Laden reviews...
1.789 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen spreken klanten hun tevredenheid uit over Volvo Nieuwenhuijse. Ze prijzen vooral het vriendelijke personeel, de duidelijke communicatie en de prettige wachtruimte met koffie. Sommige opmerkingen gaan over afspraken die niet volledig nagekomen zijn of over extra kosten, maar de positieve ervaringen blijven overheersen. Het bedrijf wordt als professioneel en klantgericht ervaren.
Ik kon mijn afspraak eenvoudig verzetten i.v.m. een onverwacht bezoek
Hendriksen
Beek
Snelle afspraak met kapotte accu kon snel tussendoor gepland worden, en kon erop wachten met een lekker bakje koffie erbij.
Jan
Enschede
fijne garage, waar het mankement goed wordt bekeken en gemaakt. en tussen tijds telefonisch op de hoogte wordt gebracht door de monteur.
Dhondt
Doetinchem
Mijn Volvo heeft op 18 juni een beurt gehad. Hij werd tegen 16.00 uur weer teruggebracht. Om 16.40 ging ik rijden. Ik kreeg een melding van zachte banden en dat er gekalibreerd moest worden. Ik heb direct uw garage gebeld. Die poging heb ik nog een aantal keren herhaald. Ik kreeg geen contact. De volgende ochtend ben ik naar uw bedrijf gereden alwaar een monteur het probleem binnen enkele minuten had opgelost. Mijn probleem is dat binnen de openingstijden onmogelijk contact kon krijgen. Dat is mij al eens eerder overkomen. Iets dergelijks heb ik in het verleden nooit meegemaakt.
Hofhuis
Dinxperlo
xxxx
Middelveldt
Ruinerwold
Alles verliep volgens planning, monteur gaf vooraf duidelijk aan wat er ging gebeuren en vertelde achteraf dat hij geen bijzonderheden was tegengekomen. Hij gaf als advies om voor de winter de voorbanden nog eens te controleren, om er zeker van te zijn dat ze voldoende profiel overhebben. Ik ben blijven wachten tijdens de beurt, en kon daarbij op een rustige plek werken, met een kop koffie erbij. Kortom: helemaal goed!
Epping
Boekelo
Heel tevreden over mijn bezoek bij Jeroen. Hij heeft mijn auto weer netjes in order gemaakt
Nieuwenhuijse Apeldoorn
Jarno
Voorst
Goede ervaring. Alleen is het probleem met de linker spiegel nog steeds niet opgelost. Als ik Google op dit probleem lijkt het geen software maar een hardware probleem te zijn. Graag contact.
Rimmert
Hasselt
Goed en naar tevredengeid geholpen
Doorn
Arnhem
Fijne service.
Nijland
Heino
Ik ben bij de vestiging Hengelo goed geholpen wat betreft de diagnose van het probleem. Waar ik niet over te spreken ben is het plannen van de reparatie. Ik kon zowel in Hengelo als in Almelo niet eerder terecht dan over drie weken. Advies om er niet teveel ermee te rijden tot die tijd. Dat gaat helaas niet met het werk dat ik doe. Uiteindelijk had de vestiging Doetinchem een plek op korte termijn. Echter moest ik daarvoor wel qua reistijd 2x een uur inplannen. Ik wordt daar niet blij van.
Eric Sander
Delden
Onder mijn Volvo xc40 treeplanken laten monteren door Nieuwenhuijse Hengelo. Alles was netjes en op tijd klaar. Alleen de eerste ontvangst was wat minder. [Beetje onpersoonlijk] De monteur die het heeft gemonteerd was wat spraakzamer dan de dame aan de balie. Ook de jonge man die bij het afrekenen er bij was en later meeliep naar de Volvo was heel vriendelijk.
Brunink
Zenderen
Wel is mijn advies om duidelijker aan te geven bij een beurt wat er precies wordt gedaan en de kosten daarvan ( materiaal, arbeidsloon et Cetera) ik merkte later dat de auto ook is gewassen, hoewel dat sympathiek lijkt heb ik dat liever niet. Ik wil niet door een wasstraat ik was de de auto handmatig met osmose water.
