Snel gelegd, vriendelijke medewerkers!

Goed verkoopgesprek, duidelijke afspraken die goed zijn nagekomen. Heel aardig installatieteam (Tim, Timo en Julian). Alle vragen werden geduldig en helder beantwoord. Problemen die wij zagen , waren er niet of werden snel opgelost Er werd snel en nauwkeurig gewerkt. Om 13.00 uur liepen de eerste kWh’s binnen. Alles keurig opgeruimd! Een aanrader!!

goede afspraken en ervaren mensen.

Wij werden bezocht door Morris die ons helder vertelde wat wij konden verwachten en wat de kosten waren. Uit drie partijen gekozen voor solar installatie groep. Eerder dan verwacht kregen we de afspraak voor het plaatsen van de panelen. In storm, wind en regen hebben Melvin en zijn collega de panelen geplaatst en uitleg gegeven. De volgende dag nog hele goede ondersteuning gekregen van Melvin via whatsapp. Wij zijn dik tevreden en laat de zon maar komen.

Super bedrijf

Van het verkoopgesprek tot aan de installatie alles super. Zeer klantvriendelijk en meedenkende mensen. Kortom, zeer tevreden

Uitstekend werk afgeleverd voor een goede prijs!

Uitstekend werk afgeleverd voor een goede prijs. Erg professionele installateurs!

Gebrekkige communicatie maar snelle plaatsing

Helaas liet de planning wat te wensen over. Een afspraak werd op het laatste moment doorgegeven, waarop we naar huis gingen om er te zijn voor de afspraak, maar deze uiteindelijk toch niet door ging vanwege te slecht weer. Na telefonisch contact uiteindelijk toch binnen redelijke termijn opgelost. Het plaatsingsteam (Tim en Timo) werkte snel en zorgvuldig. Nu de zonnepanelen er liggen zijn we er erg blij mee.

Goed werk komen afspraken na

Henny de vert heeft mij goed geholpen Hij komt uit Rijswijk is een paar keer langs geweest om in te vullen papieren voor Warmtefonds Zelf veel warmte fonds moeten bellen Dondedag is er geïnstalleerd en liggen de 8 panelen op dak Pok goed kontakt gehad met kantoor Solar altijdbereid om te helpen Al met al goed tevreden ook over de monteurs goed werk. Vert kishen uit Rijswijk goed werk geleverd Goed advies Enz

Top geregeld, van begin tot eind.

Ik heb de hele samenwerking met Solar installatie groep als zeer prettig ervaren. Zowel tijdens het gesprek voor een offerte, plannen van de afspraken, als de toppers die de panelen hebben gelegd (Tim en Timo). Alles zeer duidelijk besproken en dan ook totaal geen minpunten kunnen ontdekken.

Enthousiaste en deskundige mensen

Alles werd netjes overlegd en besproken niets werd zonder overleg gedaan. Er is netjes gewerkt alles is netjes achtergelaten. Ze zijn klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben. Ook panelen op onze aanbouw was geen probleem. wij zijn tevreden met het resultaat bedankt!

Top service

Snel op gelost. Dankjewel Obaid

Puike service

Vandaag zijn onze zonnepanelen geplaatst door Timo en Tim. Klasse! De mannen waren mooi op tijd, werkten netjes en hard. Ze waren deskundig en hebben goed meegedacht. We zijn uitermate tevreden over het gehele traject van Solar.

grandioos

een bedrijf dat zijn afspraken na komt monteurs waren op tijd en alles netjes geinstalleerd ik had later toch nog een klein probleempje gebeld dit werd netjes opgelost top een bedrijf dat nog service hoog heeft staan

prima enthousiaste deskundige mensen

Een en al passie en deskundigheid. Nabellen, vriendelijkheid. alle lof!

Almost perfect offer to install

I cut only half point and thats because planning part needs improvement. When you make a deal I think you should reserve installation date at that time, not after initial payment & investigations. That might cause problems. Installation is almost perfect, the guys are capable & fast. Price is good in compare to similar offers. Only differ is not 30 year but 25 year warranty, I guess that is not important, what we can do only improve installation warranty period. That will be good if you can deliver 5 years of that not 2. Bu in general I am happy so far..

Zonnepanelen zijn netjes geplaatst en aangesloten

De monteurs die bij ons kwamen waren jong maar adequaat voor de taak. Werken vlot en geroutineerd. Tim en timo bedankt voor de plaatsing en silas voor het advies!

Een geweldig team !

