Prachtig kozijn, goede service

Mooi kozijn en kundig personeel voor de plaatsing

Positief

Juiste informatie en keurig gewerkt

• Kwaliteit kozijnen

Nette en vriendelijke werkers, het wordt naar wens gedaan

• Kwaliteit kozijnen

Goede kozijnen bouwer, absolute aanrader

In april 2024 drie kozijnen in Amsterdam laten vervangen door Ooms kozijnen. Alles is voorspoedig en volgens afspraak verlopen. Absolute aanrader. Goede communicatie. Komen hun belofte/offerte na. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de kozijnen. Daarnaast zijn ze ook scherp geprijsd. Bedankt.

Mooie producten

Fijn bedrijf met mooie kozijnen. Heldere communicatie en snelle levering

Geweldig!

Het begint allemaal bij contact met mensen, Bernard en Nicandra, super! Geïnteresseerd, de juiste vragen stellen, uitleggen van de mogelijkheden en het proces, professioneel inmeten en de levering! De nieuwe ramen in bestaande kozijnen zitten er perfect in, en dat is niet vanzelfsprekend! Wij zijn er zeer blij mee!

Zeer goede service genoten

bij ons (recreatie woning) liep het niet zo als het zou moeten gaan, maar door de goede service reacties was het snel en netjes opgelost. Met het eind resultaat zijn wij behoorlijk tevreden.

Prettig contact

Prettig contact en duidelijke afspraken. Uitgebreide offerte

Vakkundig geplaatst

Heel fijn meegedacht met alle mogelijkheden voor een op maat gemaakte pui. Nog steeds erg blij mee!

Kwaliteit

Kwaliteit super voor een goede prijs en de service is ook super

• Kwaliteit kozijnen

Fantastische kwaliteit in een authentiek jasje

Onze woning van 120 jaar oud is voorzien van nieuwe houten binnenkozijnen. Aan de buiten geen verschil en aan de binnenkant gewoon kiep kantel ramen met dubbel glas. Naast comfort door dubbelglas en geen tocht meer ziet het er prachtig uit!

Fijne samenwerking.

Na diverse bedrijven hebben langs gehad, waren zij de enige die goed luisterde naar onze wensen. Prachtige uitgevoerd. Heldere afspraken

• Kwaliteit kozijnen

Top, zeer vriendelijke en kundige professionals.

Wat een kwaliteit, service en professionaliteit. Wij zijn heel blij met onze prachtige houten kozijnen!

• Kwaliteit kozijnen

Heel blij met de nieuwe kozijnen!

Heel blij met de nieuwe kozijnen

• Kwaliteit kozijnen

Heel blij dat we warm de winter in gaan

Goede service, denken fijn met je mee en de kwaliteit van de kozijnen is echt top!

Zeer goed!

Wij zijn zeer goed geholpen door Ooms Kozijnen. Het kantoor houdt je erg goed op de hoogte wbt levertijd en andere informatie. De werkzaamheden verliepen zeer goed en netjes.

de Droogmakerij 86

1851 LX Heiloo

Over Ooms Kozijnen B.V.

Welkom bij Ooms Kozijnen uw partner op het gebied van kozijnen! Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij elke klus aan! Wij kunnen u helpen aan zowel Houten, Kunststof als Aluminium kozijnen en ontzorgen u van A-Z. Met ruim 25 jaar ervaring is Ooms Kozijnen geen vreemde speler in de wereld van kozijnen. Geen klus is te gek en wij zijn gespecialiseerd in de meest bijzondere kozijnen! Wij werken veel in Amsterdam en voor de meest bijzondere grachtenpanden en monumenten lopen wij niet weg! Uiteraard kunt voor alle opdrachten bij ons terecht en gaan wij graag voor u aan de slag! Onze offertes zijn altijd geheel vrijblijvend en dus zonder enig risico.