Laden reviews...
1.932 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen spreken klanten hun tevredenheid uit over Volvo Nieuwenhuijse. Ze prijzen vooral het vriendelijke personeel, de duidelijke communicatie en de prettige wachtruimte met koffie. Sommige opmerkingen gaan over afspraken die niet volledig nagekomen zijn of over extra kosten, maar de positieve ervaringen blijven overheersen. Het bedrijf wordt als professioneel en klantgericht ervaren.
Zie boven
Holtslag
Doetinchem
Correct en tijdig klaar
Nieuwenhuijse Raalte
Teune
Heino
Na het drama met een zéér klantonvriendelijke (lees onbeschoft) Volvo dealer in Valance, Frankrijk is de persoonlijke benadering in Zwolle een verademing ondanks de gepeperde factuur.
Nieuwenhuijse Zwolle
Den Hollander
Zwolle
Afgelopen week heb ik een nieuwe Volvo XC60 gekocht bij Volvo Nieuwenhuijse Zutphen. Ik ben daarbij ontzettend goed geholpen door Cas en Mike. Vanaf het eerste gesprek was het contact prettig, professioneel en erg behulpzaam. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service en de manier waarop ik ben geholpen. Nu is het alleen nog aftellen tot de aflevering van de nieuwe XC60.
Marcel
Zutphen
Slechts een deel van de afgesproken werkzaamheden werden uitgevoerd. Er was tijdens het ophalen van de auto niemand die me kon vertellen wat en precies gedaan was en waarom bepaalde zaken niet uitgevoerd waren. Ik zou worden teruggebeld voor een vervolgafspraak en dit is niet gebeurd. 2 dagen later zelf terug gegaan en gesproken met een monteur. Deze kon me niet uitleggen waarom bepaalde werkzaamheden niet waren uitgevoerd maar ik kreeg nu wel te horen wat er wel gedaan was en waarom.
Rick
Hengelo
Mijn ervaring met Nieuwenhuijse Hengelo en in het bijzonder onze verkoopadviseur Berk is zeer positief. We zijn uitmuntend geholpen bij de aanschaf van onze occasion, vooraf en na aanschaf uitstekend ingelicht en de auto is zeer netjes afgeleverd. Veel dank en van harte aanbevolen!
Sebastiaan Kleijn
Amsterdam
Een nieuwe Lynk en Co 02 more gekocht maar dat had ik bij deze merkdealer achteraf gezien niet moeten doen. Voor de aankoop hebben ze alle tijd , reageren ze snel maar eenmaal getekend en heb je betaald dan begint de ellende pas. Bij moment van aflevering (10-4-2026) bleek er toch div duidelijke zichtbare beschadigingen op de nieuwe auto te zitten. De deurhendels aan beide achterportieren waren niet geheel gespoten! Ook op de achterklep een kras of lak beschadiging geconstateerd. Ook het kapje van de sleepoog zat er scheef op gemonteerd. Ook bleek bij uitleg van de auto de software niet goed functioneerde , daar heb ik nog ruim 3uur op moeten wachten. Er zijn foto’s gemaakt van de mankementen en er zou een case aangemaakt gaan worden om dit bij Lynk en Co te melden. Na 1,5 maand heb ik Lynk en Co zelf maar gebeld en is er opnieuw een case aangemaakt. De dealer zelf regeerde tussentijds niet op mails , niet op whatsapp berichten en zelfs terugbel beloftes werden niet nagekomen! Nu is het 15juli 2026 , ruim 3 maanden verder en er is vanuit de dealer nog van Lynk en Co enige reactie gekomen! Een zeer slechte zaak , van zowel deze merkdealer als Lynk en Co zelf. Ik heb van de week wederom contact gezocht met Maxs Mobility Apeldoorn en ze zouden eind van de week een terugkoppeling geven , maar je raad het al wederom geen reactie! Geduld is na ruim 3maanden op en ga contact zoeken met mijn rechtsbijstand. Voor mij dus nooit meer een auto van de Nieuwenhuijse groep!
MAX’S Mobility Apeldoorn
Peter
Bergen op Zoom
volgens afspraak en weer op de afgesproken tijd gereed
Kees
Dijkhuis
almelo
correct uitgevoerd wat afgesproken was, inclusief kosten
Smit
Markelo
Regulier onderhoud: Raming van de kosten vooraf. Uitleg wat er gebeuren moet. Achteraf opnieuw uitleg wat er is gebeurd. inzicht in de rekening. Auto wordt gewassen weer voorgereden. Voorruit ook van binnen schoongemaakt. Rekening wordt nagestuurd. Gewoon goed, zoals altijd.
Jan Bronsvoort
Apeldoorn
1e keer daar. Leuke attente mensen. Belangstellend en behulpzaam. Er was bijna geen plek om auto achter te laten. Zo vol het terrein maar werd gezien en opgelost. Prima zo.
