Laden reviews...
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen consequent vriendelijke service, duidelijke uitleg en betrouwbaarheid. Klanten waarderen snelle service, redelijke prijzen en heldere afspraken. Er zijn opmerkingen over goede communicatie en klantgerichte benadering. Kortom: klanten komen terug en bevelen het aan.
Hier ben je geen nummertje ze weten wat ze doen en zijn zelf ook echte auto liefhebbers
17 November 2025
Stefan
Utrecht
Zonder afspraak langs gegaan om een auto te bekijken. Stond buiten en was dus niet voorbereid op mijn bezoek. Toch vriendelijk de auto tevoorschijn gereden en mij in de gelegenheid gesteld om alles te bekijken. Reële inruil aangeboden gekregen, waarna we snel zaken konden doen.
17 November 2025
Eerlijk vakmensen
12 November 2025
Louise
Zeist
We zijn helemaal vanuit Drenthe naar het autobedrijf gegaan voor een specifieke auto. Dit kon, ondanks de aangegeven openingstijden, op zaterdag. Met een eerlijk verhaal kwamen we snel tot een overeenstemming en hebben we onze oude auto ingeleverd voor een nieuwe. We zijn blij met deze deal en hopen op veel plezier met de nieuwe auto.
11 November 2025
Berdien Faber
Beilen
Top service
10 November 2025
meneer
Zeist
Ze staan altijd voor je klaar en helpen je tiptop! Aanrader als je oprecht goed geholpen wilt worden!
10 November 2025
Nico Vos
Zeist
Altijd vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar
3 November 2025
Goed en deskundig geholpen
23 October 2025
Johanna
Driebergen-rijsenburg
Gestructureerd, gestroomlijnd en met oprechte deelneming of zorg voor de cliënt.
Beveelt niet aan
13 October 2025
Laurens Matthijsen
Driebergen
Komen al jaren bij Steenman om de auto te laten keuren.
12 October 2025
Van der Linden
Driebergen-rijsenburg
Het was erg druk maar ze hebben toch tijd gemaakt en heel geholpen
12 October 2025
Ton
Zeist
Snel en vakkundig geholpen, komen afspraken na, prettige communicatie.
6 October 2025
David
Boven
Erg gastvrij en een mooie nette auto gekocht bij Autobedrijf Steenman waar ik blij mee ben.
5 October 2025
meneer M. J
Utrecht
Professioneel en meedenkend over oplossingen. Erg vriendelijk.
4 October 2025
Janine Kelderman
Huis ter Heide
Prettig persoonlijke contact.
4 October 2025
Lian De ruijter korver
Bunnik
Voor de APK ben ik voor het eerst naar autobedrijf Steenman geweest. Ik was zeer tevreden over de behandeling.
N.v.t.
1 October 2025
Wimmeneer/mevrouw
Driebergen Rijsenburg
Prima onderhoudsbeurt en zelfs nieuwe ruitenwissers van goede kwaliteit!
24 September 2025
Yvette
Ze doen wat ze zeggen.
23 September 2025
meneer/mevrouw flora
Driebergen
Mijn airco had kuren en op basis van andere ervaringen deze garage gekozen. Zit in klein straatje en hebben niet veel ruimte buiten om te parkeren. Dat compenseren ze ruimschoots door het probleem snel en goedkoop op te lossen. Ik werd netjes gebeld nadat het probleem gevonden was om de oplossing te bespreken. Kort gezegd: uitstekend behandeld, ik kom hier zeker weer.
19 September 2025
Ewald
Driebergen-Rijsenburg
Ik werd als nieuwe klant vriendelijk ontvangen. Na een afspraak werd een gestoorde sensor vervangen en de digitale storing opgeheven. Het zijn een paar vriendelijke mannen die mij hielpen. Wat opvallend was, was dat de werkplaats er opgeruimd en schoon bij lag. Dat zegt veel!
16 September 2025
Piet
Driebergen-Rijsenburg
Snelle en goede service! Eerlijke mening en snel geholpen. Nu 2 auto's gekocht zonder proef te rijden, zegt genoeg over het vertrouwen. Ik raad deze garage aan of je nou voor een beurt of een andere auto gaat, je op de heren aan :).
15 September 2025
Radna
Bilthoven
AutoFirst Autobedrijf Steenman is een jonge organisatie, opgericht in april 2018. In de eerste jaren van het bestaan hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en werken we iedere dag met tevreden klanten. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparaties.
Aan het hoofd van AutoFirst Autobedrijf Steenman staan twee jonge ondernemers. Enthousiast, flexibel en vol passie aan het werk met auto’s. Met twee verschillende expertises en onze eigen talenten vullen wij elkaar precies aan. Door het starten van ons eigen bedrijf hebben wij echt van onze hobby ons beroep kunnen maken.
Bosstraat 43 C
3971 XA Driebergen-Rijsenburg