Nieuwenhuijse Meppel
Westerhuis
Meppel
Rijd een volvo van meer dan 8 jaar oud. Heb een afspraak gemaakt voor vervanging airco compressor(kostbaar verhaal) . Na heen en weer mailen kreeg ik uiteindelijk de 10% korting voor oudere volvo's. S.v.p. de volgende keer kordater in zijn, dan kan ik gewoon weer een 8 geven :)
Sluiter
Huissen
Zie korte omschrijving
Nieuwenhuijse Zutphen
Martin
Steenderen
met prettig persoonlijk contact met de monteur
Nieuwenhuijse Meppel
Vervloet
Ruinen
Goede prettige persoonlijk service en heldere afspraken.
Harry
Vught
Xxxxx
Johan
Vorden
Zoals altijd wat ik daar gewent ben, prima.
J Hiethaar
Heeten
Ik ben geholpen door Stephan Bosgra en de service was zeer goed.
Sander
Hardenberg
Mijn eerste bezoek aan Volvo dealer was erg klantvriendelijk en prettige service
Capar
Hengelo
Ik ben al jaren klant van Nieuwenhuijse Groep(v/h Furness en Arendsen) in Hengelo. Tot vorige week tevreden. Maar sinds afgelopen maandag 15 juni 2026 zeer ontevreden. Bij het starten op zaterdag 13 juni kwam op het dashboard de mededeling om niet te starten vanwege de lage koelvloeistof Onder de motorkap gekeken en gezien, dat een marter diverse bedradingen had doorgeknaagd. Hierop gebeld met de garage, maar kreeg een bandje, die me doorverwees naar maandag. Maandagmorgen contact opgenomen met Hengelo. Kreeg het keuzemenu. Heb gekozen voor de werkplaats.Kreeg te horen , dat al de medewerkers telefonisch bezet waren en dat ik zo spoedig mogelijk zou worden geholpen. Na enige minuten het zelfde antwoord, Na nog weer enkele minuten werd gezegd het gesprek te beëindigen en het op een later tijdstip nogmaals te proberen. Dit heb ik van 10.00 uur 's morgens tot 13.00 uur meerdere malen(7x) geprobeerd.Echter zonder resultaat. Daarna op het keuzemenu gekozen voor de verkoop. Na 2 pogingen kreeg ik een verkoper aan de lijn. Na hem het hele verhaal te hebben verteld, zei hij, dat ik contact moest opnemen met Volvo Assistance. Hierop gebeld met Volvo Assistance . heb de volledige procedure van het invullen van de gegevens en opgave van de redenen gevolgd en kreeg daarna Volvo Assistance weer aan de lijn. Toen is mij medegedeeld, dat ik niet bij hen terecht kon en werd weer doorverwezen naar Volvo Hengelo. Hetzelfde liedje. Weer 4 keer geprobeerd maar geen contact op keuze werkplaats. Daarna keuze magazijn geprobeerd. Deze meneer gaf aan het door te geven aan de werkplaats en dat ik dan gebeld zou worden. Tot na 15.00 uur gewacht, maar geen telefoon. Daarna heb ik weer gebeld met Volvo Assistance. Deze keer een vriendelijke dame, die mijn probleem serieus nam. Ze zal een berger waarschuwen, die de volgende dag(dinsdag 16 juni) de auto zal ophalen en naar de garage brengen.De volgende morgen rond 9.30 uur auto opgehaald door Wolves uit Almelo. Bij Wolves een leenauto gekrege
Nieuwenhuijse Almelo
Beveelt niet aan
Strate
Goor
Duurt lang voor een factuur te ontvangen. Hen deze nu nog niet
Nieuwenhuijse Apeldoorn
Mechelinck
Apeldoorn
Meer weten over ons?
Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive.
We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik.
En daar stopt het niet!
Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community.
Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom!
nieuwenhuijse.nl
Branch