Goede en vriendelijke dienstverlening en kwaliteit
Ondanks mijn angst ervaar ik nauwelijks pijn en wordt heel rustig behandeld.
Vriendelijk personeel snel overzicht via de mail van de afspraken en goede uitleg wat betreft de behandeling. Alle mondverzorging op een plaats. Zeker aan te bevelen.
Ik word in deze praktijk altijd goed geholpen. Gericht op preventie.
Zowel over de nazorg of specialist, ben ik zeer tevreden
Al jaren lang patiënt bij Brigitte en zeer tevreden. Ook de telefonische contacten zijn vriendelijk en duidelijk
Heel vriendelijk en een perfecte behandeling elke keer opnieuw door LINDA
Heel vriendelijk personeel
Een persoonlijke benadering, deskundig, kwalitatief top, kortom een hele fijne behandelaar!
Het gaat allemaal naar wens
Het is gewoon goed gegaan
Flap operatie stond gepland, ik zag er enorm tegen op maar echt zo meegevallen, heel fijn.
Al ruim 18 jaar ga ik met plezier naar de praktijk voor een behandeling! Hier zijn vaklui aan het werk!
Vertrouwd, kundig, duidelijkheid Aandacht
Samen hebben we gekeken naar een maatplan en mogelijkheden. Door de meedenkendheid van de praktijk zijn implantaten op tijd gezet en de definitieve kronen zijn perfect!
Super zorgvuldig en met aandacht geholpen!
Persoonlijke benadering , vakbekwaam en tot nu toe wordt er keurig op afgesproken tijd gewerkt.
Goed geïnformeerd en professioneel geholpen. Prettig!
Prima geholpen, wel heel pijnlijk, goede nacontrole, vriendelijk!!!
Al meer dan 15 jaar klant bij Paro Breda, Steeds heel professionele en goede behandeld. Bij probleem zeer correcte oplossing geboden. Dankzij hun behandeling heb ik weer gezond tandvlees. Iedereen altijd heel vriendelijk. Als het dan toch nodig is, een praktijk waar je met plezier naar toe gaat.
Goed geregelde organisatie
Ik word goed begeleid, behandeld en ze zijn goed bezig met de nabehandeling.
Deskundig, professioneel en rustig, ondanks dat ikm best nerveus was had ik alle vertrouwen en viel de behandeling heel erg mee.