Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt een consistente focus op duidelijke communicatie, vriendelijke medewerkers en een ontspannen sfeer. Klanten prijzen de professionele aanpak, empathie en persoonlijke aandacht. De praktijk levert betrouwbare behandelingen en duidelijke opvolging. Kortom, de ervaringen geven een hoge tevredenheid en vertrouwen in de zorg.
Afspraak voor een nieuwe kroon. Duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren zowel vooraf als tijdens de behandeling. Overleg over wel/niet een verdoving. Door de relaxte aanpak de behandeling als prima ervaren.
31 March 2026
Annemiek
20 March 2026
Broer
Kundig, sociaal, flexibel.
20 March 2026
Vincent
Posthumus
Na het stoppen van tandarts Wiersma kregen wij van onze kinderen een tip over deze tandarts, het was gelijk goed en nu alweer het derde jaar dat wij er komen. Keurig elke keer een uitnodigings herinnering via de mail.
6 January 2026
Abelius
Hallum
Snel en deskundige halfjaarlijkse controle gehad. Goede tandarts en aardige assistenten.
5 August 2025
Chris
Leeuwarden
Met hele gezin bij deze praktijk. Deskundige en fijne tandarts. Zeer tevreden.
4 August 2025
Michel
Leeuwarden
Het voelt als een soort thuis, waar je als patiënt op je gemak wordt gesteld. Professionele aanpak en heldere uitleg van informatie over het gebit.
Joel
Buitenpost
Ben vandaag 31-07-2025 Bij Marco geweest, en hij weet van mijn angst af voor de tandarts. Vandaag in alle rust een wortelkanaal behandeling gehad. alles stap voor stap wordt je verteld, en Marco trekt je er wel door!
Gouke
Visser
Zeer geïnteresseerd hoe het met je gaat en wat je bezig houd. Altijd een praatje waardoor je je op je gemak voelt en de behandeling relaxed ondergaat.Marco krijgt van mij een dikke tien.
Mirjam
Cornjum
Er wordt altijd goed uitgelegd wat er goed is en waar je aandacht voor moet hebben. En er is ook een prettige persoonlijke sfeer.
Rifai
Leeuwarden
Deze tandarts heeft magische deskundige handen. Nooit angst of ongemak. Mijn kinderen zijn bij hem opgegroeid. Hij benadert en behandelt hen uitstekend met de nieuwste ervaringen die hij op congressen leert.
JN Kingma Postma
LEEUWARDEN
Ik ben blij dat ik klant bij deze tandarts en mondhygiëniste ben
Willem
Leeuwarden
Naar de tandarts ga je niet voor je plezier, maar bij tandarts van der Schoot voel ik me altijd op mijn gemak.
Mike
Leeuwarden
Goede behandeling, stelt mensen op hun gemak. Hij is belangstellend naar het hele gezin, en neemt de tijd. En dat geldt ook voor de mondhygiëniste.
Marco
X
Olga
Leeuwarden
Prettige sfeer. Deskundig advies en behandeling. Zeer toegankelijk.
Tjitske
Leeuwarden
Ik vind het heel erg fijn, dat ik één keer zowel bij mondhygiëniste als tandarts terecht kan. Ook altijd perfecte afstemming en zorgvuldige tandzorg. Ook goed bereikbaar en toen ik problemen met een kies had na versturen van een mailtje meteen reaktie terug en kon meteen komen voor behandeling. Kortom zeer tevreden!
Karin
Leeuwarden
Wij zijn mee verhuisd met MJJ van der schoot, omdat we al 15 jaar goed worden geholpen. De kinderen gaan ook met plezier naar de tandarts.
Thea
Leeuwarden
Al jaren (met het hele gezin) tevreden client van Marco van der Schoot.
Monique
Leuk team ,vriendelijke mensen
Giuseppe fancel
Leeuwarden
Professioneel in aanpak, neemt de tijd voor je, geeft duidelijke adviezen in vervolgstappen.
28 July 2025
Hammie
Goutum
Prima bereikbaarheid, bejegening . Kundige tandarts en assistentes
27 July 2025
Monique
Wergea
De sfeer is goed en ook goede kwaliteit, in goed overleg wordt besproken wat de mogelijkheden zijn.
Janny de Dreu vdLaan
Leeuwarden
Vulling viel er uit, direct de volgende dag geholpen!
Gerrit Jan
Leeuwarden
Vriendelijke sfeer, tandarts kundig en altijd positief . Assistente zorgvuldig en met veel gevoel voor de patiënt ! 5 sterrenpraktijk!
Brigitte
Broukade 44
8912 CK Leeuwarden
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.