Score: 10

geweldig en vriendelijk service so als altijd :)

Goed geholpen

Score: 10

Vriendelijk personeel met goed en vakkundig advies

Score: 9

fijne mensen , probleempje goed opgelost

Fijne winkel.

Top monteur

Score: 8

Op duidelijke manier voorlichting gekregen bij aanschaf van nieuwe wasmachine. Afleveren en installeren van wasmachine snel en daarna ook nog uitleg gekregen van de 2 installateurs.

Score: 8

Hele deskundige monteur die ook graag met je meedenkt en zelfs een vervolg afspraak voor een andere reparatie meteen meengenomen heeft, waardoor het vervolg niet meer nodig was

Tevreden

Score: 10

Goed advies, goede prijskwaliteit, snelle levering en montage

Score: 10

Netjes te woord gestaan in de winkel, geen massa is kassa gevoel.

Score: 10

ik ben niet in de winkel geweest, heb info via mail gevraagd en keurig feedback ontvangen

Score: 9

Goed personeel, die ondanks de drukte in de zaak toch de tijd nam voor goed advies. Ook de installatie is bijzonder goed verlopen met een aardige jongen die voor de 1e keer zelfstandig mocht werken. Complimenten.

Vakkundig

Prima service!

Fijne winkel. We komen er altijd wel uit. Eerlijk advies

Score: 10

Ben uiterst tevreden. Fijne bezorger, zo'n personeel is goud waard!!

Goed is goed

Score: 7

goede service

Score: 10

Prettig geholpen en zeer goede service

Score: 7

Score: 10

goede service, vriendelijk meedenkend personeel

Score: 9

Zeer fijn contact in de winkel. Er werd goed meegedacht en bij het advies werd met onze situatie en wensen rekening gehouden. We kregen een mooie offerte qua prijs en kozen vooral voor de persoonlijke benadering en service. De wasmachine werd sneller geleverd dan we verwachtten. Netjes neergezet met een basis uitleg door de monteurs.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.