Een prima bedrijf met eerste klas service.

Wijz zijn uitstekend geslaagd met onze aankoop en werden zeer goed geholpen door Martie Wellens..

Ben heel goed en op een rustige manier geholpen

Ik hoop dat de service in de komende tijd zo blijft

Heel fijn en plezierig geholpen

Uitermate gezellige en fijne ontvangst. Verkoopgesprek verliep vlot en gemakkelijk, we kwamen snel tot elkaar en ook de totale afwikkeling van de verkoop was keurig netjes. Ook bij het afhalen van de auto was duidelijk te zien, gericht op de klant, verrassingseffect hoe de wagen werd onthuld, de Heer Vos weet wat het woord klant betekent. Wij kunnen VOS Citroen van harte aanbevelen.

Top garage bedrijf

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Van Verkoop tot met garage loop het gesmeerd. Ik kan iedereen aanraden om hier een auto te kopen.

Heb een auto gekocht, dat ging prima.

De rest moet nog blijken. So far so good.

Uitstekende service! Klantvriendelijk.

Staan altijd voor me klaar. Sevice is uitstekend.

prettige en correcte afhandeling.

Van binnenkomst tot vertrek betrouwbare en correcte wijze behandeld. Gebeurt lang niet overal. Zeker als men niets koopt.Dus alles prima. Hopelijk blijft dat ook zo.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam, auto gekocht, en helaas toch voor iets kleins gebruik gemaakt van de garantie. Mooi leenauto stond klaar en tussendoor op de hoogte gehouden en het probleem opgelost. Voor mij is dit bedrijf een aanrader.

Zeer fijn en goed geholpen!

Via autoscout hier een auto gezien en bij het bezoeken van het bedrijf netjes te woord gestaan en een proefrit mogen maken. Daarna een nette prijs afgesproken voor de auto en de auto gekocht. Nu al een paar weken zeer tevreden met de auto. Aanrader!!

Vriendelijk, meedenkend

Al jaren klant naar tevredenheid

Prettig

Netjes ontvangen bij de dealer. Eerlijk en fijn gesprek door duidelijke communicatie. Aanpassend vermogen om wensen van de klant te kunnen realiseren.

Kon ivm blessure auto niet ophalen, werd zonder probleem thuisgebracht

Fijne en persoonlijke benadering

Vanaf het eerste contact betreffende een proefrit ontstond er bij ons vertrouwen in dit bedrijf. Die auto van de proefrit is het niet geworden, maar wel een andere mooie Citroën. Alle afspraken rondom deze aankoop werden keurig nagekomen. Een wens van ons i.v.m. de banden werd direct ingewilligd. Het hele bedrijf ademt een sfeer van goed persoonlijk contact. Als klant voelden wij ons gekend en herkend. Dat was erg fijn. Onze Citroën rijdt daarbij ook nog eens perfect! Dit bedrijf is een aanrader.

Vriendelijke en professionele service.

Ik heb een occasion gekocht bij Vos Zanddonk B.V. en vond de service hierbij vriendelijk en professioneel.

Vriendelijk en correct

Ben keurig geholpen en ook snel een in ruil voorstel gekregen. Heb uit eindelijk een mooi voorstel gekregen en mijn auto in geruild voor een prachtige mooie DS3. Keurige af levering en alles naar afspraak af gerond. Ben er blij mee en zeker een bedrijf die ik aan beveel.

Altijd correct en naar wens

Zeer op de klant gericht Bijna alles is mogelijk Bij kleinigheid wordt je meteen geholpen

Goede ervaringen bij Vos.

Bij de aankoop van onze nieuwe auto zijn we goed geïnformeerd. Waren echt klantvriendelijk en luisterde naar onze wensen. Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe auto.

Eerlijk bedrijf

Fijn geholpen.

Het voelde als een vertrouwd adres. Fijn geholpen.

Zoals altijd professioneel en aimabel

Even geholpen "tussendoor" met een spijkertje in mijn band. Vriendelijk en professioneel. Ik was vóór de afgesproken tijd om te komen al weer klaar. Tijdens het wachten was de showroom een aangenaam tijdverdrijf met een heel mooi en divers aanbod voor alleszins beschaafde prijzen.

Eerlijk, gemoedelijk en klantvriendelijk

Ik heb altijd te maken gehad met ‘snelle jongens’ bij het kopen en verkopen van auto’s. Dit was een totaal andere ervaring! Het bedrijf is eerlijk, communiceert open en is heel klantvriendelijk. Het bedrijf is gemoedelijk, waardoor je je een beetje ‘part of the family’ voelt. Ik kreeg een eerlijke prijs voor mijn auto. En ik mocht mijn nieuwe auto als een kado uitpakken, letterlijk, echt top! Ik blijf hier klant!

Goede service,,klantvriendelijk

Goed contact en communicatie

Ik had een auto gezien naar ons zin en toen ik voor deze auto belde bleek deze er net op te staan. De volgende dag konden wel al terecht voor een proefrit en hebben we de auto gekocht. Prima service en goede communicatie over de koop en moment van afhalen!

Geweldig bedrijf.

Fijn personeel, hulpvaardig en zeer kundig.

Zanddonkweg 2

5144 NX Waalwijk

Over Automobielbedrijf Vos Zanddonk B.V.

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.