Beter als in Herpen ;)
Wat ik hierboven al zeg. De vrouwelijke tandarts was nieuw voor mij, normaal ben ik bij Gurkan. Helaas ben ik haar naam vergeten. Maar de kennismaking was prettig en de behandeling deskundig.
Fijne praktijk, die me netjes en rustig behandelen en kunnen geruststellen
Heb een goed gebit en hoef /maak me dan geen zorgen.
Tevreden , alleen is het bezoek erg duur geworden. 10min tandarts + 20 min mondhyg. 113€ ….. Moet er zelf meer voor doen …….
Prima, doch soms kan het wel beter want soms duurt het lang voor je een afspraak kunt krijgen zeker bij spoed
keurige behandeling
alles gewoon goed
Het fijnste is als je altijd door dezelfde tandarts wordt geholpen! Als wij onze voorkeur door mogen geven dan graag tandarts Rebecca!
Vriendelijke tandarts. Deskundig, uitleggende en begrijpelijk tandarts.
Netjes en correct
Zowel tandarts als mondhygiëne vriendelijk en accuraat.
Alleen het parkeren dat is een dingetje vooral voor mensen die moeilijk te been zijn. Tis toch best stukje lopen dat merk je pas ks het regende ha ha
Heb best veel angst voor de tandarts, maar vindt me in ravenstein op mijn gemak.
Professioneel en goede behandeling
Ben altijd goed geholpen geen problemen
Ik vind de tandarts die ik altijd heb super maar vind het super vervelend om 2 afspraken te moeten maken voor tandarts en mondhygiëniste. Dit was voorheen namelijk nooit in Herpen. Moet dan twee keer rijden en tijd zien te maken
Zijn rustig, en aardig
Helaas heb ik erg veel last van mijn rug en ben klein de stoelen die in de behandelkamer staat past niet met mijn lichaam de stoel is groter waardoor ik verkeerd in de stoel zit en nogmeer pijn ondervindt,
Zowel de tandarts als de mondhygiëniste zijn zeer bekwaam en vriendelijk.
Altijd vriendelijk en goed geholpen
Tevreden
Ik ben zowel met mondhygiëniste en Tandarts super tevreden
Vriendelijk personeel en kundig.
Kwalitatieve behandelingen. Veel wisselingen van behandelaars en ver weg parkeren.
Nieuwstraat 11
5371 AH Ravenstein