3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>isolatie vlot en professioneel uitgevoerd. sympathieke medewerkers</p><b>Verbeterpunten</b><p>communicatie tussen hoofdkantoor en filialen schiet tekort. Afspraken worden niet goed gecommuniceerd.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Op tijd aanwezig keurig personeel alles netjes opgeruimd</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goed en netjes werk afgeleverd, vriendelijke mensen die het gedaan hebben.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De afspraken beter vastleggen. Voor de rest geen mening.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Bekwame mensen, die de klussen kwamen uitvoeren.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Beter algemeen advies over verduurzaming zou beter zijn. Het was nu allemaal opgedeeld in specialismen. Advies over vloerisolatie was gericht op de mogelijkheden van het bedrijf.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>De firma Takkenkamp heeft de spouwmuurisolatie bij mij verzorgd. Ik kan alleen maar zeggen de adviseur heeft mij goed geadviseerd en het personeel heeft de werkzaamheden perfect uitgevoerd. Het is een goed bedrijf en ik zou het iedereen aanbevelen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Takkenkamp komt de afspraken na. Het werk wordt inderdaad schoon opgeleverd.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>goede uitleg en vriendelijk personeel</p><b>Verbeterpunten</b><p>dat evt de mensen die een eerste inspectie komen doen, dan ook echt het huis komen isoleren</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Super bedrijf goed meedenkend en zeker aan te raden!!!alles top en netjes achtergelaten en personeel super vriendelijk zowel klantenservice buitendienst en de uitvoerende personeel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door super tevreden!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie en houden zich goed aan afspraken.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er zat bestaat geel tijd tuusen de inspectie en het isoleren. Dit had van ons wel dichter op elkaar gemogen.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>10</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. Deskundig personeel. Voorkomende mensen die de isolatie uitvoerden.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Hebben netjes werk geleverd en communicatie tussen de jongen op de werkvloer en kantoor liepen goed. Nadat er wat problemen waren in de spouw.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het in plannen van afspraken en dan ook daadwerkelijk op komen dagen mag een stuk beter.het lijkt mij niet de bedoeling dat wij zelf 2 keer terug moeten bellen als er gezegd word dat wij terug gebeld worden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Keurige offerte. uitvoering dito.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Afspraken korrekt nagekomen, goede informatie en bovenal deskundig en zeer vriendekijk personeel. Prijs/kwaliteit boven verwachting.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en accurate service Aardige en efficiënte jongens die hier kwamen isoleren</p><b>Verbeterpunten</b><p>De afspraak werd een aantal keren verzet, BV van de ochtend naar de middag. Prettiger is het als de afspraak staat er geen wijzigingen meer komen. Ik elk geval dan in overleg</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Toen de afspraak eenmaal bevestigd was alles conform afspraak gegaan; prima prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eerste afspraak over planning werd niet nagekomen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede voorlichting. Vriendelijke mensen die eerlijk antwoord geven op al onze vragen. Goede service.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Voldoende informatievoorziening. Weinig gemorst materiaal in de tuin.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vooraf alle opties doornemen. Bij ons bleek toch op de dag van gevelisolatie de kans op schade aan de bakstenen. Had ik liever eerder willen horen. Schouwer en uitvoerder zouden dezelfde informatie moeten geven. Meer afstemmen dus.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke aanbieding en uitleg n.a.v. mijn vragen. Correct en vriendelijke communicatie. Het effect van de isolatie zullen we later (als het kouder wordt) merken.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit Vriendelijk personeel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snellere opvolging nadat het de eerste keer niet af kwam.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Netjes op tijd op dag van afspraak, komen afspraken na. Werken netjes en gestructureerd, komen ook met tips.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Planning, bij ons niet goed ingeschat hoeveel werk het isoleren was. Daardoor niet in 1 dag klaar. Wel netjes opgelost.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Deskundig bedrijf. Gaf goede uitleg over wat de beste isolatie was voor ons huis en de mogelijkheden. Vakkundige mensen die de isolatie kwamen leveren.</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.