Laden reviews...
70 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven consequent een vriendelijke en behulpzame service aan. De communicatie is duidelijk en vlot, en de aanpak is professioneel. De feedback benadrukt vertrouwen in het personeel en een vlotte afhandeling van vragen en reparaties. Al met al wordt de ervaring als betrouwbaar en klantgericht omschreven.
Vanaf het eerste contact betreffende een proefrit ontstond er bij ons vertrouwen in dit bedrijf. Die auto van de proefrit is het niet geworden, maar wel een andere mooie Citroën. Alle afspraken rondom deze aankoop werden keurig nagekomen. Een wens van ons i.v.m. de banden werd direct ingewilligd. Het hele bedrijf ademt een sfeer van goed persoonlijk contact. Als klant voelden wij ons gekend en herkend. Dat was erg fijn. Onze Citroën rijdt daarbij ook nog eens perfect! Dit bedrijf is een aanrader.
Nick
Vlijmen
Ik heb een occasion gekocht bij Vos Zanddonk B.V. en vond de service hierbij vriendelijk en professioneel.
Gerard Vet
Den Haag
Ben keurig geholpen en ook snel een in ruil voorstel gekregen. Heb uit eindelijk een mooi voorstel gekregen en mijn auto in geruild voor een prachtige mooie DS3. Keurige af levering en alles naar afspraak af gerond. Ben er blij mee en zeker een bedrijf die ik aan beveel.
Robin
Almere
Zeer op de klant gericht Bijna alles is mogelijk Bij kleinigheid wordt je meteen geholpen
Peter
Sprang Capelle
Bij de aankoop van onze nieuwe auto zijn we goed geïnformeerd. Waren echt klantvriendelijk en luisterde naar onze wensen. Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe auto.
Henk
Cj tholen
Ijmuiden
Het voelde als een vertrouwd adres. Fijn geholpen.
9 September 2025
M.
Sprang-Capelle
Even geholpen "tussendoor" met een spijkertje in mijn band. Vriendelijk en professioneel. Ik was vóór de afgesproken tijd om te komen al weer klaar. Tijdens het wachten was de showroom een aangenaam tijdverdrijf met een heel mooi en divers aanbod voor alleszins beschaafde prijzen.
1 September 2025
Gregoor Somers
Rosmalen
Ik heb altijd te maken gehad met ‘snelle jongens’ bij het kopen en verkopen van auto’s. Dit was een totaal andere ervaring! Het bedrijf is eerlijk, communiceert open en is heel klantvriendelijk. Het bedrijf is gemoedelijk, waardoor je je een beetje ‘part of the family’ voelt. Ik kreeg een eerlijke prijs voor mijn auto. En ik mocht mijn nieuwe auto als een kado uitpakken, letterlijk, echt top! Ik blijf hier klant!
30 August 2025
Kaatsheuvel
29 August 2025
Jac Thiel
Waalwijk
Ik had een auto gezien naar ons zin en toen ik voor deze auto belde bleek deze er net op te staan. De volgende dag konden wel al terecht voor een proefrit en hebben we de auto gekocht. Prima service en goede communicatie over de koop en moment van afhalen!
26 August 2025
Monique van der Knaap-Tanke
Harmelen
Fijn personeel, hulpvaardig en zeer kundig.
Michael Westerlink
Drunen
Er viel niets tegen en alles mee.
Hans Sluijters
Boxtel
Word altijd goed en vriendelijk geholpen
Rianne
Drunen
De service is gewoon goed geregeld. Niet moeilijk doen , gewoon netjes afgehandeld.
Harold
Genderen
Het contact met de verkoper Marty is aangenaam en deskundig.
RMW
Noord-Brabant
Zowel via telefoon en mail een correcte behandeling van zaken Prettige ervaring tot nu toe, geen overdijvend onvangst en afwikkeling van de overeenkomst.
24 August 2025
Martin Willemstein
Alphen aan den rijn
Ik,had mijn keuze gemaakt via internet en ondanks dat ik toch vanuit ROERMOND MOEST KOMEN DE GOK GEWAAGD, ook kreeg ik een goede prijs terug voor mijn auto. Auto beviel gelijk en gesprek verliep prima sus afspraak gemaakt om hem 10 dagen later op te halen.
22 August 2025
Jack
America
Wordt altijd vriendelijk en volgens afspraak geholpen. Bij calamiteiten direct en kundig.
22 August 2025
Martin.
Waalwijk
Prima service,.Aanbodsite van occasions mag wel wat kritisch naar gekeken worden . Niet alle opties kloppen. Voor de rest niks mis mee.
27 May 2025
Bart
Waalwijk
Wij zijn hier heel erg goed geholpen ...vriendelijk en vertrouwd
25 May 2025
Peter Blom
Waalwijk
Na een aantal jaren weer terug bij Citroën.
Ton
Waalwijk
Zeer goede ervaring met de koop van mijn auto met bijbehorende service. Een aanrader.
Gert
Woudrichem
In een prettige sfeer de gewenste auto bekeken, een proefrit gemaakt en koop en inruil besproken. Bij de aflevering dezelfde goede ervaring, alsook met de nazorg. Daarom 5 sterren!
J. van der Heijden
Breda
Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.
Zanddonkweg 2
5144 NX Waalwijk