Alles gaat altijd in goed overleg waardoor geen verassingen in kosten achteraf. Gewoon heel tevreden over deze garage!
Ik had een kapotte airco/condensor die ik zelf heb vervangen. Ik heb Arno en Menno gesproken over het probleem en ik kon direct langskomen zodat mijn airco gevuld zou worden! Ik kreeg tijdens het wachten zelfs een cappuccino. Uitstekend jongens, ga zo door.
Vlotte en enthousiaste jongens die vakmanschap en klantvriendelijkheid perfect combineren. Betrouwbaar, eerlijk advies en snelle service – hier weet je dat je auto in goede handen is!
Alles gaat in goed overleg. En zijn klantvriendelijk.
"Snelle, vriendelijke en deskundige service – ik kom hier graag terug."
Komen afspraken na. En prijs waarde verhouding is erg goed. Stellen niet teleur
Prettige persoonlijke benadering, heldere communicatie, geen verrassingen en je kan nog vlot terecht ook !
Er is bij mijn auto een uitvoerige diagnose gemaakt van het probleem en vervolgens is het allemaal goed verholpen. Er werd helder gecommuniceerd en transparant gewerkt. Zeer bedankt nogmaals.
Ik ben naar Autobedrijf Steenman gegaan vanwege een melding op mijn dashboard: "bandensensoren niet herkend". Zij constateerden dat er een kabel kapot zou zijn bij het TPMS-systeem en gaven aan dit te hebben gerepareerd. Helaas kwam de melding al terug tegen de tijd dat ik thuis was. Het probleem was dus helemaal niet opgelost. Pogingen om opnieuw contact op te nemen voor een nieuwe afspraak werden genegeerd – geen reactie op berichten en emails.Tot overmaat van ramp hebben ze tijdens het bezoek de kentekenplaathouder vervangen om hun eigen logo erop te zetten, zonder overleg. Dit lijkt belangrijker voor hen dan het daadwerkelijk oplossen van autoproblemen. Uiteindelijk ben ik naar Ford gegaan, waar het probleem wél direct professioneel is opgelost. UPDATE Ik wil graag benadrukken dat ik u meerdere keren per e-mail heb benaderd, en ik kan deze contactpogingen aantonen. Het uitblijven van een reactie heeft mijn frustratie vergroot en mij het gevoel gegeven niet serieus genomen te worden als klant. Door het gebrek aan communicatie van uw kant was het niet mogelijk om het probleem direct met u op te lossen. Uiteindelijk bleek het probleem aan het TPMS sensoreset te liggen, en dit is door Ford opgelost. Over de kentekenplaathouder wil ik opmerken dat dit voor mij onnodig aanvoelde, aangezien het probleem ergens anders lag en ik op dat moment technische ondersteuning nodig had. Het was niet mijn intentie om dit kleinerend te bedoelen, maar het kwam op mij ongepast over.
