Toppers zijn het, alles was perfect geregeld.

Fantastisch

Perfect geregeld, werden met open armen ontvangen en als je vragen had werden die per direct beantwoord

Top geregeld allemaal!

Alles super goed geregeld

Laten niets aan toeval over , warm ontvangst. Relaxe gasten.

Leuk weekend gehad met een goede service!

Memorabel training kamp

Leuk tijd in marrakech gehad, top geregeld door Road to marrakech!

Geweldige ervaring gehad met Oussama in Marrakech. Voor herhaling vatbaar!

We zijn goed begeleid bij onze reis, met 20 jongeren. Alhoewel we Oussama niet kenden, voelde het direct alsof we elkaar jaren kennen. Dat gevoel is belangrijk om een fijne reis te ervaren. Volgende keer zeker voor herhaling vatbaar.

Super georganiseerd Voldeed aan al onze wensen en eisen. Van het ontvangst op het vliegtuig het vervoer en het hotel. Tot aan de excursies en het eten. Verder gastheer Oussama was top. Wist wanneer dichtbij te zijn en afstand te nemen indien nodig. Was flexibel en zorgde voor alles wat we nodig hadden. Dank voor deze geweldige herinnering.

SUPER MOOIE EXPERIENCE!

Oussama was een hele fijne reisleider en had alles tot in de puntjes geregeld. Het was een enorm grote groep maar Oussama had alles onder controle en bracht ons naar prachtige plekken die wij allen nog nooit eerder hadden gezien. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat Oussama onze reisleider was!

Alles was super goed geregeld. Zeker voor mij als religieuze vegetariër werd hier rekening mee gehouden zonder dat ik dit hoefde door te geven. Was boven verwachting.

Goede voorbereiding is het halve werk.

Oussama en appie waren geweldige reisbegeleiders! Lieve en sociale wezens waar mee het geen moment stil mee was. Ze weten wat genieten inhoudt. Dikke dikke dikke aanrader!

Top!

Ontzettend goed georganiseerd, Oussama en Appie zijn hele fijne en betrouwbare reisleiders. Raad het iedereen aan!

Geweldig leuke ervaring

Ondergedompeld in een warme mooie cultuur en goed eten

Buiten Europa maar voelt niet zo!

Heb genoten van t land en de activiteiten die we gedaan hebben als groep.

Gewedlig!

De begeleiding was super! Erg aardig en vriendelijk. Veel van het land mogen zien en ervaren. Activiteiten waren erg leuk om te doen!

Oussama is een hele aardige man. Hij heeft alles tot op de puntjes voor ons geregeld. Hij doet ze werk niet omdat het moet maar omdat hij het leuk vind en er van houd

Geweldig!

Ossama is heel vriendelijk, amicaal en uitnodigend. Vertelt je wat je kunt verwachten en communiceert hier duidelijk over. Regelt alles en is een man van de tijd. Hij neemt de tijd om je dingen te vertellen over het land en je vragen hierover te beantwoorden. Hij kijkt naar wat de groep nodig heeft en anticipeert hierop. Voor mij was het uitstekend geweest als er wat meer variatie in de vooraf gereserveerde gerechten was geweest.

Een goed georganiseerde reis met een Nl sprekende reisgids.

Het land is heel mooi om te zien maar het verkeer is druk en chaotisch. Het is zonnig weer en de cultuur is een verrijking om mee te maken.

Ousama heeft ons naar mooie plekken gebracht en het culinaire eten laten proeven van Marokko. Heeft ons goeie tips gegeven en konden hem ook van alles vragen over onze trip. Wij hebben genoten met onze studiereis Een top reisleider!

Een mooi avontuur rijker met fantastische mensen om mij heen

Een mooi avontuur in Marrakesh was dit. Dankzij onze reisleider op veel mooie plekken geweest en wist ook veel te vertellen over het land. Oes, dank voor alles. Je bent een mooi mens

Super!

Het was geweldig. Ik heb genoten van al het moois wat je ons liet zien en ervaren in het land!

Een warm ontvangst staat op nummer 1 en dat krijg je. Je krijgt een duidelijke opening en introductie. Je kan met alle vragen en eventuele aanpassingen bij de reisleider terecht. De reisleider is flexibel en denkt mee met het management en het team. Elke dag was er een om weer iets nieuws te ervaren en je horizon te verbreden. Een aanrader als je naar Marrakech gaat!

Ben nooit naar een andere land gaat dus voor mij is top heb het gewoon lekker genoten van alles en heb kunnen genieten van het leuke uitzicht van het hotel en een grote zwem bad. Voor mij is een uitdaging om misschien ooit met mijn gezin te komen . Wat ik minder vindt is het eten maar voor de rest heb ik een leuke studie dag en ook de 2 dagen vakantie. Voor de rest ben ik heel erg tevreden met alles en heb echt genoten.Ik dank jullie dat ik marrakec kan zien ook aan de vriendelijke gids van ons .

Topervaring

Onze ervaring met T2M is top zowel in de voorbereiding als in de uitvoering zeer gedegen en stabiel.

Een onvergetelijke ervaring voor docenten en studenten!

Sinds 2016 beleven wij onvergetelijke avonturen met Travel2Marrakech tijdens onze excursies met studenten. Elke keer opnieuw is het een buitengewone ervaring. Travel2Marrakech neemt ons alle zorgen uit handen en verzorgt werkelijk alles van begin tot eind, inclusief een fantastische begeleiding. Naast het bezoeken van de prachtige stad, voegen zij een extra magische dimensie toe die de reis echt compleet maakt. Het is elke keer weer een reis om nooit te vergeten.

trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden

Over Travel2marrakech.nl

Wij organiseren uw reis! Travel 2 Marrakech verzorgt, ontzorgt en begeleidt uw reis van A tot Z. Wij geven u de ruimte om uw wensen toonbaar te maken, waarbij wij inspelen op uw behoeften. Wij gaan voor u aan de slag en zullen voor u een op maat gemaakte reis voorstellen.