Zeer zeer tevreden

Staat altijd klaar, denkt mee zoekt (goedkopere) oplossingen en we hebben veel vertrouwen in deze vakman. Hopelijk kunnen wij nog jaren bij deze garage terecht.

Goede, snelle en betaalbare service!

Opgedragen werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd. Tevens worden eventuele andere te kortkomingen opgemerkt en in overleg direct gerepareerd. Er wordt altijd gekeken naar een technisch goede oplossing tegen een zo scherp mogelijke prijs. Aanrader!

Professioneel en betrouwbaar

Heel professioneel, eerlijk en betrouwbaar !!! We komen hier jaren en zijn zeer tevreden.

Top service en altijd eerlijk en goede kwaliteit

Wanneer er iets dient te gebeuren qua reparatie of onderhoud, is Dolf altijd goed bereikbaar en bereid om in kansen te denken m.b.t. het maken van een afspraak. Bij eventuele onvoorziene zaken die reparatie vragen wordt altijd van te voren gebeld en afgestemd of reparatie / vervanging nodig is en dus uitgevoerd wordt. Dolf komt zijn afspraken na en licht altijd keurig de factuur toe waardoor het ook goed te begrijpen is voor een leek hoe de totaalsom tot stand komt.

Top zaak waar we altijd terecht kunnen!

We komen hier al jaren en we zijn nog nooit teleurgesteld. Staat altijd gelijk voor je klaar en je wordt eerlijk behandeld. Echt een aanrader als je een goede en betrouwbare garage zoekt.

Topservice

Al jaren maken wij gebruik van de betrouwbare service van Dolf, zowel voor groot als klein onderhoud, inclusief APK. Is er een mankement tussendoor, dan heeft Dolf dat zo verholpen. Wij vinden het super dat we altijd op hem kunnen rekenen. Kortom topservice.

Top service altijd!

Erg tevreden, duidelijke communicatie en een goed onderhouden auto uiteraard.!!

Top garage

Garage bedrijf Sars Dolf is een man waar je op kunt vertrouwen. Ik kom al 10 jaar bij hem voor regulier onderhoud en reparaties.En altijd heeft Dolf tijd om aan te horen wat het probleem is en het ook nog eens oplost.Wat hij gaat doen wordt goed doorgesproken en uitgelegd.Bij onverwachte problemen die hij tegen komt neemt hij contact met je op , dus geen verrassingen achteraf. Gewoon een top vent is hij en dat geeft een fijn gevoel. En je krijgt ook nog eens een gratis leenauto mee. De eerste jaren woonde ik in Eindhoven tegenwoordig in Druten maar voor het vertrouwen in Dolf kom ik graag naar Helmond. Vandaag was groot onderhoud ( distributie riem vervangen)en dat is bij een Audi veel werk. Ik kreeg er zelfs 4 foto’s van toegestuurd, prachtig toch. Garage bedrijf Sars is mijn garage.

Professioneel

Altijd fijne ervaring bij autoservice Sars

Goede service, afspraak is afspraak

Al jaren zijn we trouwe klant, duidelijk met afspraken maken, goede service en werkt netjes. Een aanrader!!!

Hooibeemd 1 c

5705 DD Helmond

Over AutoProfijt Sars

Autoprofijt Sars is een bedrijf voor onderhouden reparatie aan uw personenauto. Wij zijn sinds 2002 gevestigd op Industrieterrein Hoogeind te Helmond. Vanaf 2016 zijn wij gevestigd aan de Hooibeemd 1C, 5705 DD Verder hebben wij onze service kunnen uitbreiden met bandenopslag en airco service. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij u nog de service en aandacht geven die wij juist zo belangrijk vinden. Reparaties vinden uitsluitend plaats op afspraak. Bij onverhoopt hoge kosten wordt er altijd eerst contact met u opgenomen zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U bent van harte welkom!