Praktische en leerzame scholing

Leuke scholing waarbij je veel praktische handvatten leert om direct toe te kunnen passen in de praktijk! Aanrader om PDL te gaan gebruiken.

Een leuke, zinvolle training met veel ervaringen!

Veel geleerd en ervaren wat ik kan gaan toepassen in de praktijk! Vooral op het stuk haptonomie wil ik nog verder verbeteren en ervaring opdoen. Hierbij wil ik ook meer in gesprek met zorgmedewerkers over hun keuzes. Qua inhoud kunnen we op bepaalde onderwerpen nog dieper ingaan.

Veel nieuwe inzichten die praktisch toepasbaar zijn.

Leuke scholing met veel praktijk, waardoor je de gelezen theorie ook gelijk leert toepassen in de praktijk. Nieuwe inzichten die helpend kunnen zijn in de zorg voor de bewoners en de veranderende bewonerspopulatie.

Mooie leerzame cursus die in de praktijk veel te gebruiken is.

Erg zorg gericht waardoor het voor paramedici soms lastig te begrijpen is. Maar des ondanks goed om te ervaren en daarnaast als specialist goed om te weten. Voor zorg een erg leerzame cursus die ze dagelijks zouden kunnen en moeten gebruiken voor betere zorg voor cliënten.

Goede duidelijke cursus

Ondanks dat het ook gedeeltelijke zorg gerelateerde handelingen zijn, kan ik hier als fysio ook veel uithalen om hierin juist de zorg te adviseren en ondersteunen. Wel is nodig om veel te oefenen omdat we dit als discipline niet standaard in het taken pakket tegenkomen

Hele goede cursus

Veel geleerd. Praktisch heel goed toepasbaar

Leerzame cursus

Ik vond het een leerzame cursus. Het werd op een prettige manier aangeboden met veel praktijk momenten, zodat we zelf ook veel hebben kunnen ervaren.

Out of the (escape) box!

Out of the box workshop, niemand die had verwacht dat het een escape room bleek te zijn om interactief kennis te maken met PDL. Goed teamwork in een mixed team.

Leerzame ochtend

Dit was een pdl training waarvan ik niet goed wist wat te verwachten. Maar ik ben positief verrast het was een escape room met diverse leerzame activiteiten. Ik wil graag door naar de volgende uitgebreide echte training!

Top ervaring

Leuke en leerzame ochtend. Interactief en vol verrassing.

Verrassende manier van leren

Een dagdeel een kennismaking met pdl door alleen maar te doen en te ervaren door middel van opdrachten. Hierdoor leer jeje verplaatsen in de cliënt en ben jeje meer bewust van hoe je beter kan zorgen voor je bewoners in vervolg.

Zeer leerzaam

Ik vond het een geweldig workshop. Geleerd aantal tips om in een pdl methode de adel zorg te doen.

Heel leerzaam

Mooie ervaring om dat wat we nu al geleerd hebben mee te nemen in de verzorging van onze zorgvragers.

Leerzaam

In een dagdeel heb ik veel kunnen leren, wat ik niet had verwacht.

Praktisch

Bewustwording tijdens de adl

PDL Basiscursus

Leerzaam, interactief, praktische oefeningen. Casuïstiekbesprekingen levert inhoudelijk veel informatie op.

Praktische opleiding

Veel oefenenen en zelf ervaren. Veel handvaten gekregen.

Mooie scholing aansluitend aan de behoefte van de zorgvrager

Ik vond het een mooie scholing waarin je bewust worst van je handelen. En nieuwe inzichten krijgt

Zeer interessant, leerzaam en interactief.

Leuke, leerzame cursus in 5 dagen. Veel stof, maar op een toegankelijke en interactieve manier aangeboden.

Zeer leuke en interessante cursus, waarbij ik veel heb geleerd

Leuke, interessante en betekenisvolle cursus! Veel informatie welke je waardevol kan en moet toepassen jn de praktijk.

Fijn multidisciplinaire cursus

5 daagse multidisciplinaire cursus Zeker multidisciplinaire insteek is fijn! Goede reader + verwachtingen wat er elke keer verwacht wordt.

Goede training

Een duidelijke en waardevolle training heb hier zeker wat aan in de praktijk

Leuke en leerzame PDL workshop gehad!

Het was leerzaam om deze workshop te volgen. De trainers gaven ook op een fijne en leuke manier de workshop. Je leert dingen vanuit een ander inzicht te bekijken en ook verschillende nieuwe technieken geleerd.

Leuke cursusleiders

Scholing was best leerzaam. Weet alleen niet of dit in de praktijk wordt nageleefd. Maar t is het proberen zeker waard.

Het was zinvol

Je hebt handvaten gekregen voor jezelf en voor de bewoner.

Haarlemmerstraat 5

2182 HA Hillegom