Bakker
Diepenveen
Wel een beetje moeilijk die lange wachttijden voor een afspraak,
van der Veer
enschede
Of de juiste werkzaamheden hebben plaatsgevonden kan ik niet beoordelen. De kosten vond ik hoog voor een halfuurtje werk aan een elektrische auto met slechts zo'n 13.000. km op de teller.
Nieuwenhuijse Apeldoorn
Olofsen
Apeldoorn
Alles weer als verwacht van een goede merk dealer. Duidelijke offerte vooraf, goed overleg ingeval van meerkosten, fijne receptie, goed en kundig personeel. Niks op aan te merken.
Sikko
Brummen
Onverwachts een probleem ,lamp en accu! Zonder afspraak meteen geholpen! Dat noem ik service!
Verstege-Raterink
Doetinchem
Bert
Giethoorn
De beurt is conform de offerte uitgevoerd en mijn auto was netjes gewassen.
Erna
Arnhem
Nvt
Noach
Zutphen
We werden enthousiast verwelkomt door Dennis en werden goed geïnformeerd over de auto die we op het oog hadden. Na de proefrit hebben we een mooie deal kunnen sluiten. De auto had een paar opmerkingen en bij aflevering was de auto nog mooier dan we hadden gehoopt :) Zelfs wat extra's laten restylen, top service! Dennis is een goede verkoper en heeft een gezellig praatje. Bedankt!
MAX’S Mobility Apeldoorn
Eva en Jaap-Rik
Vriezenveen
Prettige ontvangst, duidelijke uitleg, mooie ruimte om mijn werk te doen tijdens het wachten. Nadeel was dat het resetten van de onderhoudsmelding niet goed gegaan was waardoor ik een week later nog even langs moest komen - ook toen weer snel en vriendelijk geholpen.
Zorgdrager
Denekamp
22 mei 2025 kreeg ik een NIEUWE V60, de HPJ-45-K. Tijdens de aflevering ging het bedieningsscherm al op zwart en kon er niets meer worden ingesteld. De tijd erna openbaarden zich tal van bugs in de software. Scherm op zwart, piepjes uit het niets, functies die niet in te stellen waren, telefoon die niet wilde verbinden, achterklep die niet goed functioneerde enz. enz. Dit vele malen gemeld bij de dealer, die de vond dat de oorzaak van storingen aan mijn telefoon en mijn onbenul met moderne systemen lag. Na meerdere updates werd het systeem wel stabieler, maar storingsvrij was het zeker nog niet. Een jaar lang geklungel en vaak naar de garage, maar het was niet opgelost. Nieuwenhuijse had me een product geleverd dat niet OKE was (non conformiteit) en ik wilde de auto terug doen, onder verrekening van de (onprettig) gereden kilometers. Maar Nieuwenhuijse wilde de zaak niet op deze manier oplossen, slechts inkoop door Nieuwenhuijse tegen (lage) marktwaarde werd aangeboden. In juni 2026 waren er 2 gevaarlijke storingen: de achterklep ging spontaan dicht tijdens het uitladen van de kofferbak waardoor ik deze hard op mijn hoofd kreeg. Ook kon ik, ondanks correct richting aangeven, niet meer invoegen/rijbaan wisselen op de snelweg….. Omdat ik me niet meer veilig voelde in deze spookauto heb ik deze tegen een lage prijs weer terug gedaan aan Nieuwenhuijse…… Wat een waardeloze service en respectloos omgaan met een klant!
Nieuwenhuijse Zwolle
Harry
Zwolle
Helaas bleek na up date tijdens onderhoudsbeurt dat de verschillende systemen in de Volvo XC60 geen geluid gaven, Vrij irritant dat dit in eens kon ontstaan tijdens / na een autorit. Na telefonisch overleg met servicebalie Meppel is eea opgelost. Bleek een veel voorkomende fout te zijn. Wellicht was het attenter om hier de gebruiker van de Volvo XC60 hierop te wijzen.
Scholten
Zwolle
Goede service. Gebeld met informatie over contact tussen garage en lease maatschappij. Hierover goed op de hoogte gehouden.
14 July 2026
Sportel
Westerhaar-Vriezenveensewijk
Let op mensen verkopen kunnen ze wel, ook het reguliere onderhoud kunnen ze ook prima mits je optijd een afspraak maakt maar dat is ook niet het probleem. Maar mocht je een garage zoeken waar je met een storing snel geholpen wordt koop dan zeker hier geen auto want dan hebben ze geen tijd. 3 jaar geleden ook al met een storing niet geholpen toen in Zutphen wel netjes geholpen. Nu voor mijn vakantie 1.5 week weer storing met de parkeerrem en ze hebben geen eens de tijd om dit voor mij op te lossen. In zutphen ditmaal ook niet. Toen bij plaatselijke autobedrijf wel geholpen en netjes binnen een dag. Dus wilt u naast een auto kopen ook een goede service koop dan zeker geen auto bij nieuwenhuijse!!
Nieuwenhuijse Apeldoorn
14 July 2026
Erik
Voorst
Meer weten over ons?
Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive.
We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik.
En daar stopt het niet!
Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community.
Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom!
nieuwenhuijse.nl
Branch