Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ben heel erg tevreden met de diensten
16 January 2026
Reindert
Zeewolde
Ik ben bij mr. Cox binnengekomen via de Raad voor Rechtsbijstand. Door mijn autisme vind ik het moeilijk om met onverwachte en onbekende situaties om te gaan. Ik werd tijdens het eerste gesprek op het kantoor in Amersfoort goed gerustgesteld en het hele traject is goed uitgelegd. Tijdens de zitting in Utrecht heeft mr. Cox mij uitstekend geholpen om mijn verhaal te doen en heeft zij mij goed aangevuld. Ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen met autisme of een andere psychische stoornis.
24 December 2025
Robin
Emmeloord
Ik ben goed geholpen door het gehele proces!!
19 September 2025
B
Amersfoort
Ik moet zeggen dat was gelijk actie genomen gesprek ingepland op zelfdedag en alles ging zo goed, Ben superblij, bedankt voor jou steun.
2 March 2025
Jeanliui
Amersfoort
Het was fijn door luca geholpen te worden in een situatie waar ik weinig kennis van had, dit was erg rustgevend op dat moment. Bedankt voor de hulp
28 February 2025
Danny
Soest
Mevrouw Cox ging er 100% voor en dat kan ik heel erg waarderen. Ik raad het iedereen aan.
28 February 2025
Montadar
Utrecht
mvr kon in een kleine tijdsperiode me bijstaan erg blij mee geweest.
Hyam
bunschoten-spakenburg
Een hele goeie advocaat en hele fijne aardige advocaat die ook goed uit legt hoe en wat heb niks om te klagen
Beveelt niet aan
Richard
Amersfoort
Ik werd snel geholpen, alles was erg duidelijk en transparant.
Omer
Amersfoort
Ik ervaarde een lieve vrouw die er graag wil zijn voor je en je wil helpen ik stond verbaast na der te kijken hoe ze het voor me opkwam en dat voelde geweldig !! Complimenten na Luca fox
22 July 2024
Mourad