Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Wij zijn Accessible Minds, experts in digitale toegankelijkheid, en wij ondersteunen overheidsinstanties, zorginstellingen, onderwijsorganisaties en SaaS-ontwikkelaars bij het bereiken van status A, om ervoor te zorgen dat hun online diensten en producten toegankelijk en inclusief zijn voor iedereen. Digitale toegankelijkheid is essentieel voor een inclusieve online wereld. Het gaat erom dat we digitale barrières verwijderen zodat iedereen, zonder uitzondering, kan genieten van alles wat het internet te bieden heeft. Onze missie is duidelijk: we streven naar een wereld waarin iedereen gemakkelijk en vrij toegang heeft tot digitale informatie en diensten. We doen dit door elke dag de toegankelijkheid van digitale oplossingen te verbeteren en te zorgen dat niemand achterblijft.