Geweldige locatie en personeel.

Iris is onze ĥulp.werkt er pas kort maar heeft een enorm goede uitstraling en hulpvaardigheid. Rent de hele locatie (Uddel) door om je zo goed mogelijk te helpen. Het bedrijf Fonteyn heeft een goede keus gedaan met het aannemen van haar als personeelslid. De sfeerin de zaak is gezellig en warm door de leuke inrichting.

• Advies

Zeer positief,zeker wat betreft verkoopster Iris

Zie boven

Top!

Super blij met het loungenest. Simpel in elkaar te zetten en een goede kwaliteit. En ook niet geheel onbelangrijk: Don was geduldig en bleef vriendelijk reageren op al mijn vragen per mail voor onze definitieve aankoop. Top!

Fontastisch

Danique heeft ons van A-Z perfect geholpen. Heel veel dank daarvoor

Prachtige winkel

Wat een ongelofelijk prachtige showroom zeg mega inspirerend. We kwamen voor een nieuwe tuinset en uiteindelijk dankzij Danique een prachtige set kunnen bemachtigen. Super fijn en goed geholpen door Danique. Wij komen zeker nog een keer terug.

Geweldig !

Wij kregen een zeer goed advies van Edwin ! Heel erg bedankt voor alle informatie .Proef zwemmen was een geweldige ervaring .

• Advies

Fijne ruime zaak met genoeg keus

Super goed geholpen door Kim

Prima geholpen door Melissa

We werden goed geïnformeerd door Melissa

• Advies

Professioneel en kwaliteit voor thuis

Echt super geholpen door lizette. Weet waar ze over praat en adviseert met inzicht en niet door pushen of maar weer willen verkopen, maar het bewust schakelen van de wens van de klant. Dit wordt mijn standaard winkel voor al onze tuin spullen.

• Advies

Geweldige hulp gekregen bij onze keuze

Melissa, je was top,super service. Dankjewel.

Super geholpen door Eddy

We zijn speciaal voor Eddy, 150 km heen en weer gereden ! Super geholpen mooi tuinset!

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Service N.v.t.

Super fijn geholpen

Bij Fonteyn goed geholpen Julia en rosalie

Super fijn geholpen door Kim

Fijn en snel geholpen door Kim.

Perfekte Saunaberatung

Rosalie hat uns perfekt und kompetent beraten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nice

Rosalie very friendly

Goed geholpen door Niels

Ik ben vandaag super geholpen door Niels, in de mooie showroom van Fonteyn.

• Advies

Een rop kasje en uitstekend geholpen

Er stond nog een kasje in de kleur groen. Lizette vaags heeft er voor gezorgd dat wij dat kasje konden kopen. Ze heft een aantal goede tips gegeven en verpakkingsmateriaal geregeld. We hebben nu thuis een prachtig kasje staan.

• Advies

prachtige showroom met tuinsets in alle prijsklasse

wij zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door sales Eddy Copier.

• Advies

Prettig en kundig geholpen door Kim

weet veel over de collectie en heeft ons prima begeleid.

Zeer goed geholpen door Gert

Fijn contact, perfecte uitleg, kundig geholpen met de keuzes en uiteindelijk tot een zeer geslaagde koop gekomen. Zeer tevreden

Goed geholpen

Door Yves geholpen. Hij was eerlijk en duidelijk in het omzetten van onze wensen naar de juiste jacuzzi. Goede afspraken kunnen maken en goed gevoel overgehouden aan dit bedrijf.

• Advies

Wat betreft de afspraken is 100% geschied vanaf mijn bestelling tot aflevering ik vind het zeker een aanrader om bij fonteyn even te kijken voor mooie en goede tuin meubelen en wat het betreft het personeel die op elke vraag antwoord geeft daar om een dikke duim voor alle medewerkers met vriendelijke groet Familie Braem uit Vlissingen

Super verkoper

Goede service.. goede kennis..en leuk contact.

Superrr Sidney

Hoi hoi hoi, Super geholpen Super geregeld Super geleverd Wij gaan super blij de zomer in! Bedankt, Super Sidney

• Advies

Super vriendelijk en behulpzame service van Melissa

Ik kwam vandaag naar Fonteyn nog niet goed weten wat ik wou. Alleen dat ik een loungeset wilde voor mijn nieuwe tuin. Melissa kwam naar mij toe en begon een heel vriendelijk gesprek met mij. In dat gesprek wist Melissa goed hoe ze mij kon helpen en kwamen we samen op mijn ideale set uit. Ik ben super blij weg gegaan en als ik ooit nog iets nodig heb voor mijn tuin kom ik zeker bij Fonteyn en Melissa terug!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel