de Droogmakerij 86
1851 LX Heiloo
Welkom bij Ooms Kozijnen uw partner op het gebied van kozijnen! Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij elke klus aan! Wij kunnen u helpen aan zowel Houten, Kunststof als Aluminium kozijnen en ontzorgen u van A-Z. Met ruim 25 jaar ervaring is Ooms Kozijnen geen vreemde speler in de wereld van kozijnen. Geen klus is te gek en wij zijn gespecialiseerd in de meest bijzondere kozijnen! Wij werken veel in Amsterdam en voor de meest bijzondere grachtenpanden en monumenten lopen wij niet weg! Uiteraard kunt voor alle opdrachten bij ons terecht en gaan wij graag voor u aan de slag! Onze offertes zijn altijd geheel vrijblijvend en dus zonder enig risico.