uitstekende service

bereid dezelfde dag mijn gescheurde achtervelg te vervangen en overleggen hierover telefonisch!

Snel opgelost met een nieuwe batterij.

Ik vraag me werkelijk af waarom een gestolen batterij van een ebike 1150,00euro moet kosten.Online staan ze voor 450 euro te koop.Wat dat betreft voel ik me behoorlijk bedonderd

Het kon beter

Toe valig dat ik zaterdag middag nog even langs kwam voor een aantal vragen toen zij de verkoper volgens mij is jou fiets ook klaar dus toen gelijk mee genomen maar op zo.n fiets van dik 3000 euro zat geen drinkfles bij moest ik bij betalen sorry dit gaat mij tever .gr dick

Goede deskundige voorlichting op maat.

Goed geholpen in mijn zoektocht naar een racefiets en deze deskundig afgesteld op maat.

Zeer deskundig personeel.

Door een ongeval met mij racefiets was er een aanzienlijke schade. Er is door de werkplaats z.s.m. een schadeformulier opgemaakt voor de verzekering ondanks de vakantietijd van de monteurs. Omdat het reparatie van het carbon frame opgestuurd moest worden zou dit enkele weken gaan duren. Kon de fiets met schade ook inruilen tegen een nieuwe. Er is toen een zeer goede deal afgesloten en met een een dag kon ik op een mooie en goed op mijn maat afgestelde fiets weer fietsen. Hier over ben ik zeer tevreden.

Geholpen door oa Eddy.

Fiets gekocht voor kleindochter. Als vanouds goede service.

Correct

Altijd netjes en goed geholpen

Vriendelijk en een heel groot compliment voor Harry

De nieuwe fiets helemaal naar wens afgesteld. Harry heeft er voor gezorgd dat ik geen pijn in mijn rug heb na het fietsen.

De koop was prima

Kon beter toen ik de fiets op haalde ik had iets meer uitleg verwacht.

De servicegerichte aanpak optimaliseren

Als vaste klant kom ik al jaren bij Broekhuis fietsen (voorheen ten Tusscher) en koop ik al mijn fietsen( het zijn er inmiddels een stuk of 10) bij de vestiging in Enschede. Dus mag je concluderen dat ik tevreden ben met de service.

Broekhuis doet alles voor de klant.

Wij hebben 2 Santos-fietsen gekocht en zijn voortreffelijk geholpen. Het koopproces en dus ook alle keuzes die we hebben moeten maken (en dat zijn er nogal wat als je voor Santos kiest) heeft meerdere dagen gekost: eerst een paar uurtjes kijken en praten, daarna een middag testrijden op verschillende fietsen en keuzes maken en bij ophalen het fitten van de fietsen en ook nog de keus voor toeters (tassen) en bellen (telefoonhouder etc). De medewerkers van Broekhuis nemen alle tijd en zorgen ervoor dat alles goed werkt en is geïnstalleerd. Daarna nog een keer teruggeweest om instellingen aan te passen. Top!

Snel geholpen

Had een probleem,rem lekkage supercaliber mtb. Bellen binnen 2 dagen klaar top .

Giro race helm voor een acceptabele prijs

Zaterdag 9-8-2025 een racefietshelm van Giro gekocht (Giro Syntax MIPS Fietshelm). Zeer goede en veilige fietshelm. Perfect geholpen door de medewerker. Enige punt, waarom ik 2,5 sterren geef i.p.v. 5, is de prijs. €145 betaald, terwijl op internet exact dezelfde helm ook voor 90 en 100 euro wordt aangeboden. Ik snap dat een fysieke winkel meer geld voor een helm vraagt, maar €45 tot €55 verschil op een waarde van €145 vind ik eigenlijk te gortig... de volgende keer bedenk ik me 2x voordat ik 'm bij jullie koop. UPDATE: De vestigingsdirecteur heeft contact met met opgenomen en komt me voor 20% in de prijs tegemoet. Fijn dat jullie dit zo met mij willen oplossen. Dank daarvoor!

Goed en vriendelijk geholpen

Goede eerste ervaring en reparatie goed uitgevoerd

Goed en professioneel geholpen

Ben erg goed geholpen en heb een mooie fiets gekocht. Ik kan Broekhuis Fietsen zeker aanbevelen.

Te lang moeten wachten

Jammer heb lang moeten wachten

Prima fietsenzaak!

Ik heb mijn fiets ingeruild voor een nieuwe fiets, ik vind wel dat ik daar meer informatie en begeleiding bij had kunnen krijgen, maar op zich verliep het prima! Ik vond wel vreemd dat er niet naar de reserve sleutel werd gevraagd die ik dan zelf maar gebracht heb. De nieuwe fiets verbruikt veel meer stroom dan mijn oude fiets, maar daar is niks aan te doen?

Professioneel

Erg goed advies en afstelling van mijn nieuwe gravelbike. Maakt een groot verschil. Onmogelijk om dit zelf zo precies voor elkaar te krijgen. Wist niet dat dit zo’n groot verschil maakt.

Wij kwamen voor tweedehands fiets goed geholpen, kregen koffie en namen alle tijd voor je niks geen aanbetaling paar dagen later fiets opgehaald,hele mooie zaak. In tweedehands fietsen ook ruime keus.

Loopt weer lekker

Racefiets heeft onderhoudsbeurt gehad, loopt weer lekker en er is goed meegedacht naar komende onderhoudsbeurten..

snelle en vakkundig geholpen

Heldere afspraak, netjes afgehandeld en correct geregeld

Goed en prettig geholpen met kennis van zaken

We zijn door de senior verkoper Marcel op een uiterst professionele wijze geholpen met de aankoop van onze nieuwe fietsen. Nam alle tijd voor uitleg van zowel fiets als papierwerk.

vriendelijk en correct

entourage van het gebouw is heel goed, de ruimye die je binnentreedt. De manier waarop je geholpen wordt is goed. ,

Service is top - onderdelen vrij duur

Bij de vierde beurt van mijn e-bike (R&M) moesten een paar grote onderdelen vervangen worden. Deze enkele onderdelen waren erg duur (3x t.o.v. online prijs). Op zich is dat geen probleem als de kosten van de vervanging erbij in zitten maar helaas kwamen deze er nog bovenop; plus btw. Best wel van de totaalprijs geschrokken. Uit coulance iets korting gekregen maar niet in verhouding met de meerprijs.

Geweldig advies,uitleg,service ,en heel vriendelijk personeel wat ons geholpen heeft,

Personeel weet wat ze moet doen om een klant te adviseren

Oldenzaalsestraat 340

7523 AJ Enschede