Enorm goed geholpen door Gijs met onze financiële zaken. Geen vraag is te veel en we vermoeien hem dan ook erg graag met hoofdbrekende vraagstukken. Ondanks dat kun je hem altijd bellen, fijn! (Met name als je man wéér een nieuwe auto wil kopen ;)). Met een goede portie humor wordt je goed geholpen!
Gijs Dekkers is onze financieel adviseur. Kwam bij ons binnen en na een uur te hebben gepraat, was ons verhaal hem duidelijk. Binnen no-time was het dan ook al allemaal geregeld. Wij dachten nog, wat is dat simpel zeg. Ik dacht dat het enorm lastig zou worden in onze situatie. Toen wij dit aangaven bij Gijs, hoorde wij dat dit ook echt geen makkelijke casus was en hij heeft moeten strijden om het allemaal rond te krijgen, maar het is hem gelukt! Je wordt bijzonder goed ontlast van alle cijfertjes en zakelijke gesprekken, waardoor je als klant het idee krijgt dat het allemaal niks doet voorstellen. Precies zo iemand heb je nodig bij dit soort vragen. Eentje die er voor zorgt dat de klant denkt dat het een makkie was! Gelijk een abbonement genomen waardoor Gijs zich gaat focussen op al onze financieel gerichte zaken en vragen, zodat wij elk jaar kunnen denken: bankzaken doen? Dat is een makkie! Disclaimer: ik heb geen aandelen in Gijs. Ben gewoon oprecht enorm enthousiast over de samenwerking.
De samenwerking met Quro heb ik als prettig ervaren alles word geregeld. Af en toe wat word het wat laatste moment werk. Maar uiteindelijk komt alles goed.
Vanaf het orienterend gesprek gelijk een fijne gevoel. Het vervolg was fijn en duidelijk wat er mogelijk was aan de hand van ons 1ste gesprek. Vanaf het begin tot het eind goed en heel fijn begeleid. Alle credits voor Gijs. Nogmaals onze dank
Max heeft mij uitstekend geholpen met helder en persoonlijk advies. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik voelde mij gedurende het hele proces volledig ondersteund. Ik waardeer vooral de snelle communicatie en de professionele aanpak, waardoor ik met vertrouwen mijn financiële beslissingen kon nemen.
Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding van Max tijdens ons hypotheektraject. Vanaf het eerste contact nam hij alle tijd om onze situatie goed te begrijpen en alles helder uit te leggen. Hij dacht proactief met ons mee, kwam met duidelijke adviezen en zorgde dat we elke stap in het proces met vertrouwen konden zetten. Max combineert professionele kennis met een persoonlijke benadering, waardoor we ons echt gehoord en geholpen voelden. Dankzij zijn inzet en expertise is ons traject soepel verlopen. Een absolute aanrader!
Prettig in omgang, veel kennis in huis en handelt snel.
Prima geregeld heel fijn op de hoogte gesteld en begeleid
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Quro Finance. Gijs nam de tijd om goed te luisteren naar onze wensen en is op basis daarvan met een passend voorstel gekomen. Wij voelden ons gedurende het hele proces gehoord en zijn uitstekend geholpen.
Max heeft ons gedurende het hele traject prima geholpen. We hadden een goede klik.
Snel alles geregeld. Fijne samenwerking.
Quro heeft een hele fijne energie. Hun mix is er een van zakelijk professioneel en warm betrokken. Hoewel Max onze contactpersoon is, is er altijd ook een ander die ons kan helpen op het moment dat Max niet bereikbaar is. Dat maakt betrouwbaarheid en communicatie prettig.
Persoonlijke aandacht, attent en denkt heel goed mee over mogelijke hypotheekvormen, gevolgen bij pensioenering. Wel met een stevig prijskaartje maar hoogstwaarschijnlijk betaald dit zich terug door een slimme hypotheekconstructie en hypotheekverstrekker. Onder de streep gaan we nu per maand minder betalen dan de uitkomst bij een andere adviseur. Dat is dus de toegevoegde waarde van Quro.
Waar andere hypotheekadviseurs vast komen te zitten, is er bij Quro Finance altijd een passende oplossing.
Sinds 4 maanden in contact gekomen met Max om te kijken naar de mogelijkheden voor de aankoop van onze eerste gezamenlijke woning. Na deskundig advies, wat zeer eenvoudig te begrijpen is voor niet financiële mensen, waren we verkocht en wouden we graag onze hypotheek via Quro Finance. Tijdens het eerste bod heeft Quro ons goed geholpen door advies te geven, ook tijdens de vakantie van Max. We zijn toen op een gelijke wijze geholpen door Santino, wat ons nog meer vertrouwen gaf in Quro Finance. Uiteindelijk hebben we een huis gevonden, geboden en zijn we het geworden sinds 1 Juli. Hierin is de afhandeling wederom goed verlopen. Netjes geholpen en bij problemen van andere partijen (in dit geval notaris) heeft Max ons extra geholpen om alles goed te krijgen. Tot slot ook Quro al aanbevolen aan twee andere kennissen.
Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding van adviseur Santino. Vanaf het eerste gesprek heeft hij ons niet alleen geholpen met het verkrijgen van een passende financiering voor onze verbouwing, maar ons ook bewust gemaakt van de financiële risico’s die wij als gezin lopen. Dankzij zijn heldere uitleg en persoonlijke aanpak voelden we ons serieus genomen en goed geïnformeerd. Santino nam veel zorgen uit handen, wij brengen nu al onze financiële zaken onder bij Quro het Service Pakket Silver, waarmee een groot deel van het regelwerk efficiënt en professioneel iswotdyafgehandeld. Dit gefft ons rust en vertrouwen Kortom, Santino en Quro heeft ons uitstekend geholpen en we bevelen hem van harte aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en betrokken financiële begeleiding!
Eerste gesprek bij ons thuis met Santino Het gesprek was voor ons behoorlijk best lastig naar dat we wat stukken hadden laten zien. werden we wel eventjes met de neus op de feiten gedrukt door Santino door zijn kennis van zaken werd ons wel duidelijk waar het knooppunt zat Dus tijd om orden op zaken te stellen Gesprek 2 in Uden waar we hartelijk werden ontvangen werd ons duidelijk gemaakt wat de mogelijk heden waren na akkoord hebben we het in laten zetten en Santino er mee aan de slag gegaan hij was heel duidelijk in wat hij van ons nodig had Let op zorg dat je doet wat je belooft want hij zit je achter je vodden aan Gesprek 3 bij ons thuis had alle stukken bij hebben alles door gesproken waarin hij het wel verschillende keren het aan ons heeft moeten uitleggen maar toen het voor ons duidelijk was en wij in alle rust de stukken hadden doorgenomen hebben we getekend en 4 weken later zaten we bij de bij de notaris . Santino door jou daad krachtig op treden hebben weer rust in ons leven en daar zijn we jou erg dankbaar voor
Sandino is een hartelijke en betrouwbare man die zijn werk serieus neemt en je het vertrouwen geeft spel aan met de serieuze ondertoon sdat je vanzelf de info geeft die hij nodig heeft. Als klant van 70 jaren oud zijn wij geen toppers in het omgaan met moderne zaken op financieel gebied,met Sandino loopt het echt soepel. Wij zijn blij met zijn hulp en ondanks onze onkunde geeft HIJ de regels van het voor ons moeilijke financiële gebeuren. Wij zijn HEM VAN HARTE DANKBAAR voor zijn hulp en inzicht in deze materie
Wij voelde ons zeer welkom Hebben ons zeer goed geholpen op Een fijne en correcte manier Fijne samenwerking met hun met name max!!
Direct contact met Max Geurts met eerst kennismaking bezoek thuis. Start met volledig uitleg over het bedrijf Quor finance. Duidelijke informatie over verschillende mogelijkheden voor verzilveren overwaarde huis. Opvolgend doornemen onze persoonlijke financiële gegevens en de mogelijkheden. Daarna een vrijblijvend vervolg afspraak op kantoor in Uden voor het doornemen gegevens en offerte. Daarna Complete map met de offerte mogelijke nieuwe Budget overwaarde Hypotheek bij ABN-AMRO meegekregen voor huiswerk en verstrekken gevraagde gegevens. De 3e afspraak gemaakt om de offerte en verstrekte gegevens te ondertekenen voor de start ABN-AMRO Hypotheek aanvraag. Na verschillende telefonische gesprekken tevreden akkoord gegaan en per 26-6-2025 getekend bij de Notaris. Bedankt Max voor het advies en de goede afhandeling met de prettige communicatie.
Een goede inschatting van de financieringsbehoefte in de diverse propositie voorstellen. Verder een vasthoudendheid in de hypotheekaanvraag die nodig was voor de gewenste korte doorlooptijd. Prima werk!
We moesten veel dingen zelf regelen we werden niet geheel ontzorgd.
Eerste keer is hij aan huis geweest om de de overwaarde van ons huis te bespreken. Kort daarop kwam de makelaar om het huis te taxeren. Vervolgens naar Uden gereden om daar de stukken voor de notaris te ondertekenen. 10 juni bij de notaris geweest om hypotheekakte te ondertekenen en 2 dagen later stond het geld op onze rekening. Alles bij elkaar behoorlijk snel geregeld!
zeer betrokken en deskundig geholpen, mee denkend fijne samen werking
Eerste gesprek was prettig en direct voorzien van informatie welke bij ons paste, hierin ook goed gekeken naar onze wensen en doelen en hierbij vooral geïnformeerd naar onze wensen in plaats van verkoop pitch.
Loopkantstraat 7
5405 NB Uden
Quro Finance is een fiscaal, juridisch en financieel adviesbureau. Wij maken voor zowel particulieren als ondernemers een financiële planning op maat. Daarbij geven wij desgewenst fiscaal en juridisch advies, begeleiden u naar de notaris en bemiddelen bij complexe financiële situaties. Indien gewenst helpen wij u bij de gesprekken met een bank en eventueel in samenspraak met uw accountant. Ons uitgangspunt is uw persoonlijke situatie, want geen enkel financieel plan of financiële oplossing is hetzelfde. Door al uw financiële zaken op elkaar af te stemmen, streven we naar een evenwichtige financiële balans, waarbij we niet alleen naar het heden kijken, maar het ook erg belangrijk vinden om rekening te houden met mogelijke toekomstige situaties. Wij kiezen nooit voor standaardoplossingen, maar altijd voor zorgvuldig maatwerk dat aansluit op de individuele situatie van u of uw bedrijf.