Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Nadat ik gad gebeld over mijn situatie stond er diezelfde middag nog een monteur op de stoep om te checken of het allemaal mogelijk was. Aanleg van glasvezel was snel verlopen en we genieten al een jaar van stabiel internet.
16 January 2025
Job
Beste Job,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat uw ervaring met onze service zo positief was.
Met vriendelijke groet,
Team Glasvezel Assendorp
Nadat mijn internetsnelheid op 'onverklaarbare' niet in de buurt van het maximum kwam, vroeg ik ondersteuning van Glsvezel Assendorp. Het antwoord van de medewerker was helemaal correct ingeschat. Na het vervangen van een kabeltje was de internetsnelheid meteen op peil. Het antwoord was snel, prettig en accuraat, dus daarmee was ik tevreden.
29 May 2024
Robert
Beste Robert,
Fijn dat wij een goede oplossing hebben kunnen aandragen.
Team Glasvezel Assendorp
Uitstekende service en snelle hulp
15 April 2024
Leen
Team Glasvezel Assendorp
Ik had last van regelmatige dips in mijn internetsnelheid en kreeg van de klantenservice per mail een aantal hele concrete tips toegestuurd. Na het toepassen van de eerste tip was het probleem direct verholpen. Het gesprek met de klantenservice van Glasvezel Assendorp verliep op een heel prettige wijze.
28 March 2024
Kenneth
Zwolle
Fijn dat onze aangedragen oplossingen hebben geholpen.
Dank voor de mooie beoordeling.
Groet,
Team Glasvezel Assendorp
Goede service. Bij vragen snel een goed antwoord. Ik merk ondanks intensief gebruik geen storingen. Tv kan ik niet over oordelen
12 March 2024
Pieter
Beste Pieter,
Met vriendelijke groet,
Team Glasvezel Assendorp
Ik liep bij de installatie van het internet 2 keer achter elkaar tegen een probleem aan. Telkens de servicedesk gebeld en ik werd daarna vlot en adequaat geholpen. Wat mij betreft een pluim voor de service en klantvriendelijkheid van de helpdesk.
15 February 2024
Martin Alexander Vosjan
ZWOLLE
Beste heer Vosjan,
Team Glasvezel Assendorp
Ik woon nu bijna een jaar in Assendorp en het internet werkt uitstekend! Ik heb nog nooit problemen gehad en ben er erg blij mee!
14 December 2023
Janna
Assendorp
Bedankt voor de mooie recensie!
Team Glasvezel Assendorp
Glasvezel Assendorp het snelste glasvezelnetwerk in de wijk Assendorp in Zwolle!
Bewoners van de wijk Assendorp kunnen kiezen voor snel en stabiel glasvezel. Vanwege ons lokale karakter profiteren inwoners van persoonlijke service en scherpe tarieven.
Kijk voor meer informatie op www.glasvezelassendorp.nl
Prins Hendrikstraat 9
7721 CZ Dalfsen