ik onderga bij Paro Breda zijn al jaren zeer naar tevredenheid. De parodontoloog en mondhygiënist waar ik al jaren in behandeling ben, zijn zeer vakkundig en kunnen duidelijk uitleggen wat het eventuele probleem is, hoe het ontstaat en wat de mogelijke behandelingen zijn. De werkwijze is inzichtelijk en er wordt met de modernste apparatuur gewerkt. Het is wel een kostbare praktijk, vergeleken met andere mondhygiënisten.
Altijd vriendelijk geholpen.
Vanwege eerdere nare ervaringen was ik erg nerveus voor de behandeling. Hier werd echter heel begripvol mee omgegaan en de behandeling is hierdoor goed gegaan. Het resultaat mag er ook zijn, al is het afwachten hoe het er uiteindelijk uit komt te zien maar vooralsnog een prachtig resultaat.
deskundige behandeling
Koaten versus behandeling zijn erg overtrokken. Verder alles keurig. Vragen verder 1. Kost teveel tijd
Jullie zorgen gewoon goed. Hou dat zo, dat is een mooie uitdaging.
De behandeling wordt goed uitgelegd, kundig en vriendelijk.
Duidelijke uitleg behandelplan, komen afspraken na, vriendelijke entree, serieuze behandelaar en zeer patiëntvriendelijk!
Gewoon dik tevreden.
Dik tevreden.