Laden reviews...
80 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat Quro Finance een hoog niveau van vakkennis en persoonlijke service biedt. Ze waarderen duidelijke communicatie, snelle reacties en vriendelijke begeleiding gedurende het traject. De meeste klanten voelen zich zeker en tevreden met de uitkomsten en maatwerkoplossingen.
Jules dank je wel voor de fijne samenwerking en afhandeling. Je hebt mij heel correct en duidelijk alles uitgelegd. De volgende stap is het levenstestament. Ik zal jullie kantoor aanbevelen bij kennissen. Groet Els van Heumen
13 June 2026
Els van Heumen
Wijchen
Helder en duidelijk advies!
11 June 2026
Giacomo Kuijpers
Ammerzoden
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Quro bij het oversluiten van mijn hypotheek. Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk en professioneel uitgelegd. Vooral de persoonlijke aanpak maakte voor mij het verschil. Een speciale dank aan Gijs voor zijn deskundige advies en betrokken begeleiding gedurende het hele traject. Gijs nam de tijd om mijn situatie goed te begrijpen, dacht actief mee over de beste mogelijkheden en legde complexe financiële zaken op een begrijpelijke manier uit. Hierdoor kon ik met vertrouwen de juiste keuzes maken. De communicatie was snel, helder en prettig, en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Dankzij de inzet van Gijs en het team van Quro verliep het oversluiten van mijn hypotheek soepel en zonder zorgen. Ik kan Quro en met name Gijs van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundig en persoonlijk hypotheekadvies.
6 June 2026
Linda
Schijndel
Neemt de tijd en legt veel in details uit
3 June 2026
Giani Jodha
Wanroij
Geweldige professionele kennis van zaken, kreeg voor elkaar waar verschillende partijen verzaakten.
20 May 2026
Eddy
Eindhoven
jules is echt een hele aardige meedenkende jonge man heeft ons super professioneel geholpen komt ook uit zich zelf met ideeën waar we zelf niet op waren gekomen op alle appjes mailtjes etc heel snel antwoord ik heb er geen andere woorden voor als nogmaals TOP bedankt
12 May 2026
p
tilburg
Ik ben via de Hypotheker in contact gekomen bij Quro Finance. Heb een heel prettig intake gesprek gehad met Jules waarbij we het over mijn wensen hadden gehad. Er was meteen een goede klik waarbij het vertrouwen was gewekt. Jules heeft mij heel goed begeleid in het traject. Helaas door omstandigheden duurde het iets langer dan gewenst maar dat is helemaal goed gekomen. Jules is heel kundig en heeft me heel goed geadviseerd waar ik heel blij mee ben. Ik werk heel graag in de toekomst met Jules als het gaat om financieel advies etc.
30 April 2026
Somchai
Nieuwegein
Alle gesprekken voelden vertrouwd en er was veel ruimte voor de eigen ideeën en het stellen van vragen. Samenvattend zeer prettig en het wekte vertrouwen. Uiteindelijk wel hoge kosten maar alle werk werd wel uit handen genomen en zeer snel en adequaat alles afgerond. Ook dat wordt gewaardeerd.
27 April 2026
Toon Schambergen
Boxmeer
Jules heeft een helder beeld gegeven van de mogelijkheden voor onze hypotheek. Prettig gesprek thuis en daarna op kantoor. Geen druk gevoelt om een hypotheek te moeten nemen en dat was erg prettig. Samen met mijn vrouw en Jules de best passende optie gekozen
25 April 2026
Maarten van iersel
Zaltbommel
Goed advies voldoende informatie
25 April 2026
Rob
Zevenaar
Gijs heeft ons heel fijn geholpen. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en snelle afspraken gemaakt. Bij elk gesprek voelden wij ons gehoord en ontstond er een fijne sfeer. Bedankt, Gijs!
18 April 2026
Roelof en Janneke
Gemert
Wij zijn super geholpen. Ze denken in mogelijkheden en oplossingen. Zijn bereid om net wat verder te denken. Ze luisteren goed naar wat jij graag wil en maken daar een mooi passend product op.
Familie v Leeuwen
Oss
Prettige en kundig
Erna ansing
Vlijmen
Korte lijntjes
Jan
Venhorst
Neemt de tijd en bekijkt meerdere mogelijkheden
8 April 2026
Johan
Herpen
Ik heb eerder drie keer hypotheek advies gehad. De eerste toen ik voor het eerste een huis kochte, de tweede voor een overwaarde opnemen in een verbouwing en de derde keer voor het verduurzamen van het huis. Wat Santino anders maakt is dat hij luistert naar wat ik wil en analyseert verder wat kan. terwijl de voorgangers alleen keken naar wat kan, ongeachte wat ik zelf wil omdat het makkelijker is dachten ze. Santino stelt ook vragen, goede vragen, wekt mijn interesse op en geeft meerdere opties. Dat maakt het besluit prettiger. Ik ben zeker blij dat ik voor Quro koos en helemaal met Santino die altijd bereikbaar is voor mijn vragen. Tot de volgende keer.
