Heel mooi resultaat in een vriendelijke sfeer

Er zijn 2 daklichten vervangen. Omdat het droog moest zijn heeft het lang geduurd voordat men kon beginnen. De 2 mannen zijn betrouwbaar, hardwerkend, overleggen met me hoe ik het wil (taal af en toe wat lastig) en hebben een heel mooi resultaat afgeleverd. Ook is er meegedacht en meegewerkt met de financiering (deel lening warmtefonds). Dit is de 3e grote klus die bouwspot bij mij doet. Niet de laatste.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Badkamer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een super dienstverlening na een toiletpotoverstroming. Enorm dankbaar.

Toen mijn huis onder water was komen te staan na een toiletpotoverstroming, heeft Bouwspot enorm snel en vakkundig gehandeld. Binnen iets meer dan twee weken lag er een nieuwe laminaatvloer in over de gehele benedenverdieping, waren er verschillende schilderwerkzaamheden en overige reparaties verricht en kon ik er weer in. Alsof er niets gebeurd was. Dank voor deze snelle en vakkundige hulp!

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Wassenberghstraat 36

9718LM Groningen