Laden reviews...
320 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat de medewerkers met compassie werken en de organisatie vlot verloopt. De communicatie is vaak duidelijk en respectvol. Klanten waarderen de aandacht voor hun verdriet en de professionele begeleiding. De ervaringen zijn overwegend positief.
Ik geef jullie een 10. Tot in de puntjes verzorgd. Zelfs extra kandelaars voor de kleinkinderen.
25 August 2026
M.R.
Haarlem
Remy, de uitvaartverzorger, nam alle tijd om relevante zaken met ons goed door te spreken en hielp ons, vanuit zijn ervaring, de uitvaart plechtigheid naar onze wensen vorm te geven. Bij de interne communicatie ging niet alles perfect, maar dat leidde niet tot onoverkomelijke issues. De medewerkers van de drukkerij voelden goed aan wat wij wensten en waren in staat om de rouwkaart met relatief weinig correctieslagen goed te krijgen. Een iets duidelijkere toelichting met betrekking tot de afhandeling van het drukwerk en de wijze waarop het digitale programma voor foto's en muziek werkt, had handig geweest. De locatie van Ename aan de Fred Roeskestraat in Amsterdam voldeed volledig aan de verwachting. Zeer geschikt voor wat wij voor ogen hadden. Over de rol en taakopvatting van de medewerkers vóór en tijdens het afscheid niets dan lof.
23 August 2026
Rob
Almere
Goed opgevangen en behandeld en ook snel de volgende dag een afspraak met consulent, ook goed behandeld en ook goede uitleg voor van alles al met al niets op aan te merken. Toppie
21 August 2026
M.
Haarlem
Alles goed verlopen, complimenten aan uitvaartverzorger
W.C.M.
Amsterdam
Een betrokken en vakkundig begeleiding van het gehele rouwproces.
T.L.H.G.
Nieuwegein
Alles was goed geregeld
M.E.
Zeist
Mevrouw I. Kok had de begeleidingen van de crematie van mijn vrouw zeer goed gedaan. Veel voor mijn kinderen en mij tot in de puntjes geregeld wat ons wensen waren. Heel veel complimenten en alle lof voor uitvaartcentrum en Mevrouw Kok.
S.H.E.P.
Amsterdam
Goed verzorgde uitvaart die prima bij onze familie past.
P.
Kroese
Met een lach en een traan het was een mooie en waardig afscheid. Geen enkele moment dat we ons moesten haasten dat gaf een heel goed gevoel
16 August 2026
M.Ceelen
Aalsmeer
Zeer deskundig een mooie uitvaart en uitstekend geregeld dank voor alles
S.M.A.
Purmerend
Sorry voor de late reactie! Wat een geweldige hulp en steun hebben wij van jullie gehad!! Een pluim voor iedereen die ons heeft bijgestaan in de emotionele en moeilijke tijd toen onze moeder onverwacht was overleden. Iedereen stond meteen klaar om ons bij te staan maar onze dank gaat vooral uit naar Chantal Harteveld! (Amsterdam zuid) Wat zij allemaal niet gedaan heeft om met ons mee te denken en het naar onze wens te maken was geweldig. Dank je wel Chantal!! We hebben ook veel complimenten gehad over hoe alles is verlopen.
Melisande Arends
Zaandijk
Goed verzorgd
CEES
HAARLEM
Het was heel goed verzorgt
J.
IJMUIDEN
Alles was goed geregeld,de kaarten waren nog wel een dingetje ik heb daar over moeten bellen de proefdruk kwam pas na mijn belletje en toen moest alles nog met spoed gedrukt en naar ons gebracht worden om de kaarten nog op tijd verzonden te krijgen. Uiteindelijk wel goed gekomen maar het gaf wel erg veel stress.
S.
Hoofddorp
Een ieder betrokken en meedenkend. Dankbaar dat de uitvaart perfect verlopen is.
S.R.
Amsterdam
Met het opbaren van mijn moeder zijn we goed geïnformeerd en met respect haar verzorgd de uitvaart was respectvol verlopen fijne lieve medewerkers we zij. Heel tevreden Annie heeft dat zo gewild dat was haar wens ben blij dat het zo is verlopen
J.W.
Utrecht
Goed en zorgvuldig.
P.W.
Amsterdam
Uitvaartverzorger Dennis Verburgt en collega's nemen alle tijd voor u om een mooi en waardig afscheid te organiseren. Adequaat en menselijk.
P.I. Blanckenburg
Heemstede
De communicatie verliep goed , als er een vraag was werd deze vrijwel direct beantwoord
D.
Driel
De uitvaart van m’n moeder is tot in de puntjes goed geregeld geweest. Ik kijk er tevreden op terug, met een lach en een traan.
7 August 2026
Dionne
Assendelft
Het verliep soepel en naar wens allen hebben mij gecomplimenteerd met een goed verzorgde uitvaart dankzij de hulp en toewijding van het personeel van ename hebben we dat neer kunnen zetten Mijn dank is groot
7 August 2026
C.
Amsterdam
Ervaring was goed, netjes verzorgd en mooie zaal
4 August 2026
C.D.
Purmerend
Dhr Bas Spoelstra heeft alles netjes geregeld en regelmatig contact gehouden. Klasse, warm aanbevolen Ename.
28 July 2026
D.V.A.
Zeist
Martijn heeft het allemaal goed met ons doorgenomen en goed begeleid.
28 July 2026
Y.A.J.
Mijdrecht
Fijn de mogelijkheden kunnen bespreken. Bij het Uitvaartcentrum liep alles netjes.
27 July 2026
Henk
Almere
Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg.
Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd.
Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.
Fred Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam