Correcte service

Nette ontvangst, werkzaamheden goed uitgevoerd, prima wachtruimte. Alleen jammer dat de koffiemachine defect was. Heel vriendelijk water aangeboden gekregen!

Prima, alles keurig verzorgd.

Lampje van de bandenspanning brand nog, ik hoopte dat het na de apk keuring uit m8jn dashboard zou zijn

Prima ervaring. Kleine tip. Als de jongens uit de werkplaats langs de balie lopen is het vriendelijk als ze gedag zeggen ip van recht vooruit kijkend door lopen.

Goede reparatie en persoonlijke service

Prima service en goed geholpen

Good

Well arranged.

• Would you recommend us? Yes

fijn bedrijf.

hier ben je klant en geen nummer

Snel,kwalitatief,vakmanschap vertrouwbaar!Aanrader!!!

Prima garage

Netjes te woord gestaan door Simon Komen in deze garage al jaren

top

snelheid en goede service.

Geweldige service

Auto werd opgehaald, onderhoudsbeurt en apk en weer netjes thuisgebracht! Erg blij mee!

Het personeel aan de balie en werkplaats verdienen de tien

Als ik een afspraak maakt aan de balie krijg ik daarna een mailtje met een andere tijd!!!!!heb daarvoor gebeld duurde erg lang en kreeg de keuze om terug gebeld te worden hebt mijn nummer opgegeven maar niet terug gebeld ben toen naar de balie in Doorn gegaan en de baliemedewerker heeft gezegd dat in zijn computer de juiste tijd stond ik hoefde me geen zorgen te maken deze man begreep het ook niet dus de tien is voor het personeel in Doorn dus firma Nefkens denk aan uw personeel goud waard!! Vriendelijke groetjes van een tevreden klant

Al jaren vaste tevreden klant

Meedenkend

Prima ,ik wist van te voren waar ik aan toe was m.b.t de kosten

Klantgerichte instelling ,prettig schept vertrouwen

helaas is het gevraagde euvel met de sleutel herkenning niet opgelost. Nefkens geeft aan dat dit via de dealer moet, Daarom niet de volle 5 sterren

Prima, goeie adviezen, terwijl het druk was, werd toch de tijd voor mijn verhaal genomen

goedeen snelle servicebeurt en uiterst schone auto terug

goedeen snelle servicebeurt en uiterst schone auto terug

Wachttijd was lang

Auto gebracht om 10:15 voor onderhoud en aangegeven dat ik zou wachten. Zou ca 2,5 uur duren Er zou een update uitgevoerd worden die helaas mislukte. Er was een ticket nodig om het op te lossen maar er scheen geen reactie te komen op het ticket. Om 15:15 werd de auto vrijgegeven zonder update . Er moet nu een aanvullend bezoek gebracht worden om de update alsnog uit te voeren E.e.a heeft denk ik niet zo zeer met de dealer in Doorn te maken, als wel het proces van tickets waarvan de oplossers het kennelijk te licht op vat

uitstekend

geen enkele klacht

Uitstekende garage

Zeer vriendelijke en goede garage en zeer behulpzame personeel, ik ben bij hun zeer tevreden klant

Prettige service

Geen wachttijden, goeie koffie

Alles goed

Snel gemaakt en weer onderweg!

Velperengh 2

3941 BZ Doorn