Prima geholpen

zeer betrokken en deskundig geholpen, mee denkend fijne samen werking

• Betrokkenheid

Zeer prettig gesprek gehad en direct een vertrouwend gevoel

Eerste gesprek was prettig en direct voorzien van informatie welke bij ons paste, hierin ook goed gekeken naar onze wensen en doelen en hierbij vooral geïnformeerd naar onze wensen in plaats van verkoop pitch.

Professioneel en vriendelijk

Oog voor de persoonlijke situatie van de klant. Erg prettige en kundige adviseur.

• Betrokkenheid

Snelle service met klant gerichtheid.

Wij zijn geholpen door Max. Bij ons eerste gesprek liep alles eigenlijk gelijk als hoe het hoort duidelijke uitleg over alles wat we zouden willen laten regelen. De daarop volgende gesprekken waren wederom prettig en informatief. Bedankt voor jullie hulp

Perfect geholpen!!

Altijd netjes geholpen. Met vragen snel bereikbaar en goede uitleg. Luisteren naar de mensen wat ze willen en dringen niks op.q

• Betrokkenheid

Adequate hulp in fijne sfeer

Ik ben in een turbulente tijd adequaat geholpen. De wisselende omstandigheden waren voor Max geen probleem. Het was prettig dat de tijd werd genomen en alles duidelijke werd uitlegd.

• Betrokkenheid

Een zeer goede ervaring rijker!

Vanaf onze aanmelding en kennismaking bij Quro Finance( Dhr Max Geurts), zijn zij ons op een prima en adequate wijze van dienst geweest. Binnen het kader van onze wensen en financiele mogelijkheden, heeft hij een voor ons een passende oplossing weten te creeren,

• Betrokkenheid

Fijne mensen die niet te beroerd zijn om mee te denken en te helpen

We zijn goed geadviseerd! Als we een vraag hadden en onze adviseur was niet aanwezig , was er altijd wel iemand die ons wilde helpen. Vriendelijk en ook bereid om in de avonduren klanten te woord te staan.

• Betrokkenheid

Netjes en heel duidelijk.

Werden zeer netjes ontvangen. En de daaropvolgende uitleg was ook duidelijk en netjes. De uiteindelijke afhandeling was zeer netjes geregeld

• Betrokkenheid

Een heel warm en fijn gevoel.

We hebben een heel fijn eerste gesprek gehad waardoor we graag door wilde met max. En er na is alles netjes op papier gezet met meerdere opties zodat wij voor ons de beste konden kiezen. En alles is heel netjes geregeld! Bedankt.

• Betrokkenheid

Ik voelde me bij William écht gehoord en kreeg advies dat volledig aansloot op mijn situatie.

Ik heb hele prettige ervaringen gehad met Quro Finance, en met William in het bijzonder. Vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd. Er werd goed geluisterd, vragen waren scherp en het advies sloot echt aan op mijn persoonlijke situatie

• Betrokkenheid

Uitstekende service, deskunding en betrokken

Max heeft ons uitstekend begeleid met onze financiele situatie, deskundig rapport gemaakt om tot een goed keuze te komen, Zeer fijne en snelle communicatie. Max en Quro zijn een aanrader.

• Betrokkenheid

Betrouwbaar, vakkundig en breed georiënteerd

Santino heeft goed naar onze wensen geluisterd, en heeft daar ook naar gehandeld. Hij is op de hoogte van heel veel mogelijkheden. Daarnaast geeft hij ook nog adviezen over dingen waar wij nog niet aan hadden gedacht.

• Betrokkenheid

Meedenkend, betrokken en een goede service.

Ik ben goed geholpen alle mogelijkheden zijn netjes en duidelijk op een rijtje gezet. De verdere service was ook super. Er word altijd met meegedacht en interesse getoond. Je je word stap voor stap bij het hele proces begeleid.

• Betrokkenheid

Uitstekende begeleiding en doorpakken voor de best passende oplossing

Quro heeft ons al meerdere malen begeleid met onze hypotheek en hypotheek aanpassingen en steekt altijd veel energie in het vinden van de best passende oplossing om tot een gewenst resultaat te komen. ook afwijkende vormen van inkomen krijgen alle aandacht en krijgen een plekje bij een aanbieder van financiële producten.

Erg fijn geholpen

Ik ben erg fijn geholpen door Max Geurts bij het uitkopen van mijn ex partner. Max heeft alles op een heldere en duidelijke manier uitgelegd. Het contact verliep goed waarbij Max telkens updates heeft gestuurd over de stand van zaken.

• Betrokkenheid

Ik ben zeer tevreden met de diensten die door Quro Finance werden aangeboden en werden uitgevoerd.

Ik ben zeer tevreden met de diensten die mij door Quro Finance werden aangeboden en later werden uitgevoerd, het nakomen van afspraken, en de professionaliteit waarmee mijn zaken werden afgehandeld.

geweldig goed geholpen William

Zijn blij dat we dit gedaan hebben. Vooral gedaan om onze zoon hiermee te kunnen helpen, en dat hebben we ook gedaan vlgs de normen van de belasting. Gaan hier mee door.

Goede ervaring

Goed geholpen erg vriendelijk en duidelijk

Altijd een betrouwbaar advies

Wij maken al jaren gebruik van de service van Quro. Met name William is onze voornaamste contact persoon. Een appje of een belletje is vaak genoeg om weer verder te kunnen.

Prettig en deskundig contact

Vriendelijk en deskundig contact. Wist onze situatie goed in te schatten en van daaruit een deskundig advies te geven waar we volledig in zijn mee gegaan.

• Betrokkenheid

Persoonlijk, betrokken en regelen alles keurig

Ik ben heel goed geholpen tijdens mijn scheiding en bij het aankopen van mijn huis. Ze zijn heel betrokken en houden je goed op de hoogte met de stand van zaken.

• Betrokkenheid

Altijd correct en coöperatief.

De medewerkers zijn goed op de hoogte van wat er speelt om zo te komen tot een waardevol advies.

To the point.

Uitstekende voorlichting m.b.t. de financiële aspecten gebaseerd op gezinssituatie, inkomen, de financiële verplichtingen en toekomst gerichte visie.

• Betrokkenheid

Fijne prettige en positieve ervaring.

Gedurende het hele proces heb ik het gevoel gehad, dat alles in het teken van de klant stond. Totaal geen pressie of wat dan ook. Alles werd altijd haarfijn uitgelegd. Een fijne partner om mee samen te werken.

Loopkantstraat 7

5405 NB Uden

Over Quro Finance

Quro Finance is een fiscaal, juridisch en financieel adviesbureau. Wij maken voor zowel particulieren als ondernemers een financiële planning op maat. Daarbij geven wij desgewenst fiscaal en juridisch advies, begeleiden u naar de notaris en bemiddelen bij complexe financiële situaties. Indien gewenst helpen wij u bij de gesprekken met een bank en eventueel in samenspraak met uw accountant. Ons uitgangspunt is uw persoonlijke situatie, want geen enkel financieel plan of financiële oplossing is hetzelfde. Door al uw financiële zaken op elkaar af te stemmen, streven we naar een evenwichtige financiële balans, waarbij we niet alleen naar het heden kijken, maar het ook erg belangrijk vinden om rekening te houden met mogelijke toekomstige situaties. Wij kiezen nooit voor standaardoplossingen, maar altijd voor zorgvuldig maatwerk dat aansluit op de individuele situatie van u of uw bedrijf.

Over Adviesscore.nl