Alle personeel waar ik mee te maken heb gehad is erg vriendelijk en patiënt gericht. Mijns inziens deskundig en up to date v.w.b. de kennis en apparatuur. Geven adviezen zonder er druk op te zetten.
Zeer goede ervaring met deze praktijk, afspraak maken gaat makkelijk ook met een spoedgeval goed geholpen.
Uitstekende behandeling door tandarts Schakenraad
ondanks mijn angst voor de tandarts ging het goed
Goed en snel geholpen.
Goede ervaring. Fijne mensen en duidelijk
Je wordt klant vriendelijk geholpen. Werken goed optijd wacht tijd is kort.
Elke keer dat ik bij jullie kom prijs ik naderhand de gezelligheid en vrolijkheid bij jullie. Lydia is bovendien een topper.
Vriendelijk en goed.
Punctueel, duidelijk en vriendelijk
Praktijkruimte erg gehorig!
Tanden en kiezen zijn voor mij speciaal werk. Na jaren bij tandarts Alkema te zijn geweest, was de overstap naar tandarts Dorrestein toch even spannend. Je denkt al snel: "Je bent van de oude stempel, oudere tandartsen zijn vast beter." Maar dan kom je bij Dorrestein en zie je allemaal jonge tandartsen. Dan denk je toch even: "Hmmm, komt dit wel goed?" En ja — het kwam goed! De jonge tandartsen bleken juist zeer ervaren met de nieuwste technieken, en beschikken over verrassend veel kennis en vaardigheden. Ik ben inmiddels door twee jonge tandartsen geholpen aan wat voor mij een complex herstel leek: een gebroken oude kies met amalgaam. Het resultaat? Perfect herstel. Dus: score hoog!
Zoals hierboven.
Vriendelijk en vakbekwame en zorgvuldige tandarts Frans Walter en zijn super assistente Lilian dank jullie voor alle goede zorg.
Sociaal betrokken
De afspraken afzeggen . Zelf moeten bellen voor nieuwe afspraak . Afspraken niet op volgorde . Ipv tandarts naar technicus en andersom . Opnieuw moeten happen . En ga zomaar door .
Vriendelijk,ervaren, empatisch
Prima en zorgvuldig
Ik ben al jaren klant bij jullie en naar tevredenheid!
Alles van begin tot eind goed geregeld. Duidelijke afspraken. Goede reminders en eventuele verplaatsingen van afspraken.
Ik plan mijn afspraak half jaar vooruit maar word regelmatig geannuleerd. Dat vind ik min punt
Zorgzaam, uitstekende voorlichting en zeer klantgericht.
Blij met de keuze voor de Kliniek voor Tandheelkunde
Ik kom al ruim 30 jaar bij Frans Walter en zijn assistente Lilian. In al die jaren in zijn eigen praktijk en erna bij Kliniek voor Tandheelkunde Dorrestein ben ik altijd zeer fijn geholpen en behandeld door Frans en door de prettige ondersteuning van Lilian voelt het elke keer een beetje als thuiskomen als ik op de stoel mag plaatsnemen!
Dorresteinseweg 16 A
3817 GC Amersfoort