Zeer, slechte tandartspraktijk

Ik heb hier meerdere jaren gezeten en in die jaren heb ik verschillende negatieve ervaringen gehad. De kwaliteit van de tandartsen is goed, maar alles erom heen is zeer slecht. Tandartsen die maar 1 dag per week in de praktijk werken waardoor een afspraak maken bijna onmogelijk is of een paar dagen voor je afspraak worden gebeld om je afspraak te verzetten want de tandarts is er op de dag van je afspraak ineens niet (dit is helaas meerdere keren gebeurd). Daarnaast is de onderlinge communicatie slecht. Ik heb een keer een andere tandarts gehad bij een controle. Ze geeft aan het begin van de controle aan dat ze twee bepaalde verstandskiezen die niet goed lagen, goed wilde controleren en het daar even over wilde hebben, terwijl die een half jaar en een jaar geleden al zijn verwijderd. Hierin merk je dat je dossier niet/niet goed wordt gelezen. Een andere keer heeft de tandarts me een afspraak laten maken bij de mondhygiëniste voor het verwijderen van tandsteen. Doordat dit niet goed is gecommuniceerd krijg ik bij die afspraak ineens poetsles (ik ben al een keer eerder bij de mondhygiëniste geweest voor poetsles en heb nog nooit een gaatje gehad), en moet ik een nieuwe afspraak gaan maken om daadwerkelijk de tandsteen te laten verwijderen. Als je dan aangeeft dat je daar niet voor bent gekomen en na 20 minuten uitloop met een half schoongemaakt gebit weggaat, wordt je vader gebeld over hoe de afspraak is verlopen en of de factuur met extra tijd kan worden betaald (ik ben 21, ga al jaren alleen naar de tandarts en maak altijd mijn eigen afspraken etc). Tijdens dit telefoongesprek wordt geen oplossing geboden maar wordt gezegd: ‘Dan schrijft ze zich toch uit?’. Na deze zoveelste slechte ervaring heb ik dat dus gedaan. Helaas kan ik zo nog wel even doorgaan. Het enige positieve punt wat ik hier de afgelopen jaren jaren heb mogen ervaren, is tandarts Kalo. Hij heeft 3 verstandskiezen bij mij verwijderd en is een zeer bekwame, betrokken en aardige tandarts!

Heel fijn!

Erg tevreden Vriendelijk, duidelijk en transparant Naar de kinderen toe erg fijne manier van benaderen, geduldig Fijne assistente en balie medewerksters. En prachtig nieuw pand nu ;-)

Heel erg begripvol en lief.

We waren erg zenuwachtig maar werden op ons gemak gesteld. Ze hielpen ons heel voorzichtig en rustig. Hele lieve mensen.

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, mooie praktijk.

The oral hygienist helped me with proper way to brush and floss which was really needed such basic thing but I really needed and the new location is really nice.

• Would you recommend us? Yes

Kundig, sfeervolle inrichting, ruim opgezet

Tijd voor behandeling, uitleg en instructies. Nette, schone, rustige ruimtes. Prima behandeling gekregen

Goed geholpen

Goed geholpen

Zeer betrokken en zorgzame tandarts

Door nogal specificieke medische omstandigheden ben ik altijd erg blij met Tandarts Alsaka. Ze luistert goed, vertelt ook goed wat er speelt met het gebit. Zeer betrokken en zorgzaam.

Ik ben zeer tevreden over Mondzorg

Goede communicatie over de te ondergane behandeling(en) waardoor er geen verrassingen achteraf zijn. Het team handelt adequaat en geroutineerd. Kortom: 'n ruime voldoende van mij!

Kundig, netjes en duidelaijk

Al jaren kom ik bij mondzorg Ambacht en ik ben een zeer tevreden klant. Elea is kundig, werkt netjes en is communicatief sterk. Duidelijke uitleg en neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Vriendelijke medewerkers..

Goede behandeling

Wederom zeer tevreden

Vandaag bij de mondhygiëniste geweest en weer super tevreden

Een top team!

Sinds jongs af aan ben ik bang voor de tandarts, maar bij Elea en haar team is dat niet meer het geval. Zo fijn hoe ze me in alle rust helpen!

Ik ben uitstekend geholpen.

Ik werd bij de behandeling stap voor stap op de hoogte gesteld.

Ik was als gewoonlijk weer nerveus en zeker toen ik zag dat ik weer een nieuwe tandarts kreeg

Maar alles ging gemoedelijk en nu maar even afwachten want er moeten er 2 geboord worden .

Snel vriendelijk en vakkundig

Ik ben uitstekend geholpen

Goede en bevlogen behandelaars

Alle behandelaars zijn betrokken, beleefd en zorgzaam. Indien gevraagd, leggen ze rustig uit wat de bedoeling is. Het enige is wat mij betreft de locatie, die is gehorig en benauwd, maar daar zijn ze druk mee bezig.

Fijne praktijk

Alles prima geregeld. Afspraak, ontvangst, op tijd en goede uitleg van tandarts wat hij ging doen.

Fijne praktijk

Altijd vriendelijk en vakkundig

Vakbekwaamheid siert de praktijk.

Als ik voor een behandeling ga, kijk ik er altijd met bergen tegenop bij mondzorg Ambacht. Maar als je aan de beurt bent gebeurd er wat, ze stellen je altijd op je gemak. Dat wil ik effe kwijt

Grondig en professioneel gedaan

Professionele en Vriendelijke dames die weten hoe ze een klant moeten helpen met het schoonmaken van je tanden en gebit!

Prettig

Fijn ontvangen voor de eerste keer, zeer vriendelijk

Erg vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg!

Ik ben hier erg vriendelijk geholpen met een duidelijke uitleg en plan voor verbetering.

Kundig en vriendelijk

Nooit lang wachten, altijd vriendelijk en zeer kundig

Prima behandeling

De Spiegel 5