Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een consistente positieve ervaring met het kantoor. Klanten voelen zich gehoord, krijgen heldere uitleg en duidelijke stappen. De service wordt geprezen om inzet, deskundigheid en betrokkenheid, met gunstige resultaten.
Dit was de eerste keer dat ik in contact ben gekomen met een advocaat en ik ben met alles goed geholpen. Er word goed meegedacht en gekeken naar je persoonlijke situatie ! Zeker een aanrader.
22 July 2026
Kamil
Eindhoven
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: professioneel, deskundig, betrokken en betrouwbaar. De communicatie was helder, ik werd goed geïnformeerd en voelde me gedurende het hele traject uitstekend ondersteund.
14 July 2026
Ali
Eindhoven
Zo super geholpen door Laura van Rosendaal Jullie advokaat, ze is echt een topper. Heel erg bedankt voor alles. Groetjes Monique Lukken
22 April 2026
Monique
Valkenswaard
Mijn ervaring zijn top geweest..! Altijd optijd geholpen , goed geluisterd naar omstandigheden etc Juiste advies gehad en zeker aan te raden
9 April 2026
Robbie Krielen
EINDHOVEN
Afgelopen maand een zitting gehad mevr. Van Rosendaal heeft me super goed geholpen. Luistert goed naar wat je verteld en denkt heel goed mee. Ik heb een hele fijne ervaring gehad met mevr Van Rosendaal. Mijn eis was erger dan ik hoopte maar door mevr Van Roosendaal werd alles kwijt gescholden op een voorwaardelijke straf na. Super goede service hele, fijne communicatie overal een betrouwbare en hele fijne steun voor mij geweest. Zeker een aanraden!
23 March 2026
Nick
Helmond
Door Laura ben ik bijgestaan in een proces wat een aantal jaren geduurd heeft. Vanaf het begin af aan heb ik vertrouwen gehad dat zij mij hier op de juiste manier bij kon helpen en voor mij alles uit de kan ging halen. En dat is gelukt. Iedereen die in zo’n situatie terecht komt gun ik een advocaat zoals Laura. Ze leeft met je mee, is er voor je als het nodig is en bied jou de beste adviezen en hulp die je maar kan wensen.
19 February 2026
Dion
Ojos
Betrouwbare advocaten die goed open, helder communiceren en met je meedenken. Zowel vooraf als achteraf! Afspraken worden altijd netjes nagekomen en je wordt respectvol en begripvol behandeld.
10 February 2026
Anoniem
Tilburg
Werd beschuldigd van een strafbaar feit. Heb Laura ingeschakeld om mij bij te staan juridisch. Heeft zeer goede dossier kennis en heeft alle getuigenverklaringen weten te weerleggen in positieve zin, en mij kant positief belicht waardoor het OM niets anders kon dan vrijspraak eisen voor mij. Mocht je een goede strafrechtadvocaat nodig hebben dan raad ik je zeker het kantoor aan van Rosendaal en van Poucke Zij doen net het stapje extra voor u als cliënt.
28 January 2026
Leendert
Helmond
Na contant een goede ervaring snel geholpen alles is duidelijk uitgelegd. Zeker aan te raden als advocaat.
25 January 2026
Mike
Pelt
Hele fijne advocate, heeft me geweldig geholpen!
7 January 2026
Michel
Best
Kantoor met echte specialisten op het gebied van strafrecht. De advocaten van dit kantoor denken echt in het belang van de cliënt en hebben mij goed geholpen. Meer dan tevreden!!
21 December 2025
Vaste cliënt
Den Bosch
Een goed kantoor die weten wat ze in de puntjes moeten doen plus daarbij ook nog is heel vriendelijk bedankt!
19 December 2025
Anoniem
Den Bosch
Ook al lijkt een zaak simpel, wanneer het voetbal betreft is niks wat het lijkt. Door de uitgebreide kennis van het speelveld is haar aanpak doelgericht met respect voor de extra ‘voetbal gerelateerde’ spelregels naast de wet. Ik spreek nu uit ervaring dat deze spelregels niet per definitie ‘eerlijk’ zijn. mr. Van Poucke ziet dit direct en gebruikt dit, door haar uitgebreide ervaring met voetbalzaken, in de aanpak naar vrijspraak. Bij mij heeft haar aanpak gewerkt en ben haar veel dank verschuldigd. Supporter zijn is geen misdaad, Maar wanneer je dan onterecht iets overkomt, was ik heel blij dat ik door medesupporters van mijn club op haar kantoor gewezen ben!
18 December 2025
C.
Eredivisie
Best service
18 December 2025
Manuel
Delft
Mijn eerste advocaten keuze al 6 jaar. Helpt me ten allen tijden. Ik ben blij met de resultaten die ze behalen.
17 December 2025
Shandell
Eindhoven
De samenwerking verliep enorm goed. De afgelopen periode ben ik door dit kantoor geholpen, tijdens deze periode heb ik mij altijd gehoord gevoeld. Ik heb het gevoel gehad dat er ruimte was voor alle besprekingen die nodig waren en ik kon ook duidelijk mijn verhaal structureren met de hulp van Lily. Door al deze dingen heb ik mij altijd gehoord en begrepen gevoeld!
10 July 2025
Luuk
Deventer
Ik ben ontzettend tevreden over de juridische bijstand die ik heb ontvangen. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me serieus genomen en goed begeleid. Mijn advocaat was deskundig, helder in communicatie en zette zich volledig in voor mijn zaak. Dankzij zijn/haar inzet is alles naar wens verlopen. Ik zou deze advocaat zonder twijfel aanraden aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbare juridische hulp.
2 May 2025
Sam
Helmond
Er word goed meegedacht door de advocaten , ze hebben mijn heel erg goed geholpen dus voor iedereen raad ik het zeker aan!
14 April 2025
K
Eindhoven
Ik ben zeer tevreden over advocaten bureau Rosendaal & Van Poucke. Ik werd goed geholpen door mevr. Van Poucke die voor mij naar de andere kant van Nederland is afgereisd. Zeker een aanrader!
10 April 2025
Gino
Rotterdam
Ben heel tevreden met u het is gelopen.
7 April 2025
Maikel
Eindhoven
Ik heb een enorm goede ervaring met van Rosendaal & Van Poucke strafrechtadvocaten. Ik ben goed geholpen tijdens mijn proces en heb goed contact gehad met mijn advocaat. Ik raad dit advocaten bureau zeker aan aan andere!
28 March 2025
Danny
Helmond
Beste advocaten.. altijd netjes te werk en doen ze zijn best voor je. Tot nu toe nooit spijt gehad altijd goed van afgekomen. Toppers !!
14 February 2025
Tufan
Helmond
Ik vond het heel fijn om met deze advocaat in gesprek en werking te kunne mogen zijn.
12 February 2025
Gina
Eindhoven
Super goede pleidooi gedaan en heel goed geholpen ben ze zeer dankbaar een topper
12 February 2025
Willy
Eindhoven
I am very pleasure with the contact with Mrs. Laura's office! Each of my questions was met with an immediate professional answer, The whole thing went smoothly, after the first meeting everything was clearly explained to me. I am very pleased with the cooperation! I highly recommend!
11 February 2025
Beata