Beste Margherita Neri, Uw bericht is een goed voorbeeld van hoe snel feiten kunnen worden verdraaid wanneer iemand liever klaagt dan communiceert. U kwam met een TPMS-storing. Wij hebben het probleem gelokaliseerd, een kabel gerepareerd (met uw instemming), en bij vertrek werkte het systeem zoals het hoort. Dat is een feit. Dat de melding bij thuiskomst terugkeerde, is vervelend — en had uiteraard kosteloos verholpen kunnen worden. Maar u heeft op geen enkel moment geprobeerd ons daarover te bereiken. Geen belletje. Geen mail. Geen WhatsAppbericht. Niets. Vervolgens verschijnen er wél negatieve recensies op meerdere platforms, vol suggestieve beschuldigingen en persoonlijke frustratie. Dat u zelfs onze standaard kentekenplaathouderservice verdraait tot een “reclameactie” zegt eigenlijk genoeg. Wij zijn een transparant en klantgericht autobedrijf, geen marketingbureau dat zich bezighoudt met kentekenframes. De suggestie is niet alleen onwaar, maar ronduit kinderachtig. Wij hebben niets te verbergen. Onze klanten beoordelen ons met een 9,8, omdat wij altijd netjes en eerlijk werken. Maar service begint bij twee kanten — en wie niet belt, hoeft zich niet te verbazen dat er geen oplossing komt. Toch staan we nog steeds open voor een hernieuwd contactmoment. Mits dat op normale toon verloopt. Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf Steenman
Originele beoordeling
Ik ben naar Autobedrijf Steenman gegaan vanwege de melding "bandensensoren niet herkend". Ze hebben naar het TPMS gekeken en zeiden dat er een kabel kapot was. Ze hebben dit zogenaamd gerepareerd en ik heb €110 betaald. Tegen de tijd dat ik thuis was, kwam de melding direct weer terug. Ik heb geprobeerd contact met ze op te nemen om een nieuwe afspraak te maken, maar ze reageren niet. Zeer slechte service, €110 weggegooid en het probleem is helemaal niet opgelost. In plaats van het probleem echt aan te pakken, hebben ze de kentekenplaathouder vervangen om hun eigen logo erop te zetten. Uiteindelijk ben ik naar Ford gegaan en daar hebben ze het probleem meteen opgelost. Ik heb ook meteen de kentekenplaathouder laten vervangen – ik wil niet geassocieerd worden met deze garage. In plaats van klanten echt te helpen, kiezen ze ervoor om reclame voor zichzelf te maken.
Prima service en zeer vriendelijke benadering
Super!
Netjes geholpen en goede communicatie
Behulpzaam en meedenkend. Fijn bedrijf, korte lijnen.
ze hebben zo hun best gedaan om mij te bereiken toen ik mijn afspraak totaal was vergeten! Ze zijn altijd super vriendelijk en doen hun best
Goed en vriendelijk
Mijn Tiguan 1.4 TSI (2017) laten chiptunen naar ±180 pk, en het verschil is duidelijk merkbaar. De auto trekt veel soepeler op en heeft meer kracht bij inhalen. Rijdt fijner en soms zelfs iets zuiniger. Professioneel gedaan!!!
Afgelopen week had ik mijn eerste afspraak bij AutoFirst. Na meerdere offertes te hebben opgevraagd voor het vervangen van de distributieriem, gaf hun persoonlijke benadering, betrouwbare advies en eerlijke prijs de doorslag. Ik ben zeer tevreden over de service en het contact. Bij deze hebben ze er een vaste klant bij.
Auto van mijn dromen gevonden bij Autobedrijf Steenman een week voor onze vakantie, Meno had alles gereigeld en technisch auto klaar voorbereid. Auto thuis afgeleverd met en grote rode strik op de motorkap ( onze buren hebben er nog steeds daar over). In 12 uur tijd hebben wij 1350 km gedaan (met koffie pauzes) ,Wat en auto !!! Met een kopie koffie en grootte glimlach kijk ik maar mijn AUDI S6 AVANT SILVER SHADOW, Bedank Autobedrijf Steenman.
Top ervaring, Onderhoud netjes gedaan
Hier ontvang je nog echt service en weet je dat je auto in goede handen is.
Topservice en -mannen!
Afspraak was vlot gemaakt. Duidelijk en deskundig in uitleg kleine onderhoudsbeurt. Nemen de tijd voor de klant. Ik kom zeker terug.
Weer super geholpen ondanks de warmte werd direct tijd vrijgemaakt
Een degelijke en snelle service. Goede communicatie en duidelijkheid.
Altijd naar tevredenheid geholpen
Bosstraat 43 C
3971 XA Driebergen-Rijsenburg
AutoFirst Autobedrijf Steenman is een jonge organisatie, opgericht in april 2018. In de eerste jaren van het bestaan hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en werken we iedere dag met tevreden klanten. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Aan het hoofd van AutoFirst Autobedrijf Steenman staan twee jonge ondernemers. Enthousiast, flexibel en vol passie aan het werk met auto’s. Met twee verschillende expertises en onze eigen talenten vullen wij elkaar precies aan. Door het starten van ons eigen bedrijf hebben wij echt van onze hobby ons beroep kunnen maken.