Laden reviews...
41 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de deskundigheid van de monteurs, duidelijke communicatie en een nette afwerking. De planning verloopt meestal soepel en installaties zijn snel afgerond. Een enkele review noemt logistieke of facturatieproblemen, maar over het algemene serviceniveau zijn de meeste klanten positief. De dienstverlening wordt gekenmerkt door professionaliteit en betrouwbaarheid.
in juni een afspraak met de vertegenwoordiger en vandaag al vakkundig mijn thuisbatterij van 10 KW geplaatst. de monteur was vroeg ter plaatse en rond de middag al klaar met de installatie, heeft ook een heldere uitleg gegeven en alles keurig achtergelaten.
6 August 2026
Theo
Landgraaf
De gehele procedure van aanschaf, thuis bezoek door Rick Sommerdijk en contactpersoon binnendienst, Amira Khan, tot aan de installatie door Timo en Julian ben ik dik tevreden!! Goede open communicatie en je wordt via mail prima op de hoogte gehouden. Ik hoop dat ik na bv een jaar kan zeggen dat het mij ook financieel aardig heeft geholpen want het is best wel een investering. Maar ben blij dat ik wel de stap genomen heb.
30 July 2026
Toine van Vugt
Raamsdonksveer
De installateurs waren vroeg aanwezig. Ze werken vlot en netjes. Vriendelijk ook.
27 July 2026
Sjoerd Baarda
KAATSHEUVEL
Na een gedegen sales gesprek en technische schouw heeft het Solar Installatieteam de installatie van het geselecteerde warmtepomp systeem erg vakkundig en snel uitgevoerd. Vervolgens nette oplevering gehad. Het Batavia systeem werkt perfect zonder moeilijke instellingen, eenvoudig te bedienen thermostaat en fluisterstille warmtepomp!
22 July 2026
P
Morssink
Vanaf het eerste contact verloopt alles keurig en netjes. De installateurs Timo en Julian stonden me ook netjes te woord, en lieten het keurig achter.
22 July 2026
Dennis
Heemskerk
zeer professionale monteur hebben de batterijen aangesloten en hebben dit heel netjes gedaan, ook de meterkast is aangepast. het geheel ziet er heel goed uit, en beveel ze aan om wanneer je van plan bent om batterijen te laten plaatsen dit zeker te laten doen
12 July 2026
Hans van den Aker
Someren
In 1 dag 12 zonnepanelen, een warmtepomp, een thuisbatterij met omvormer, een boiler en een nieuwe meterkast geïnstalleerd. Daar waren wel 4 man voor nodig. Door overmacht waren er op het laatste moment zonnepanelen tekort. Ze hebben dezelfde dag nog 12 vergelijkbare kunnen installeren en ze hebben een bloemetje laten bezorgen met excuses. Dat is nog eens service! Alles werkt top en ik heb zojuist mijn gas contract opgezegd.
23 June 2026
Fred
Alphen aan den Rijn
Vanaf het eerste contact tot na de oplevering hebben wij alleen maar complimenten voor de verschillende collega’s. Intakegesprek met Hugo, e-mailcontacten met kantoor, de monteurs Tim en Rico. Iedereen is zeer netjes en correct. Alle afspraken worden nagekomen. We worden per mail over alles op de hoogte gehouden. Zelfs op weg geholpen met de BTW teruggave. Ik wil Solar niet overladen met complimenten, maar als elk bedrijf zo zou werken… Een verademing, het kan dus wel.
18 June 2026
Anke
Heerlen
Wij zijn zo ontzettend netjes behandeld. Snelle service, netjes geholpen. Of het nou per telefoon was of per mail, altijd snel een reactie. Jongens werken heel netjes, hebben zelfs alles nog geveegd, verpakkingsmateriaal meegenomen. Kortom ouderwetse service. Wij zijn zeer tevreden en raden dit iedereen aan. Timo en Julian Bedankt voor de fijne samenwerking!!
