goede tandarts en een geweldige pratijk
Hartelijk dank voor uw review. MA
Weet ik niet
Dankjewel voor je positieve review, MA
Heb het idee dat er vaak foto's worden gemaakt
Dankjewel voor je review, zou je je opmerking over het maken van de röntgenfoto's de volgende keer bespreekbaar willen maken bij de tandarts? Dan legt de tandarts het graag aan je uit, waarom de foto's gemaakt zijn. MA
Er is met zorg behandeld
Hartelijk dank voor uw enthousiaste positieve review, MA
Prima tevreden over uitleg en gegeven zorg.
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
ben al enige jaren client van haar en ik heb nog nooit zo weinig gevoeld terwijl iemand aan mijn tanden bezig was>
Hartelijk dank voor uw positieve review, dit is erg fijn om te lezen! MA
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Dit betrof een tussentijds bezoek, nadat mijn beugel was verwijderd. Door het haakje van mijn beugel, was mijn wang zodanig beschadigd dat ze dit in de gaten wilde houden.
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Mooie praktijk met vriendelijke medewerkers
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review, dat stemt ons goed! MA
De hulp, dienstverlening en service zijn prima op orde
Hartelijk dank voor uw positieve review, dat doet ons goed! MA
Heel goed. Alleen het invullen van de enquête is een kring crime.
Hartelijk dank voor uw positieve review en de tijd die je ervoor nam, ook al vond u het een kring crime, MA
Tandarts luisterde goed en hield rekening met mijn wensen
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Alles gaat volgens afspraak ik word goed geholpen
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review, MA
Hebben alleen met onze eigen tandarts te maken gehad dus kunnen er verder weinig over vertellen.
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Hartelijk dank voor uw positieve review, op het minpuntje gaan we letten. MA
Korte wachttijden, vakkundig en persoonlijk advies en behandeling
Houdt rekening met je
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Was na behandeling onstabiel in de benen Werd persoonlijk thuis gebracht
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Komt goed en vertrouwelijk over
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Tandarts en mondhygiëniste zijn vriendelijk en vertellen steeds wat ze fan doen tijdens de behandeling.
Fijne ruimtes, behandeling
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Altijd tevreden over het advies en de behandeling
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Correcte behandeling gehad en tevreden over de uitvoering.
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Mooi op tijd erg prettig behandeld
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review, MA
Ik wilde graag een preventieve behandeling laten uitvoeren, voor een betere bescherming, en visueel een mooier resultaat van een kies. De afspraak was snel gemaakt. De behandeling door tandarts Marike, en haar assistente, verliep als vanouds prettig,, pijnloos, en met een heel mooi resultaat! Dank jullie wel! Mijn vertrouwen in jullie is groot!
Hartelijk dank voor uw positieve en enthousiaste review, blije gezichten, daar doen we het voor! MA