Bij de praktijk(Bas) ben ik grotendeels van mijn angst afgekomen.door de rustige benadering en duidelijke uitleg. Denken goed mee met wat en hoe te doen . Ga zo door.
Alles ging prima
Vriendelijke meedenkende medewerkers. Duidelijk met afspraken. mailtje als geheugen steun. De praktijk ziet er verzorgd uit.
Bij periodieke controle van 5 min ( 28,83 euro ) wordt niet direct het probleem verholpen, dus moet je weer opnieuw afspraak maken. terwijl ik het gevoel heb dat het direct verholpen had kunnen kan worden Worden overigens ook wel heel veel foto's gemaakt, maar dat zal denk ik ook wel nodig zijn.
Prettige sfeer, duidelijke afspraken.
Al enige jaren naar volle tevredenheid patiënt in deze praktijk
Zeer ervaren en fijne tandartsen en ook mondhygiënist
Genoeg behandelingen gehad en ging prima. Tandarts was gelukkig heel alert op een verandering in mijn tandvlees.
Door scoliose kan ik niet goed in de stoel liggen voor een behandeling, het personeel bracht kussens om de juiste houding te kunnen aannemen . Tussendoor vroeg de tandarts of het vol te houden was en gaf aan hoe lang het nog ging duren. Top!
Al jaren patient met vele behandelingen, kronen, wortelkanaalbehandelingen etc altijd even vakkundig en vriendelijk behandeld door mijn vaste tandarts B Nijo. Ook de assistentes en het receptie personeel zijn heel goed.
Mijn ervaringen zijn altijd prima, wordt altijd perfect geholpen, kan niet beter.
De tandarts nam voldoende tijd om de pijnklacht te onderzoeken en te verhelpen.
Fijne praktijk met kundige, vriendelijke mensen
Alles met geduld behandeld
Ga bijna mn 30 jarige jubileum hier vieren, en al die jaren al super tevreden!
Zeer klantvriendelijke praktijk met zeer ervaren tandartsen, geeft goede adviezen en denken mee bij het maken van afspraken. Bij pijnklachten kan je vaak dezelfde dag nog terecht. Voor mij geen andere tandarts meer
Niets op aan te merken.
Ging lekker 'smooth' allemaal.
De eerste paar keer super nauwgezet, doortastend, duidelijk en vriendelijk geholpen door een jonge vrouwelijke tandarts. Helaas is zij verhuisd. Daarna een paar keer door verschillende jonge mannelijke tandartsen geholpen. Erg aardig en optimistisch, gebit zag er steeds prima uit, zeiden zij. Tot ik klachten kreeg en verwezen werd naar een endodontoloog. De controle-afspraak erna werd ik, naar mijn mening, weer alerter gecontroleerd door een vrouwelijke tandarts. Zij zag verschillende mankementen. Ik was blij met haar opmerkzaamheid. De keer erna heeft ze een plekje op mijn tandvlees gezien. Ze vroeg me na 3 weken terug te komen, tenzij het plekje weg was. Daarna door Bas Nijo verwezen naar de kaakchirurg, omdat Lisette v Dijk er niet was. Kaakchirurg ziet geen groot probleem, heeft me terug verwezen naar de mondhygiëniste, om het schoon te laten maken onder het tandvlees. Als het plekje over 6 weken niet weg is, terug komen bij de kaakchirurg.
Vriendeijk, humor en vakkundig. Gericht op probleemoplossing.
Tevreden
We zijn een paar jaar geleden overgestapt naar deze tandarts omdat mijn man veel negatieve ervaringen met zijn gebit en vroegere tandartsen had. Wat zijn we blij met Bas Njio (en al het andere personeel)! Vakkundig, ontspannen, vriendelijk!
Goede mondzorg!!
Goede gebitverzorging