Laden reviews...
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen consequent vriendelijke service, duidelijke uitleg en betrouwbaarheid. Klanten waarderen snelle service, redelijke prijzen en heldere afspraken. Er zijn opmerkingen over goede communicatie en klantgerichte benadering. Kortom: klanten komen terug en bevelen het aan.
Mijn 1e afspraak bij autobedrijf Steen man is mij bijzonder goed bevallen. Men neemt de tijd en geeft duidelijke tekst en uitleg over wat er gaat gebeuren. Ik blijf er zeker klant.
24 June 2026
R. Hanssen
Driebergen
Vriendelijke automonteur. Komt secuur over, passie voor zijn vak. Mijn auto heeft een onderhoudsbeurt en jaarlijkse APK gehad.
23 June 2026
meneer/mevrouw
Doorn
Mijn vorige auto was op z'n eind; dan hebben zelfs mechaniciens moeite met het gesprek, viel me op, want ze willen niet teleurstellen. Maar na een kort overzicht van de aankomende kosten was de beslissing snel genomen: dit was het niet meer waard ... Gelukkig snel een vervangend blik gevonden wat ik met alle vertrouwen weer in onderhoud geef bij deze garage! En de oude? Werd kosteloos afgevoerd. Fijne, betrouwbare knapen ... en waar vind je dat nog? Hulde!
Erik
Eemnes
Autobedrijf Steenman neemt de tijd, communiceert helder over wat er gedaan moet worden en over eventuele extra kosten. Als iets niet nodig is, zal dit ook gezegd worden en ze zullen nooit zomaar werkzaamheden uitvoeren en je verrast wordt met een hoge rekening.
Vincent
Utrecht
Een beurt aan de auto professioneel uitgevoerd oog voor details en ook vervangen van materialen met goede kwaliteit.
Ben
Zeist
Hoewel ze altijd druk zijn nemen ze de tijd voor je als je met n probleem aan de auto komt en denken mee. Leggen alles prima uit en altijd vriendelijk.
17 June 2026
Mw. J. Braun
Driebergen
Ik had redelijk snel een afspraak. Ik werd gebeld voor overleg over eventuele extra’s. Alles keurig op orde.
17 June 2026
Jari Norbart
Driebergen-Rijsenburg
Fijne mensen, vriendelijk en netjes en klantgericht. Ik had een leenauto nodig en het liefste al vrij vroeg. In de avond hadden ze de auto op mijn verzoek nog klaargezet zodat ik 'm in de ochtend vroeg al kon ophalen, ondanks dat ze dicht waren. Heel fijn! Dat er kosten aan verbonden zaten (en welke) was dan weer niet gecommuniceerd. Logisch natuurlijk, maar fijn als dat de volgende keer van tevoren duidelijk is.
15 June 2026
meneer/mevrouw
Een leuk kleinschalig bedrijf
15 June 2026
Robert
hilversum
Voor 2de jaar onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Fijne mensen en goede service. Kreeg weer een leenfiets mee, zodat ik een relaxte dag had.
11 June 2026
meneer van den Hengel
Odijk
Prima bedrijf dat verder kijkt om kosten te besparen en kwalitatief top.
8 June 2026
meneer/mevrouw John
Bosch en Duin
Ik ben goed geholpen bij een probleem met mijn airco. Na een duidelijke diagnose bleek het de aircopomp te zijn, deze is vervangen en werkt weer perfect.
8 June 2026
Ginn
Zeist
Altijd (te) druk, maar ze maken altijd tijd. Heel erg vriendelijk. Top!
6 June 2026
Inge
Zie boven!
6 June 2026
meneer Frank
Driebergen-Rijsenburg
Helpen je altijd waar nodig super doen jullie het heren!
1 June 2026
Pauli
Utrecht
Snelle service en goed en netje geholpen.
31 May 2026
Louise
Zeist
Voor het vervangen van het schakelmechanisme bij Steenman geweest en dit beviel erg goed. Kundige en klantvriendelijke mensen!
Sebastiaan
Driebergen
Zeer vriendelijk Werken heel netjes en goed Overleg goed met de klant
mevrouw Spitsbaard
Zeist
Kalntvriendelijk, denkt mee. Voor kleine reparatie die wel nodig was om veilig te kunnen rijden kon ik snel terecht.
Paul van Lammeren
23 May 2026
mevrouwSimone
Driebergen-Rijsenburg
Ze voeren de geplande reparatie of onderhoud snel en vakkundig uit. Communiceren duidelijk evt punten die aandacht nodig hebben. Prettig contact en duidelijke prijzen
21 May 2026
Mark
Maarn
Klein bedrijf, waardoor je goede service krijgt. Aardig monteurs en vakkundig.
14 May 2026
Arthur
Zijm
Snelle communicatie (afspraak binnen 24u) en een vlotte afhandeling van de werkzaamheden (auto klaar binnen 2u). De monteurs denken echt met je mee en geven vakkundig advies. Dat het oplossen van een storing middels een nieuw lampje als service van de zaak werd gedaan, zie je niet vaak meer. Zeker vijf sterren waard! En fijn dat ze zo centraal in Driebergen zitten.
12 May 2026
Bijsterveld
Driebergen-Rijsenburg
Ze hebben goed meegedacht met oplossingen t.o.v. de merkdealer. Goede communicatie en prettig als levering van onderdeel iets langer duurt kwam er de mogelijkheid van prima leenauto.
9 May 2026
meneer/mevrouw Bart
Zeist
De APK keuring en het repareren van mijn airco is in goed overleg gegaan. Uitstekende service.
6 May 2026
Reina
Zeist
AutoFirst Autobedrijf Steenman is een jonge organisatie, opgericht in april 2018. In de eerste jaren van het bestaan hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en werken we iedere dag met tevreden klanten. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparaties.
Aan het hoofd van AutoFirst Autobedrijf Steenman staan twee jonge ondernemers. Enthousiast, flexibel en vol passie aan het werk met auto’s. Met twee verschillende expertises en onze eigen talenten vullen wij elkaar precies aan. Door het starten van ons eigen bedrijf hebben wij echt van onze hobby ons beroep kunnen maken.
Bosstraat 43 C
3971 XA Driebergen-Rijsenburg