Ik ben een angstige patiënt, zie weken ervoor al tegen het tandarts bezoek op. Maar de tandarts zelf daar ligt het echt niet aan. Een goede, betrouwbare tandarts die rekening houdt met de wensen van de patiënt.
Vriendelijke ontvangst en professionele uitstraling
Fijne mensen, belangstellend, geruststellend, praten niet over je heen wat erg prettig is
Mijn ervaring met praktijk is prima, wij zijn erg blij met Marleen en haar team. Met betaling via infomedics ben ik niet zo blij. Infomedics is eigenwijs en niet ontvankelijk. Stuurde mij bijna drie jaren later nog een factuur die ik niet meer kon declareren en wilde daarna op geen enkel mogelijke manier meedenken om iets op te lossen, terwijl zij de fout hebben gemaakt.
fijne tandartspraktijk met heel fijn personeel.
Goede kundige behandingen. Prettig personeel.
Zowel mondhygiëniste als tandarts leveren goed en snel werk. Soms wel het gevoel dat het wel erg zakelijk is geworden. De laatste vraag kan ik bv niet beantwoorden, want de mondhygiënisten stellen zich nooit voor. Naam onbekend. Over zakelijk gesproken: Beste klant??? Ik word liever door een arts als patiënt gezien.
Hele fijne lieve tandarts, ze denken allemaal echt met je mee, ook als je ergens angstig voor bent. Ik ga nooit meer weg bij deze tandarts
Alles correct
Een prettige, persoonlijke benadering door allemaal professionele, deskundige medewerkers.
Er wordt altijd rekening gehouden met wanneer er behandeling plaats gaat vinden. En ik vind iedereen erg vriendelijk, aardig , maar zeker ook bekwaam in ieders vakgebied.
Al jaren bezoek ik deze praktijk met volle tevredenheid.
Vriendelijke en belangstellende medewerkers
Dames zijn allemaal erg lief voor de kinderen. Het wordt bijna een feest om naar de tandarts te gaan. Ook de behandelingen zijn goed na mijn inziens
Van assistent, mondhygiënist tot tandarts klopt het. Vriendelijk, vrolijk, adequaat en professioneel.
Prima praktijk met veel ervaren prettig personeel
Prettige sfeer onder het personeel Goede service En deskundigheid
Het is een fijne praktijk, met sympathieke mensen die hun werk zorgvuldig uitoefenen. Ze werken keurig op tijd, ik hoef nooit lang te wachten en ook voor spoedgevallen kun je snel terecht
Nette en fijne praktijk en vriendelijk personeel