Zie titel
Fijn team, ben prima geholpen.
Fijne ontvangst en goede service
Alleen de implantaten (twee stuks in de onderkaak) zijn geplaatst door de Waalsprong. Het nieuwe kunstgebit is gemaakt door Tandarts de Jong in Nijmegen. Overigens ook een aanrader.
Fijne en vriendelijke tandarts en mondhygiënist. En lekker dicht in de buurt.
Zie hierboven
Afgesproken tijd, meer dan half uur wachten.
Al jaren klant bij de heer Essed zelf, maar onlangs door de heer Özkan geholpen. Erg fijne uitleg en goede behandeling.
Onderling was er nog al veel communicatie tijdens de behandeling. op den uur wist ik niet meer of dat ik werd aan gesproken.
goed en kundig
Nvt
Persoonlijke benadering en het feit dat ze keurig op tijd werken is voor mij zeker de reden dat ik bij deze nieuwe praktijk zal blijven
Mijn eerste ervaring hier betrof een losse kroon. Ondanks dat ik pas net was aangemeld, kon Ik dezelfde dag terecht en het werd perfect en snel opgelost.
Prima, spreek alleen dag (maandag) af wanneer tandarts Ralf Essed in de praktijk is.
Erg fijne tandarts met dito personeel. Eerlijk, omdat ze alleen doen wat ze moeten doen. Krijgt ook fijne uitleg over hoe je nog beter het gebit kunt onderhouden. Aan te bevelen dus!
Zie bovenstaand.
Tweede consult. Geen klachten. Halfjaarlijkse controle en behandeling door de mondhygiënist. Fijne omgeving. +
Fijne tandarts, vriendelijk personeel. Zeer tevreden
Zeer fijne tandartspraktijk. Vriendelijke medewerkers, tandartsven mondhygiënist. Absolute aanrader
De tandarts, assistente, stagiaire en receptioniste waren allemaal heel aardig en hielpen ons goed!
Wordt prettig geholpen. De nieuwe locatie is goed gezien de verhuizing van de praktijk bij Ralf Essed thuis naar de Waalsprong is wel een verbetering. Communicatie graag via mail aangezien ik doof ben. Als het moet via mijn dochter Mariska Gerritzen-Blankert. Haar mobiel nummer heb ik op 12 mei 2025 aan de balie doorgegeven. Was jammer dat ik vooraf van de verhuizing niet op de hoogte werd gebracht en gelukkig ben ik ondanks de geplande afspraak in oude locatie toch in nieuwe locatie geholpen.
Nvt
nvt