Gemakkelijk

Duidelijke website ook voor ( ouderen). Als je een pasje wil vraag je die aan . En als er een rekening betaald moet worden vind ik het fijn dat je een e-mail krijg wanneer de kosten worden afgeschreven.

Slechte vergoeding

We maken zeer veel kilometers naar fysiotherapie en ziekenhuis omdat mijn vrouw Parkinson heeft en daardoor niet mag en kan autorijden. Heb jullie gevraagd hoe in aanmerking te komen maar moet ieder apart en dus niet toereikend. Daarvoor betalen we dan € 4500 per jaar

Alles wordt altijd snel en correct geregeld

Tot nu toe geen klachten

Goede service en klantvriendelijk

We zijn zeer tevreden over alle voorzieningen

Voor ons top geregeld

Voor ons alles top geregeld!

goede ziekteverzekering

als ik een ceclaratie indien word dit vlot afgehandeld

Vlotte afhandeling maar onvoldoende dekking

Nu twee jaar verzekerd bij De Friesland, en inmiddels al drie keer slechts een gedeeltelijke vergoeding ontvangen voor een behandeling bij een logisch gekozen zorgverlener die geen contract heeft met De Friesland. Dat was me bij m’n vorige verzekeraar nog gebeurd.

Tevreden

Ik kan alleen maar zeggen dat wij tevreden zijn, als we informatie willen dan krijg je ook uitgebreid antwoord

Het getal acht zegt voldoende

Het getal acht is volgens mij voldoende

Erg tevreden. Alles is duidelijk.

Snel geld op je rekening

Denken met je mee

Supervlot!

Indienen van facturen appeltje eitje bij De Friesland. Geen overbodige handelingen, gewoon uploaden die declaratie en that's it. En de volgende (werk)dag al uitgekeerd. Het bewijs dat het zo kan!

Tja

Aan 1 kant mooi dat jullie tandarts rekening (codes) willen betalen. Maar als je rekening hebt van 3500€ en er wordt maar 500€ per jaar betaald. Dat is dat tegen de gezindheid van de mens in dus slecht voor een zorgverzekering

Altijd goed behandeld

Goed te woord gestaan plus uitleg correct

Betrouwbare en persoonlijke zorg (verzekering)

Altijd bereikbaar om zorg te bespreken en mee te denken voor oplossingen. Snel en volledige vergoeding van mijn zorg. Persoonlijke benadering. Prettig.

Altijd bereikbaar en goed advies

Snelle afhandeling!

Alle zaken die ik ingediend heb zijn elke keer snel en naar tevredenheid behandeld!

Heb niets te klagen

Goeie afhandeling tot nu toe

Goeie Indo bij vragen stellen

Goede zorgverzekering.

Prima overzicht in de gemaakte kosten, in vergelijking met anderen niet duur voor het pakket dat ik gebruik. Het loopt gewoon goed zonder problemen.

altijd tevreden

ik ben al jaren lid van de Friesland en ben dat alle tevredenheid

Redelijk goed

De premies worden onbetaalbaar maar altijd erg behulpzaam als er iets is

Goede ervaring

Geen klachten

Snel en korrektbuitend

In buitenland in ziekenhuis gelegen(mijn vrouw) maar had goede hulp volgens mij eurocros vr gr jan

Sophialaan 50

8911 AE Leeuwarden

Over De Friesland

Wij gaan voor de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland. Daar hebben we elkaar voor nodig.