Laden reviews...
1.659 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen overwegend positieve ervaringen bij Wensink. Klanten prijzen vooral de vriendelijkheid van het personeel, heldere communicatie en snelle afhandeling. Er zijn enkele kritische noten over prijsstelling of communicatie in uitzonderlijke gevallen, maar het algemene beeld blijft positief. Klanttevredenheid en vertrouwen in het serviceteam komen telkens naar voren.
Duidelijke uitleg gehad over wat er gedaan is aan de auto en vlot geholpen. Geen poespas, gewoon prima service!
Wensink Ford Apeldoorn
Michel
Apeldoorn
wij worden niet meer met open armen ont vangen zoals voor de corona
Wensink Mercedes-Benz Heerenveen
r
grou
De zoektocht naar een alternatief voor onze XC40 Recharge Ultimate begon met veel lezen en speuren op internet. Rijverslagen en reviews hadden onze belangstelling. De EV3 sprong er positief uit. Het logisch vervolg om deze auto te bekijken, was de stap naar dealer Wensink Lelystad. Het contact verliep daar uitstekend en onze vragen werden prima beantwoord. De keuze werd uiteindelijk een EV3 GTLine Plus (Shale Grey) die half maart klaar stond. De eerste kilometers bevallen meer dan goed. Fijne auto (-dealer).
Wensink Kia Lelystad
Wim
SWIFTERBANT
Goed en deskundig geholpen
Wensink Ford Zevenaar
Gerard van Marwijk
Duiven
Perfecte service en auto ook nog eens mooi gewassen
Wensink Ford Service Deventer
Peter
Laren gld
Netjes ontvangen bij brengen auto.
Wensink Mercedes-Benz Arnhem
Heel plezierig
Wensink Mercedes-Benz Heerenveen
R.J Heida
Wergea
ze houden je steeds op de hoogte hoe lang het nog duurt met auto ,als blijft wachten ,fijne mensen en kundig als iets wilt weten .
Wensink Ford Doetinchem
Evert Nieuwenhuis
dieren
Simpelweg tevreden, een 8 omdat er altijd ruimte voor verbetering is.
Wensink Mercedes-Benz Groningen
Ernesto
Groningen
Als ik van de RDW een oproep krijg om een belangrijk onderdeel te laten vervangen bij de merk dealer dan geef ik daar gehoor aan. Dat er pas na ruim 1,5 jaar een afspraak wordt gemaakt , ach de auto rijdt nog (18 jaar ervaring). Kortom, verwachting kwam overeen met de realiteit en dat vind ik ok.
Wensink Mercedes-Benz Doetinchem
Geert Jan
Zevenaar
Met mijn sleutel die steeds uit elkaar viel en waarvan de afstandsbediening het niet meer deed(van een 4 maanden oude auto) heb ik mij gemeld met het idee dat de batterijen leeg waren. Het leek alsof ik de eerste klant ooit was die met een dergelijk probleem kwam. Na ca. een half uur was de constatering dat het binnewerk van de sleutel kapot was en dat er een nieuwe besteld moest worden. Wat er niet bij verteld werd is dat ik zo snel mogelijk de reservesleutel moest gaan gebruiken omdat de sleutel er helemaal mee op zou houden. Met nog een tussenstop op weg naar huis werd ik geconfronteerd met en niet meer werkende sleutel en daarmee een niet meer werkende auto. Vanuit huis is toen de reservesleutel gebracht. Na melding bij de leasemaatschappij duurde het zo lang om een afspraak te maken dat wij op vakantie zijn gegaan met maar één functionerende sleutel. Op het moment van de afspraak kreeg ik na instelling van de nieuwe sleutel deze in handen gedrukt met de melding dat om deze compleet te maken ik een deel van de oude kapotte sleutel moest gebruiken. Dit was niet vooraf verteld, door een gelukkig toeval had ik de oude sleutel nog niet weggegooid en liep dit goed af. Echter niet door de kennis / voorlichting van de garage.
Wensink Ford Zwolle
Vriendelijk en goed geholpen
Wensink Kia Heerenveen
Paul
Wolvega
Naar Wensink voor service beurt A met Vito, moest terug komen na 250km om de computer opnieuw te resetten. Na 250 km terug naar garage voor reset en aangegeven dat het oliepeil nog steeds op minimaal stond, hetzelfde peil als voor de service beurt. Mijn vraag was of de olie überhaupt vervangen was. Dit was wel het geval, zei men. pas na aandringen werd er olie bijgevuld tot maximaal. Voelde mij niet gewaardeerd als vaste klant!
Wensink Mercedes-Benz Vans Drachten
B. Wassenaar
Ternaard
Geweldig goed geholpen
Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen
Kees
Meppel
fijne ontvangst en "onthulling" van de auto. goede uitleg gekregen.
Wensink Ford Arnhem
Erik
Brummen
Goedemiddag Erik,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u een zeer prettig ervaring heeft gehad bij ons met de onthulling van uw nieuwe auto.
Gefeliciteerd en nog veel aangename kilometers toegewenst!
Shirley van Wensink
Het contact met de verkoper, Rene Heida, was prettig. Er was voldoende tijd voor het stellen van vragen en geven van uitleg. Wel zou ik graag zien dat bij binnenkomst in de showroom (in het algemeen) iemand naar je toekomt om je even welkom te heten en om te vragen, of ze iets voor je kunnen doen of dat je misschien een afspraak met iemand hebt. Wij hebben de ervaring dat dit beter kan.
Wensink Kia Lelystad
Bert
Dronten
Ik had een lastige storing met de GLB 200. Maar ze hebben er alles aan gedaan om het op te lossen. Uiteindelijk goede uitleg gehad. Probleem niet verholpen maar er wel begrip voor gekregen.
Wensink Mercedes-Benz Harderwijk
Dick
Zeewolde
vriendelijke verkoper met verstand van zaken
Wensink Mercedes-Benz Emmen
G
Emmen
Prettige klantbeleving. Duidelijke uitleg van dhr. Mulderij van de Wensink dealer. Aanbevolen.
Wensink Ford Zwolle
Johan
Zwolle
Was een prima service werd netjes gebeld met wat er moest gebeuren en of ik dat ook kon bevestigen. En alles naar wens uitgevoerd
Wensink Ford Arnhem
W.
WESTERVOORT
Prima geholpen
Wensink Mercedes-Benz Groningen
Marco Menks
Kerkdriel
Maar toch nog een opmerking, de Mercedes app op mijn smartphone geeft nog steeds aan dat c dat Mobilo gaat verlopen. Dat zou toch vernieuwd dienen te worden na een onderhoudsbeurt?
Wensink Mercedes-Benz Arnhem
Rob
Spankeren
Hele fijne auto al jaren mercedes rijder geweest ik had verwacht een auto van deze klasse (prijsklasse) er standaard distronic op zou zitten helaas niet deze gisteren gelijk besteld vanmorgen zat het er op gelijk weer het veilige gevoel van mercedes. Jammer het enige minpuntje dat ik niet had verwacht
Wensink Mercedes-Benz Zwolle
Kees
Nunspeet
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom!
Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!
Lippestraat 2
8028 PS Zwolle