8 April 2026
Omar Abdelgawad
Vlijmen
Wij zijn via Google in contact gekomen met jullie bedrijf. Hierdoor nam Jules contact op met ons, na het 1e gesprek was er meteen een fijne klik. Waardoor via de app of telefoon er prettige samenwerking was. Alle vragen enof onduidelijkheden werden ontnomen. Zodat het voor ons allemaal duidelijk werdt. Mail contact etc was ook allemaal fijn en duidelijk..
5 April 2026
Mark
Nieuwendijk
Ik heb het traject van begin tot eind als erg prettig ervaren. Ontzorgend, meedenkend, proactief adviserend. Als Santino ergens over twijfelde of iets opmerkte ging hij er meteen mee aan de slag. Ook in de tijd dat we afhankelijk waren van andere partijen onderhield Santino goed contact.
3 April 2026
Debby
Dongen
In een periode die best intens is, heb ik de begeleiding van Quro Finance als ontzettend prettig ervaren. Santino heeft ons geholpen bij de volledige afwikkeling van onze scheiding, waarbij mijn ex-partner mij heeft uitgekocht en ik zelf een nieuwe woning heb gekocht. Dit vereiste een maatwerk plan en zonder hem was het nooit gelukt. Santino is betrokken, communiceert helder en schakelt snel. Hij legt alles duidelijk uit en zorgt dat je echt begrijpt wat er gebeurt, zonder dat het onpersoonlijk wordt. Dankzij hem is alles soepel en overzichtelijk verlopen. Ik zou Quro Finance / Santino absoluut aanbevelen.
2 April 2026
Emile
Dongen
Via de socials wat ingevuld en op die manier kwamen we in contact met Santino. We wilden graag weten hoe ons financiële plaatje was en of we er wat mee konden. Nou dat werd heel duidelijk voor ons uitgelegd, hij neemt alle tijd voor je. Geen vraag is teveel. Geef je de tijd om er over na te denken en om er met anderen te overhebben. Je krijg niet alleen antwoord op je vraag, maar hij keek veel breder, wat komt er nog meer bij kijken, heb je daar en daar al eens over nagedacht hoe belangrijk het is om bijvoorbeeld een testament te hebben. Dit hebben wij als super fijn ervaren. Niets opdringerig! Uiteindelijk heb Santino veel voor ons kunnen betekenen! En raden wij hem u van harte aan. Schroom niet, he zit niet gelijk ergens aan vast. Alles is je eigen keuze.
25 March 2026
S.
Opheusden
Na een prettige kennismaking hebben wij een duidelijk verhaal gekregen. Jules is een rustig persoon, die stap voor stap alle opties de revue heeft laten passeren. De uitwerking en afhandeling van de genomen beslissingen is tot volle tevredenheid van ons verlopen.
27 February 2026
Henk van der Mark
BUNNIK
Hele fijne en gezellige medewerker, hij heeft mij alles heel goed uitgelegd en uitgezocht wat de mogelijkheden zijn en wat voor wensen ik had, zeer snelle service en afhandeling. Ga zo door. Ben zeer tevreden.
25 February 2026
Fons
Gemert
Het is niet de eerste keer dat ik zaken doe met Quro Finance. Wat voor mij het verschil maakt, is het wederzijdse vertrouwen dat nodig is om samen verder te komen. De advisering is helder en professioneel, en ik voel me altijd goed begeleid in het financiële traject. Quro Finance neemt echt de tijd om mee te denken en geeft de persoonlijke aandacht die nodig is om mijn doelen te bereiken binnen mijn financiële mogelijkheden.
20 February 2026
Simon Pattinasarany
EDE GLD
Zeer correct geholpen door Jules, Hij werkt zeer correct en communiceert goed. En hij weet hoe het moet.
16 February 2026
P van Heesch
Oirschot
Alles netjes geregeld volgend afspraak
4 February 2026
Marie Jose Petersen Struijk
Eindhoven
Quro Finance is een fiscaal, juridisch en financieel adviesbureau. Wij maken voor zowel particulieren als ondernemers een financiële planning op maat. Daarbij geven wij desgewenst fiscaal en juridisch advies, begeleiden u naar de notaris en bemiddelen bij complexe financiële situaties. Indien gewenst helpen wij u bij de gesprekken met een bank en eventueel in samenspraak met uw accountant.
Ons uitgangspunt is uw persoonlijke situatie, want geen enkel financieel plan of financiële oplossing is hetzelfde. Door al uw financiële zaken op elkaar af te stemmen, streven we naar een evenwichtige financiële balans, waarbij we niet alleen naar het heden kijken, maar het ook erg belangrijk vinden om rekening te houden met mogelijke toekomstige situaties. Wij kiezen nooit voor standaardoplossingen, maar altijd voor zorgvuldig maatwerk dat aansluit op de individuele situatie van u of uw bedrijf.
Loopkantstraat 7
5405 NB Uden