3 June 2026
Bert
Gorinchem
Verkoper en installateurs waren heel netjes en communiceerden goed. Inkoopafdeling deed wat fout met de BTW op factuur waardoor Warmtefonds niet kon uitkeren. Hierdoor heeft de installatie wat langer geduurd maar dit kwam grotendeels ook door de drukte bij het warmtefonds Installatie zelf was eerste keer niet naar wens. Maar na het melden is dit erg snel en professioneel opgelost. Installatie ziet er nu erg netjes uit en werkt naar behoren. Ben er erg blij mee. Al om al goede ervaring
25 May 2026
Mike
Schaijk
Na goed advies gesprek kon de installatie snel plaats vinden Batterij is gisteren netjes geïnstalleerd in goed overleg, door Timo en Julian. Enigste minpuntje is dat er alleen een show vooraf was op afstand, daardoor kwamen we er gisteren pas achter dat de 1e keuze niet mogelijk was. Dus doorgeschakeld naar plan B.
23 May 2026
jac mollen
VALKENSWAARD
Op tijd, zorgvuldig, netjes
21 May 2026
Hans Scheepers
HEERLEN
Onze installatie is zonder extra kosten geupgrade toen bleek dat de vorige installatie niet voldoende warmte gaf.
18 May 2026
Ine Boeijen
Ede Gelderland
Professioneel
15 May 2026
Mohammad
Zevenaar
Zelfs op hemelvaartsdag wordt er door gewerkt. De thuisbatterij is geplaatst op de zolder. Oei een vlisotrap maar toch alles snel boven. Omvormer van de zonnepanelen vervangen en bekabeling aangelegd en de meterkast is ook weer stukken voller. Twee vrolijke mannen die van aanpoten weten. Alles vlot verlopen. Laten alles schoon achter en houden onze aansluiting op afstand als nazorg nog even in de gaten tot dat we zelf in de app kunnen. Zeer tevreden
15 May 2026
Carin en Frank
Rosmalen
Fijne installateurs vriendelijk, professioneel en doorpakkers.
13 May 2026
Yvette Lopes Ferreira
Boekel
Er is hard gewerkt aan het plaatsen van de thuisbatterij. Fijn overleg, netjes gewerkt, duidelijke uitleg. Ik ben zeer tevreden.
7 May 2026
AWV
Nunspeet
Onze thuisbatterij werd keurig op de afgesproken tijd gebracht en vervolgens snel geïnstalleerd door Tim en Rico. Zij zijn zeer deskundig te werk gegaan. Ook de uitleg aan het eind was prettig en deskundig.
5 May 2026
Hans
Gorssel
We zijn zeer tevreden over Solar Installatie Groep. Na goed en uitgebreid advies is gisteren de thuisbatterij geplaatst. De monteur heeft prima werk geleverd en alles ging in goed overleg.
1 May 2026
Ton
Hilversum
We zijn van het begin tot het einde geholpen door fijne en bekwame mensen. Ze kwamen hun afspraken na. De warmte pomp is netjes geïnstalleerd alles hebben ze erna ook netjes achter gelaten. Wij zijn een tevreden klant en bevelen dit bedrijf zeker aan.
30 April 2026
Sanne
Wateringen
Van begin gesprek tot eindresultaat prima verlopen. Op een paar kleine details na die in het gesprek niet genoemd waren, maar waar de monteurs prima oplossingen voor hebben gevonden. De monteurs Timo en Daniel hebben net en goed werk geleverd. Ook namen ze de tijd om alles goed uit te leggen
25 April 2026
Barry
Laren Gld
Vriendelijke, vrolijke monteurs die snel en professioneel werken. En de ruimte schoon achterlaten!
25 April 2026
Suzanne
Gulpen
Rico en Tim, Aardige en bekwame jongens, alles netjes weg gewerkt en een goede uitleg gegeven naderhand. Al met al toppers.
23 April 2026
D
Alphen aan den Rijn
Plaatsing helemaal tevreden,monteurs ook. Met de organisatie ging er nogal wat mis, 2 x afspraak afgezegd, foute berekening na aanpassing factuur, ondanks schouw toch nog nieuwe meterkast nodig.
22 April 2026
John
Wijchen
Erg vriendelijke jongens die kwamen monteren. Tim en Rico. Ze hebben het netjes aangesloten en waren snel klaar. Ook qua communicatie en service erg tevreden. Zou dit bedrijf zeker aanraden bij anderen.
18 April 2026
Jeroen