Snel en deskundige halfjaarlijkse controle gehad

Snel en deskundige halfjaarlijkse controle gehad. Goede tandarts en aardige assistenten.

Professioneel, vriendelijk en persoonlijk

Met hele gezin bij deze praktijk. Deskundige en fijne tandarts. Zeer tevreden.

Geruststellende ervaring en gezellig

Het voelt als een soort thuis, waar je als patiënt op je gemak wordt gesteld. Professionele aanpak en heldere uitleg van informatie over het gebit.

Prima tandarts neemt de tijd!

Ben vandaag 31-07-2025 Bij Marco geweest, en hij weet van mijn angst af voor de tandarts. Vandaag in alle rust een wortelkanaal behandeling gehad. alles stap voor stap wordt je verteld, en Marco trekt je er wel door!

Je voelt je compleet op je gemak bij de tandarts

Zeer geïnteresseerd hoe het met je gaat en wat je bezig houd. Altijd een praatje waardoor je je op je gemak voelt en de behandeling relaxed ondergaat.Marco krijgt van mij een dikke tien.

Goede aandacht voor de persoon.

Er wordt altijd goed uitgelegd wat er goed is en waar je aandacht voor moet hebben. En er is ook een prettige persoonlijke sfeer.

Een rustige, lieve, empatische, enthousiaste en deskundige tandaets

Deze tandarts heeft magische deskundige handen. Nooit angst of ongemak. Mijn kinderen zijn bij hem opgegroeid. Hij benadert en behandelt hen uitstekend met de nieuwste ervaringen die hij op congressen leert.

Deskundig en vriendelijk/gemoedelijk.

Ik ben blij dat ik klant bij deze tandarts en mondhygiëniste ben

Fijne en vakkundige tandarts

Naar de tandarts ga je niet voor je plezier, maar bij tandarts van der Schoot voel ik me altijd op mijn gemak.

Heel erg goed

Goede behandeling, stelt mensen op hun gemak. Hij is belangstellend naar het hele gezin, en neemt de tijd. En dat geldt ook voor de mondhygiëniste.

Zeer goed!

X

Prettige sfeer. Deskundig advies en behandeling. Zeer toegankelijk.

Klantvriendelijk, zorgvuldig en efficiënt!

Ik vind het heel erg fijn, dat ik één keer zowel bij mondhygiëniste als tandarts terecht kan. Ook altijd perfecte afstemming en zorgvuldige tandzorg. Ook goed bereikbaar en toen ik problemen met een kies had na versturen van een mailtje meteen reaktie terug en kon meteen komen voor behandeling. Kortom zeer tevreden!

Wij zijn mee verhuisd met MJJ van der schoot, omdat we al 15 jaar goed worden geholpen. De kinderen gaan ook met plezier naar de tandarts.

Toegankelijke, attente en professionele tandarts

Al jaren (met het hele gezin) tevreden client van Marco van der Schoot.

Goed en leuk team

Leuk team ,vriendelijke mensen

Prima tandarts, kan ik een ieder aanbevelen!

Professioneel in aanpak, neemt de tijd voor je, geeft duidelijke adviezen in vervolgstappen.

Prima bereikbaarheid, bejegening . Kundige tandarts en assistentes

Erg klantvriendelijk, goede behandeling

De sfeer is goed en ook goede kwaliteit, in goed overleg wordt besproken wat de mogelijkheden zijn.

Direct geholpen

Vulling viel er uit, direct de volgende dag geholpen!

Helemaal tevreden

Vriendelijke sfeer, tandarts kundig en altijd positief . Assistente zorgvuldig en met veel gevoel voor de patiënt ! 5 sterrenpraktijk!

Afspraken worden altijd nagekomen, de tandarts en het personeel zijn erg vriendelijk en denken met de klant mee.

Fantastische tandarts

Is een zeer betrokken aimabel persoon. Ben al jaren patiënt bij hem.

Deskundig en ook vriendelijk voor angstpatienten

Na jarenlange verwaarlozing van mijn mond kreeg ik enorme kiespijn. Mijn eigen tandarts vertrouwde ik niet, dus ben ik naar een andere tandarts gaan zoeken. Zo ben ik bij deze tandarts terecht gekomen. Mijn ervaring is dat hij deskundig is, aandacht geeft, adviseert en niet voorschrijft, en geduld heeft. Ik heb nu weer een gezond gebit en ga zonder angst naar de controles.

Top tandarts

Betrokken, meedenken en gewoon een fijn mens.

Broukade 44

8912 CK Leeuwarden