vriendelijke mensen
Prima controles/behandelingen met een vriendelijk begroeting/praatje.
de laatste haren constant verloop van tandartsen en rest van het personeel. Zo vind ik het vooral moeilijk om een vertrouwensband te krijgen mede doordat ikzelf nogal schrik heb
Beste Anita, Wij zijn heel hard aan het werk naar vastigheid. Zodat u ook het vertrouwen in ons weer terug krijgen en u angst minder gaat worden. Met vriendelijke groet, Praktijkmanager Inge Sommer
Als gevolg van mijn ervaring bij Mondzorg Moesel, heb ik nu meer vertrouwen in mijn mondgezondheid en waardeer ik de zorgvuldige en vriendelijke benadering van het team.
Ben heel tevreden over alles
goed ontvangen
Afspraak stond verkeerd gepland. Op de factuur werden kosten in rekening gebracht van handelingen die helemaal niet zijn uitgevoerd.
Beste Johan, Wat vervelend om te lezen dat u een verkeerde rekening heeft ontvangen. Wij hebben gisteren contact met u gehad en hebben dit meteen voor u opgelost. Wij zullen hier in de toekomst extra alert op zijn. Excuses voor het verkeerd noteren van de afspraak wij zullen dit ook meenemen als aandachtspunt voor onze praktijk. Met vriendelijke groet, Praktijkmanager Inge Sommer.
Geven goede uitleg en ook vier de kosten
Goed geholpen. Zeer kundig
prima vriendelijk en afspraak op tijd
Geweldig geholpen en voorzien van informatie.
Goed uitgevoerde behandeling. Vóór de behandeling gaf de tandarts uitleg wat hij ging doen. Tijdens de behandeling hield de tandarts mij steeds op de hoogte. En gaf antwoord op al mijn vragen.
Zowel voor de reiniging als behandeling altijd snel en vriendelijk én goed advies met als doel de gezondheid van de tand te behouden en waar nodig het voorkomen van erger.
altijd vriendelijk
Prima praktijk, kundige mensen.
Deze ervaring was prima, bij vorige behandelingen steeds andere dienstverleners
snelle en goede behandelingen!
nvt
veel verbeterd tegenover weleer. een vast team . jammer-helaas dat de mondhygienist, en de runtgen fotos buitten de vergoeding vallen, of niet af gaan van het eigen risico.
Niet lang geleden overgestapt, goede keuze gedaan.
Vriendelijk, goede service, je voelt je op je gemak daar
Zie bovenstaande
Te veel wisselingen van behandelaars veel rumoer in de wachtkamer vanuit receptie en openstaande kamerdeuren.
Beste Judy, Bedankt voor de fadeback die hier gaan wij zeker iets mee doen. Met vriendelijke groet, Praktijkmanager Inge Sommer
Christinelaan 12
6006 CJ Weert