Ik heb Solar benaderd om panelen te plaatsen in Belgie. Waar ik niet voldoende bij stilstond is dat er hier leistenen dakpannen zijn en niet zoals die in Nederland. Evengoed zijn 2 medewerkers, Timo en Stef, enthousiast aan het werk gegaan en hebben met creatieve oplossingen de klus geklaard. Ik was erg onder de indruk van hun werk-ethiek. Ik heb dat in Nederland wel eens anders gezien. Ik kan dit bedrijf en deze heren van harte aanbevelen !!

Een prima bedrijf welke zeer klantvriendelijk is, met kundig personeel.

Het begint met een thuisbezoek waar alles uiteengezet wordt, en ter plekke wordt bekeken wat mogelijk is. Dat was voor ons echt een nieuwe ervaring. Tevens is er vanuit het bedrijf steeds telefonisch contact of alles duidelijk is en of we nog vragen hebben. Op de dag van de installatie kregen we te maken met vriendelijke en kundige mensen waaraan we alles konden vragen. Ook na de plaatsing van de panelen werd er telefonisch geinformeerd of alles naar wens was verlopen. Ook kunnen we altijd nog terugvallen op het bedrijf als er zich problemen voordoen. Tevens wil ik nog vermelden dat dit het enige bedrijf was die de panelen wilde plaatsen met de situatie dat er zich een serre bevond op de begane grond.

Top service!

Vakmensen die er écht verstand van hebben!

Snel afgehandeld

Enkele weken geleden maakte ik een afspraak voor een offerte voor zonnepanelen. Het maken van de afspraak verliep soepel en een adviseur kwam bij mij thuis om alles door te nemen. Na goed advies en een offerte hadden wij al snel een keus gemaakt. Tussendoor werden mijn vragen snel en netjes beantwoord. Solar installatie groep dacht mee en was flexibel. Zo kwamen zij al eerder de kabel voor de zonnepanelen leveren zodat wij deze alvast tijdens de verbouwing neer konden leggen en weg konden werken voordat de stukadoor kwam. Er werd contact gelegd voor een afspraak van de installatie en die kon nog sneller dan verwacht plaatsvinden. Op de dag van de installatie was er wat vertraging opgelopen bij een andere klus. Ik had het gewaardeerd als ik hier zelf niet achteraan had hoeven bellen aangezien ze enkele uren later dan gepland arriveerden. Desondanks hebben ze de klus dezelfde dag nog afgemaakt. Prettige toelichting en uitleg gehad en alles werkt naar behoren. Hele goede ervaringen met dit bedrijf en zou het zeker anderen aanraden !

professioneel en vriendelijk

Al lang nagedacht om zonnepanelen te plaatsen en eindelijk de stap durven zetten. Goede ervaring gehad met solar installatie groep, de monteurs hebben professioneel en op veilige wijze de panelen bij mij thuis geplaatst en de installatie is zonder problem verlopen. Tevreden met het resultaat

Top ervaring!

Prijs kwaliteit verhouding zit helemaal goed hier. Vragen werden super snel en duidelijk beantwoord. Bedankt voor de fijne service!

Aanrader!

Top organisatie, recht toe recht aan communiceren en komen hun afspraken na. Aanrader!

Zeer kundig en snel werk geleverd!

Samen met mijn broer (woont een stuk verderop) gekozen voor 10 & 14 Denim panelen met micro omvormers van Enphase. Kreeg een jonge gast aan tafel (Morris) met onverwachts veel kennis & expertise. Hiermee heeft hij ons snel weten te overtuigen en na een kleine 5 weken lagen ze keurig op het dak! 10/10!

Prima installatie!

Via een familielid in contact gekomen met Solar Installatiegroep, goed en zeer professioneel advies gekregen van Kishen en de keuze gemaakt om 12 AEG glas/glas panelen op mijn dak te leggen. Zowel de schouwer als monteurs hebben hierna uitstekend werk geleverd, nu hopen op wat zonnige dagen!

Fijne service!

Bij ons zijn 14 zonnepanelen geplaatst. 7 aan de voorkant en 7 aan de achterkant. Super tevreden over het gehele leverproces. Adviseur Obeid heeft alles meerdere keren duidelijk uitgelegd en ook echt goed meegedacht voor de best passende oplossing. Na opdracht werden wij keurig netjes per mail op de hoogte gebracht van de voortgang. De afspraak van de schouwing en installatie keurig netjes conform afspraak. De installatie ook netjes verlopen. Keurige uitleg gehad van wat er ging gebeuren. Na installatie is alles netjes opgeruimd en hebben de monteurs me uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat en de installatie in elkaar steekt.

Keurig geholpen door Obeid, een vakman met merkbaar veel expertise. Alles is helemaal volgens afspraak gelopen dus ik heb niets meer dan lof voor deze organisatie. 5/5

Robijn 740

3316KE Dordrecht