Zie boven!
De praktijk, de vriendelijkheid, het geduld, de deskundigheid en de vrolijkheid voelen aan als een warm bad. Er wordt constant gevraagd hoe het gaat, of ze iets kunnen doen om het beter/comfortabeler te maken. Niets is ze veel. Echt geweldig!!!
De titel zegt alles
Professionele zorg. En aardige, meedenkende mensen.
Aardige mensen en kundig!
Ik voel me bij de praktijk THUIS
I
Zeer tevreden!
Beide aspecten zijn belangrijk: deskundigheid staat voorop, maar de vriendelijke ontmoeting maakt het veel aangenamer dan meestal bij een tandarts....
Heb aangegeven waar het pijn deed werd niets aangedaan maak maar daar voor een nieuwe afspraak kan je nog een tijd met pijn doorlopen luisteren niet had liever gehad dat het probleem gebied werd verholpen
Beste Pieter, Wat vervelend om te lezen dat u na uw afspraak nog pijn ervaart. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen dat dit voor u erg naar is. Wij vinden het jammer dat u het gevoel heeft dat er niet voldoende naar u geluisterd is. Onze tandarts heeft inmiddels geprobeerd u telefonisch te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. U bent al sinds 2012 cliënt bij ons en dat waarderen wij enorm. We staan altijd open voor feedback en horen dit soort signalen het liefst direct van u persoonlijk, zodat we samen gericht naar een oplossing kunnen kijken. Neemt u alstublieft even contact met ons op, zodat we het probleem kunnen verhelpen en uw zorg of ongemak weg kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Andrea, EDM Tandartsen
Klantgerichte behandeling, stelt de cliënt gerust. Bij onvoldoende kennis van zaken, wordt je direct doorverwezen naar een specialist op dat vakgebied!! Geen gerommel of gepruts, maar erkennen dat er onvoldoende kennis is om een bepaalde behandeling uit te voeren!! Dat schept vertrouwen!! Het team van EDM tandartsen is geweldig!!
Snel en goed geholpen.
Veel persoonlijke aandacht Sfeer is relaxed en iedereen altijd vriendelijk.
Prettige tandarts en mondhygiëniste. Werken netjes en goed.
Uitstekende tandarts praktijk met veel aandacht voor preventie en liefde voor het vak. Gaat in overleg met de patient voor het beste resultaat
Correct
Lieve bekwame mensen!
Al ruim 30 jaar is Erik mijn tandarts. Hij is innovatief en zeer vak bekwaam. Hij gaat voor het allerbeste resultaat!! Etik ik hoop dat je nog minstens 30 jaar tandarts blijft......dan houd ik mijn tanden en kiezen in mijn mond ; -)
Staan klaar om n zo n goed mogelijke oplossing te vinden !
Ik heb een kroon gekregen ! Na een goede uitleg waarom ik het advies kreeg voor een nieuwe kroon hebben we afspraken gemaakt en die zonder problemen zijn uitgevoerd en wat mij betreft super gelukt!
beste tandarts ever! En ik heb er aardig wat versleten.
Professioneel
Met die paraplu moest ik even denken aan een 10 maar zo blijft ruimte voor verbetering
Luisterend en oplossend naar hetgeen ik vertelde en vroeg. Geduldig en begripvol.....
Goede ervaringen, De prettige manier hoe je behandeld wordt (uitleggen wat ze gaan doen) en luisteren als vragen hebt is dit een fijne praktijk voor controle en herstel behandelingen.
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.